AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 741
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас / София
Искам да се оплача от свещите на Планет Спа...Толкова са малки и бързо горят, а също така и не миришат за 20 лева не си заслуважава. Вчера взех от новите свещи на Air Wick за 12 лева и цялата ми стая ухаеше на шоколад, жалко че не си взех още една и самата свещ свети в 4 цвята... Другото оплакване е от ампулите с черен хайвер и кремът на Аню с шала, толкова исушават кожата, че няма накъде, тези продукти не бяха за мен, а за моя близка само казвам, че съм недоволна от последната си поръчка. Доволна съм от пантофките в мини брошурата и парфюма Infinite Moment, а тези ампули на спа са толкова малки, че не знам какъв ефект дават от толкова малко количество..

# 631
са?

Ако визираш маската с кал от Мъртво море - много е добра, заглажда кожата и мирише страхотно. Но не е особено подходяща за сухи кожи, тъй като като изсъхне започва да опъва кожата.
Мирише на камфор, бабешка миризма  Laughing Laughing. Мое мнение.  Peace

# 632
Другото оплакване е от ампулите с черен хайвер и кремът на Аню с шала, толкова исушават кожата, че няма накъде, тези продукти не бяха за мен,
Колко мл. са ампулите? Кое изсушава кожата, ампулите или крема, и кой е този крем?

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 13:18 от Lemy

# 633
  • Бургас / София
Опа то не е крем, а серум на Аню за повдигане на бръчки, не беше за мен и не обърнах внимание, но една позната ми се оплака, понеже и двете правим по една поръчка и така...Ампулите май са 4мл. не знам, но аз я предупредих, ама това са 50 лева хвърлени на вятъра и свещите също боклук..И ампулите и тепрапията изсушава ли...

# 634
Опа то не е крем, а серум на Аню за повдигане на бръчки, не беше за мен и не обърнах внимание, но една позната ми се оплака, понеже и двете правим по една поръчка и така...Ампулите май са 4мл. не знам, но аз я предупредих, ама това са 50 лева хвърлени на вятъра и свещите също боклук..И ампулите и тепрапията изсушава ли...

Много странно за серума, все пак е за зряла кожа и би трябвало да е по скоро обратното може би newsm78
А ампулите и аз ги загледах, какви по-точно са отзивите? Преди ползвах тези с белия чай, но вече ги спряха, за жалост.

# 635
  • София
Ампулите с черен хайвер на Планет спа са по 2 мл - на снимката на самите ампули си го пише. Имах поръчан един комплект и специално обърнах внимание на момичето, че надписът на български е объркан.

Относно серума на Аню, моето мнение е следното: ползвам серум за по-малката възрастова група (35+) и след като се намажа, светкавично попива в кожата, като тя става изключително гладка и се отнема излишната мазнина. Многократно сме коментирали, че след серума трябва да се ползва крем - дневен или нощен.

Също така често-често се припомня, че за да не си хвърляме парите на вятъра, е добре да се снабдим с мостри.

# 636
Днес получих брошката-бухал от стр.145. Уникално готин е  Heart Eyes
Тук я има http://www.album.bg/desidesita/images/30162202/
Потвърждавам,наистина е хубава и си заслужава покупката.

А на мен ми хареса и фазана, той колко струва? Peace

# 637
  • Бургас / София
На опаковката пише как се използва серума..Аз лично съм пробвала синият крем на Аню Аква и не ми хареса нито попива бързо, нито хидратира...Май само от душ геловете съм доволна, маските на спа и лосионите, лаковете за нокти, от бижутата, но крем никога не бих си взела отново, а и с лосионите внимавам, защото последният които взех с бадемово масло лепнеше..

# 638
Ампулите с черен хайвер на Планет спа са по 2 мл - на снимката на самите ампули си го пише. Имах поръчан един комплект и специално обърнах внимание на момичето, че надписът на български е объркан.

Относно серума на Аню, моето мнение е следното: ползвам серум за по-малката възрастова група (35+) и след като се намажа, светкавично попива в кожата, като тя става изключително гладка и се отнема излишната мазнина. Многократно сме коментирали, че след серума трябва да се ползва крем - дневен или нощен.

Също така често-често се припомня, че за да не си хвърляме парите на вятъра, е добре да се снабдим с мостри.
Е то и аз съм ползвала серумите Anew Reversalist, anew ultimate и anew genics, но терапията за моментален лифтинг за която говорим, мисля ,че е съвсем друг тип продукт.

# 639
  • София
Е то и аз съм ползвала серумите Anew Reversalist, anew ultimate и anew genics, но терапията за моментален лифтинг за която говорим, мисля ,че е съвсем друг тип продукт.

Напълно си права, източникът на информацията ни дезинформира тотално  Whistling

# 640
  • Бургас / София
Какво лошо има да си кажа мнението за продукта..Аз коментирам даден продукт вие като сте използвали другите не означава, че всичко е много хубаво..

# 641

Узи, аз имах предвид твоето изказване, за това че сравняваш серумите от типа който аз съм споменала, със  терапията за моментален лифтинг за който говореше cityofangels. Според мен не могат да се сравняват защото са различен тип продукти.

# 642
  • България <3
За маските - ами кожата ми е нормална, нито мазна, нито суха. На 20 години съм. Зимно време ми стават лишеи около носа, но като се намажа с крем 2-3 пъти ми минават. Лятото нямам проблеми, евентуално на ноздрите да ми е по-мазна кожата, но не си личи. Имам черни точки и обикновено на 3-4 седмици между веждите или по челото си изстисквам мастни натрупвания. Акне и белези от акне нямам, излизат ми пъпки евентуално, ако ям някаква лоша храна или от цикъла по няколко пъпки само на скулите и слепоочията. Някои продукти ми вляят много зле на кожата - примерно измиващите продукти на Гарниер и Нивея, после кожата ми стои супер опъната от тях. Ползвам на Clean and clear един гел за измиване, много е лек и нежен, без ексфолиращи топчета и засега това ми се отразява най-добре. Крем не ползвам, защото имам чувството, че ми лепне лицето после и лъщи. Общо взето ми трябва нещо, което да не е много силно, което да ми опъне кожата, ами веднъж седмично да си правя тази маска, за да поддържам някакъв вид и чистота на лицето. Simple Smile

# 643
На опаковката пише как се използва серума..Аз лично съм пробвала синият крем на Аню Аква и не ми хареса нито попива бързо, нито хидратира...

Няма универсални кремове.Всеки крем е подходящ за определен вид кожа. Понеже говорим за Аню ще коментирам тях. Трябва да кажа че Аню Аква е един от еФтините  и затова не много добрите кремове.Сега за цветните серии - има много недоволни от синята особенно крема за очи. За Червената има различни отзиви. От златната и платинума нямам недоволни а ги ползват жени които не са от упоменатата възрастова граница. Да кажем златната серия се ползвамасово  и от жени на 37-40 със суха кожа.От Аню Клиникал продуктите  нямам недоволни , примерно  серумите , особенно серума Дермафул ( със сините спирали ) . Аню Дженикс  серията  на всички много допадна , крема ми се поръчва често. Серума не е Ах. Аню Термалифт крема докарва леко парене на някои, но тези които нямат такива усещания го поръчва зимните месеци . Аню аква ми ползват само летните месеци- но са единодушни че няма тази дълбока хидратация която очакват.
Аз лично съм опитвала почти всичко. моите фаворити са крем Аню Златен нощен , както и златната емулсия като по лека консистенция, серумите на Аню Клиникал (с избелващ ефект - Аню луминосити   и Дермафул ). Също много ми допадна новия серум и крема за очи.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 08:12 от _re_ge

# 644
Няма универсални кремове.Всеки крем е подходящ за определен вид кожа. Понеже говорим за Аню ще коментирам тях. Трябва да кажа че Аню Аква е един от еФтините  и затова не много добрите кремове.Сега за цветните серии - има много недоволни от синята особенно крема за очи. За Червената има различни отзиви. От златната и платинума нямам недоволни а ги ползват жени които не са от упоменатата възрастова граница. Да кажем златната серия се ползвамасово  и от жени на 37-40 със суха кожа.От Аню Клиникал продуктите  нямам недоволни , примерно  серумите , особенно серума Дермафул ( със сините спирали ) . Аню Дженикс  серията  на всички много допадна , крема ми се поръчва често. Серума не е Ах. Аню Термалифт крема докарва леко парене на някои, но тези които нямат такива усещания го поръчва зимните месеци . Аню аква ми ползват само летните месеци- но са единодушни че няма тази дълбока хидратация която очакват.
Аз лично съм опитвала почти всичко. моите фаворити са крем Аню Златен нощен , както и златната емулсия като по лека консистенция, серумите на Аню Клиникал (с избелващ ефект - Аню луминосити   и Дермафул ). Също много ми допадна новия серум и крема за очи.
Златния дневен ми е любимец, на моята кожа е разкош, ползвам го от няколко години, даже се позапасих като разбрах че ще го сменят със новата версия 7S. На мястото на червената серия преди, имаше кафява серия, тя беше страхотна, а червената не ми допадна изобщо. А за серумите-винаги съм мислела , че серума е по добър от крема и затова си поръчах серума Дженикс вместо крема:thinking: В чудене съм за златната емулсия, кога е по добре да се използва, лятото или зимата и как , на мястото на кой крем или в съчетание с някой?

Общи условия

Активация на акаунт