Проклятието на красивата жена

• 76 176
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 885
И аз от кога чакам темата проклятието на красивите мъже, та да си оправям петъците с някой и друг прокълнат.   Laughing

# 886
Оставям инициативата на вас за мъжката тема, че ще се получи нескромно...

# 887
Проклятието на красивата жена, ако е и умна (подчертвам последното) е, че трудно може да си намери (свестен) Мъж - това е.

Вариант 1:
Той изглежда добре, има и кинти, джентълмен е... уау, всичко е перфектно, НО:

a. е мухльо. "мека" китка в разновидност "толкова съм мазен и гъвкав и дипломатичен, чеее мъжествеността ми не може да изплува под тоновете лой." Mr. Green

b. е мъжкар. Както и секси мачо, който е абсолютен естет и като такъв не изпуска от поглед нито едно голо бедро, което минава покрай него, дори и в присъствие на красавицата, в случая Вие. Иначе е моногамен. Физически. Mr. Green

c. е "турчин". Свикнал е да държи юздите на кобилката, а "кобилката" е всъщност Принцеса (всяка прилика с действителните лица е случайна Laughing), но той.. хммм не е разбрал. В крайна сметка в единия случай го осъзнава, след като "кобилката" си е била шут в задницата и го е зарязала, или в другия - "Когато губиш, не знаеш какво печелиш", тоест заменя я с нещо покорно, което не само, че му държи тежкия камшик, но и се дупи подобаващо с викове "давай, давай, още!",които карат егото му да трептука под запотения мустак... в ритъма на Селска ръченица.

Вариант 2:
Той не изглежда... никак, не е нейн тип, но красивата жена и вече, разбира се препатила от THE ONE - мухльо, мъжкар и турчин, избира някой, който я Уважава (уж), пък бил той грозен, малко тъп и беден като църковна мишка.

А Любовта... ами тя явно също е подвластна на гравитацията. Wink
На високо е за миг... "о, миг поспри" са само думи... Както и самата любов. В почти всички случаи.
Блажени са "ниските"/грозните.
Амин. Mr. Green

Има и други типове мъже - има спокойни домошари, които лесно "се водят", не ходят по 4ужди жени, оби4ат приятна компания, но не се натрапват ... и то не говоря за грозни и смотани мъже само където на красивите жени не им трябват такива мъже явно ...

Спокоен и домошар на мен моментално ми отива в категорията на мухльото, само където от описанието ти няма да е "мека" китка, а мека и нежна душа.
"Мъж" по пантофи + лесен за опитмомяване? пффф

# 888
Проклятието на красивата жена, ако е и умна (подчертвам последното) е, че трудно може да си намери (свестен) Мъж - това е.

Вариант 1:
Той изглежда добре, има и кинти, джентълмен е... уау, всичко е перфектно, НО:

a. е мухльо. "мека" китка в разновидност "толкова съм мазен и гъвкав и дипломатичен, чеее мъжествеността ми не може да изплува под тоновете лой." Mr. Green

b. е мъжкар. Както и секси мачо, който е абсолютен естет и като такъв не изпуска от поглед нито едно голо бедро, което минава покрай него, дори и в присъствие на красавицата, в случая Вие. Иначе е моногамен. Физически. Mr. Green

c. е "турчин". Свикнал е да държи юздите на кобилката, а "кобилката" е всъщност Принцеса (всяка прилика с действителните лица е случайна Laughing), но той.. хммм не е разбрал. В крайна сметка в единия случай го осъзнава, след като "кобилката" си е била шут в задницата и го е зарязала, или в другия - "Когато губиш, не знаеш какво печелиш", тоест заменя я с нещо покорно, което не само, че му държи тежкия камшик, но и се дупи подобаващо с викове "давай, давай, още!",които карат егото му да трептука под запотения мустак... в ритъма на Селска ръченица.

Вариант 2:
Той не изглежда... никак, не е нейн тип, но красивата жена и вече, разбира се препатила от THE ONE - мухльо, мъжкар и турчин, избира някой, който я Уважава (уж), пък бил той грозен, малко тъп и беден като църковна мишка.

А Любовта... ами тя явно също е подвластна на гравитацията. Wink
На високо е за миг... "о, миг поспри" са само думи... Както и самата любов. В почти всички случаи.
Блажени са "ниските"/грозните.
Амин. Mr. Green

Има и други типове мъже - има спокойни домошари, които лесно "се водят", не ходят по 4ужди жени, оби4ат приятна компания, но не се натрапват ... и то не говоря за грозни и смотани мъже само където на красивите жени не им трябват такива мъже явно ...

Спокоен и домошар на мен моментално ми отива в категорията на мухльото, само където от описанието ти няма да е "мека" китка, а мека и нежна душа.
"Мъж" по пантофи + лесен за опитмомяване? пффф

добре де, тогава какво се оплакваш от дадените от теб 3 варианта ... те поне не са мухльо или пфффф  Sunglasses Wink

# 889
Не се оплаквам. Simple Smile Обобщих типажите, касаещи "проклятието", ама трябва и малко акъл, за да вникнеш в поста ми. Малко, но на всяка цена да присъства.

# 890
  • Варна
И аз от кога чакам темата проклятието на красивите мъже, та да си оправям петъците с някой и друг прокълнат.   Laughing

Можем просто да помолим авторката да промени заглавието на  "Проклятието на красивите (евентуално "хора")" и да се развихряме, че денят почти свърши.

# 891
Princess Zvezdichka , описаните от теб варианти, според мен касаят глупавите красиви жени. Една жена с малко мозък, / красива или не/, никога не би допуснала до себе си подобен типаж.

Северина, развихряйте се! Давам си разрешението!!!  Mr. Green

Ето ви един красив за начало:

# 892
  Да, ама любимата му изневери с един грозен. Проклятието го стигнА!

# 893
  • Варна
Ааа, този ми е много далеч от представата за красиво!

Ето един, който не е мой тип, но е един от най- красивите мъже, които съм виждала.

# 894
Princess Zvezdichka , описаните от теб варианти, според мен касаят глупавите красиви жени. Една жена с малко мозък, / красива или не/, никога не би допуснала до себе си подобен типаж.

Ммм, дали?
Аз пък мисля, че от стоене пред монитора, не ти е останало време да видиш типажите извън него. Wink

За какво допускане става дума? Опит му е майката. Не знаеш ли колко добре може да се прикрива един "ловец", когато иска да хване плячката? И после "аз целунах принц, а той се превърна в жаба." Mr. Green Или умната жена уцева в десятката от раз и "they lived happily ever after"? Outta Joint

Глупавите, красиви жени... на тях изобщо не им дреме и на мен не са ми интересни за дискусия.
Там всичко е "секс и пари". Мисъл няма. Има само интереси.
Типажите, които описвам не касаят еднодневки. Визирам семейните типове, които аз лично познавам във всяка втора къща. И уверявам ви, че жените им са доста привлекателни И успяли. Една от тях даже пише в темата... Wink

# 895

Джош Холоуей от Lost

И като казах Lost, ето тази ми е много красива - Еванджелин Лили :

Бен Афлек също ми е любим :

# 896

Джош Холоуей от Lost

И като казах Lost, ето тази ми е много красива - Еванджелин Лили :

...

Copy --- paste. Tired
Е на това му се вика проклятие, да търсиш типажа, там където не можеш да го достигнеш. Mr. Green
И вече касае глупавите, да.

# 897
Copy --- paste. Tired
Е на това му се вика проклятие, да търсиш типажа, там където не можеш да го достигнеш. Mr. Green
И вече касае глупавите, да.

Пак не те разбрах, ама нейсе!  Whistling

Ще ви помоля да прекратим всякакво философстване, заяждане и търсене на "под вола теле" и да публикуваме само снимки на хора, които ни се струват красиви.

Наистина все пак е петък!  Mr. Green

# 898
Дайте нещо по-перверзно като за петък, де.  От толкоз сладост ще се поболея.

# 899
Дайте нещо по-перверзно като за петък, де.  От толкоз сладост ще се поболея.
Ми...на лични искаш ли  Wink

Общи условия

Активация на акаунт