На пазар във Варна - 23

• 49 994
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Халатите на Яна-Панагюрище в момента са в промоция във Метро,май 23лв. ми се мернаха.Да попитах ЗАРА по кое време на годината правят намаления?Благодаря.

# 631
  • Варна
Яна има и на Колхозния пазар, или по-скоро като се идва от към гаражите в посока ул.Дрин, след като се подмине Цезар и Клеопатра, пресече се малката уличка и се пада в ляво.
Халати на Яна продават и в Мадара.

# 632
В Зара имаше намаления през юли-август на лятната колекция, мисля през февруари-март на зимната, първо почват с 30%, после 50% и 70%.

# 633
  • Варна
Момичета, не е по темата, но ако може да питам нещо...
Личната ни отказа направления за изследвания за градина, защото ги била свършила... Tired Не сме искали нито едно направление тази година, но както и да е... Въпроса ми е имате ли представа долу горе колко ще ми струва всичко? Дали някоя лаборатория се води по-евтина от друга...  bouquet

# 634
Ето тук има коментари за различните лаборатории и цени на изследванията. На тази и на следващите 2-3 страници има
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649007.600

# 635
  • Варна
Благодаря Peace

# 636
  • Варна
vanyaes, подай оплакване в НЗОК. Няма право да ви отказва направления. Сори за оффа. Peace

# 637
  • Варна

Is_It_Love благодаря! Ще отида да ги видя Simple Smile

# 638
vanyaes, подай оплакване в НЗОК. Няма право да ви отказва направления. Сори за оффа. Peace
Жалко, че го научавам чак сега. Нашата предишна ЛЛ ни отказа по същия начин, независимо че не бяхме ползвали досега направления за нищо. Naughty

# 639
А някой да знае, къде точат ножици и изобщо извършва ли такава дейност все още?  Rolling Eyes

# 640
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Славена,благодаря. newsm51

# 641
  • Варна
Къде има бели ризи с дълъг/къс ръкав за дете  на добра цена?
Благодаря!   bouquet

А някой да знае, къде точат ножици и изобщо извършва ли такава дейност все още?  Rolling Eyes
При ключари съм виждала, че точат ножове.

# 642
Solar Wind, бели ризи на добра цена около 10-12 лв имаше в едно шивашко етелие между руско училище и бул Цар. Освободител по улица мисля Державин се казваше. Ших на детето там костюм за сватба  Crazy ( да уточня беше шафер) и ми излезе 30 лв

# 643
  • Варна
Благодаря, ще го потърся!   bouquet
Цента е по-добра отколкото тази на шивачите на ученическата униформа.

# 644
Жалко, че го научавам чак сега. Нашата предишна ЛЛ ни отказа по същия начин, независимо че не бяхме ползвали досега направления за нищо. Naughty
Само да вметна, че до 2 г. на детето по закон лекарката не е длъжна да издаде направления за изследвания за ясла  Peace След това , всяка година се полагат профилактични изследвания, който всички ползваме за пред ясла/градина.
Миналата година , когато сина ми беше на 1г и  ми трябваха за ясла, неговата педиатърка не ми даде направления. Тогава се бях ядосала много и звънях в Министерството на Здравеопазването, НЗОК и РЗОК  Mr. Green еми така е, и друг път съм казвала -до 2 г е въпрос на добра воля на лекарката

Общи условия

Активация на акаунт