Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Рефлуксът при бебетата е често срещано състояние, което може да бъде предизвикано от различни фактори като прехранване, позициониране на бебето по време на хранене или чувствителност към определени храни. За да се справите с рефлукса, опитайте да промените позицията на бебето по време на хранене, избягвайте твърди храни и подправки в диетата си и се консултирайте със специалист при нужда.
-
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
-
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
-
Как да се справим със сънливостта на бебето след кърмене?
-
Каква е традицията с кърпата и паричките за детето?
Много яко, че Елсън и Софи са в една стая 

и с мъж, по цял ден на работа?
Моят мъж си е по цял ден вкъщи, другото ми дете е голямо и сравнително самостоятелно и пак не смогвам. Ама как да смогна, като съм нон стоп седяща/лежаща? 
Но категорично не мога да кърмя по 4-6-8 часа без спиране

Дано продължи да е така.Не съм си и мечтала да е толкова лесен,но за сметка на това май ще си имам проблеми с кърмата.Идва ми в повече,а дори не се цедя като за свръхлактация.Гледам само да облекчавам гърдите,колкото да не стават на камък иначе не се търпи.
Според мен наистина не е нормално - толкова продължително да се стои на гърдата
. Та снощи като разбрах Софи, че е хайманосвала цял ден по мола и после и тръгнаха контракциите и роди
Грабнах се още по обяд, минах взех майка ми с мен, все пак да не съм сама и цял следобед съм се размотавала по магазините на Графа и в центъра, пих кафенце на Музея, ходих до Св. Неделя и т.н. И сега като се прибрах и като седнах, такъв кръст ме къса, че просто не се издържа, контракции не усещам още, но се сетих, че Бюти много я болеше кръста преди да роди 
.