Екобебета и деца V

• 95 880
  • 518
  •   1
Отговори
# 375
Моят син също много се белеше първите 3-4 седмици- можех го с бадемово олио и лосион на Веледа с невен.

# 376
Ули, благодаря много за идеята, вероятно ще пробваме Simple Smile

# 377
А какво правите като има секретчета в нослето , не са сополи , просто сутрин има засъхнали секрети, но някой  път са доста и му е трудно да диша, капя физ.разтвор, но разлика кой знае каква няма, чудя се дали да му взема от машинките които издърпват секрета  newsm78

# 378
Просто за секрети не правя нищо. Но ако не може да диша, значи има хрема. Имам инхалатор и всякакви такива неща ги лекувам с инхалации с физ. р-р. Инхалаторът е изключително полезна вещ.

# 379
Той е на 2 мес. едва ли ще стой на тази инхалация. Ами според мен не са сополи, просто има повече секрети.
За или против сте за аспираторите за носле ? Има ли тенденция ако започнеш да махаш секретите с него ,да се образуват още повече ?

# 380
Относно секретите в нослвто, откакто взехме бейби вак, бебо се чувства добре , ние още повече.  Peace

# 381
Точно на 2 месеца беше синът ми, когато купихме инхалатор.
А каква е разликата между сополи и секрети според теб?

Имала съм всякакви видове аспиратори, включително Бейби вак, вреда не съм забелязала да има (като изключим, че е невероятен тормоз за детето), нито пък особена полза. При по-леки случаи на хрема ползвам спрей с морска вода за промиване на носа.

# 382
Аз също ползвам спрей, в повечето случаи върши работа. Имам и едни капки с масло от евкалипт (от Германия, но предполагам че и тук може да се намери нещо такова при ароматерапевт), които се капят на дрешката и  помагат за отпушване на нослето. Понякога ги капвам и в тенджера с вода на котлона, включен на най-слабо, да се изпаряват в стаята. Имах бейби вак, но ми беше неудобно да я ползвам, а и за детето беше много неприятно.

# 383
Твоят инхалатор какъв е ?

# 384
Не е нормално да има секрети. На моето дете само след хрема 1-2 дена му се случва да има съвсем леки секрети, които засъхват в нослето. До годинка не е имала никакви секрети никога в нослето.

# 385
Твоят инхалатор какъв е ?

ПИК Панда.

Можеш да пробваш промивки със Стеримар или друг подобен спрей с морска вода.

# 386
лелел много ми харесва инхалатора, ще си го взема мерси   bouquet

# 387
Намерих много интересни и полезни линкове на първа страница. Записвам да следя и се надявам скоро да споделя мои добри находки из интернет.

# 388
Нашият инхалатор е Омрон Микро еър. Мъничък, тих, може и в легнало положение да се ползва. Но вече рядко го олзвам, да диша като спи при хремави състояния. Порастна ми момчето(4г.) Simple Smile
А тук има много полезни хубавини:
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%8A%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1 … ref_type=bookmark

# 389
  • Русе
 Здравейте!Включвам се в темата с въпрос и се извинявам ,ако сте обсъждали вече,но нямам време сега да чета назад... Та какви слънцезащитни средства сте ползвали за бебе и сте доволни?Ще ходим на море с бебче на 3 месеца и половина.За съжаление май натуралните масла не са достатъчно добра защита за толкова малко бебче с бяла кожичка... Та от какво слънцезащитно средство сте доволни?

Маслото от семена на малина имало естествен слънцезащитен фактор от 20 до 50.... И други хубави свойства. Simple Smile Интересно..

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 00:13 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт