Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 730
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
А, това не го знаех! Изглежда интересно. И аз се чудя дали не са малки за там? Явно този уикенд ще трябва да се разходя на място. Цените поне са прилични.
Благодаря за идеите!   bouquet

# 646
Северина, нашия е на 1.07, но ще го направим на 6ти или 7.07. Не съм уточнила датата. И аз мислех за Персей, но нищо конкретно не открих като отзив.. то дори и снимки на басейн не видях както трябва и се отказах. Нямам време в момента да обикалям. Ходих до Максим - хареса ми горе-долу и сега търся аниматор.  Wink
То като гледам и вашия рожден ден ще е  началото на юли.   Simple Smile

# 647
Избрахме за другата седмица - Иванова чешма.

Идея за аниматор? Децата са от 2 до 4 г. Въпросния Мимо четох по назад в темата?

Той беше аниматор на рожд. ден на малкия в градината, забавляваха се децата, посмяха се. Доволна съм Simple Smile

# 648
  • Варна
Ходих до Максим - хареса ми горе-долу и сега търся аниматор.  Wink

Влизам специално да оплюя Максим, докато още ме държи. Миналата година празнувахме там, мина много добре и тази реших да повторя - трагедия! Междувременно собствениците са се сменили, новите не знам кои са, но им предвиждам скорошен фалит. Пълна неадекватност на персонала, още при капарирането сякаш искаха да ме откажат, вместо да ми вземат парите. Знаех си, че не ме лъже интуицията и трябваше да се откажа, много ме е яд, че празнувахме там, по-лошо обслужване не съм получавала никъде и съм искрено учудена как такива хора искат да "правят бизнес".

# 649
daffodil, разкажи по-подробно, когато ти остане време! Да не би да е сменен персонала, нали собственик е Максим  Thinking

# 650
  • Варна
Не знам кой е баш собственикът, но има съвсем нов персонал и някаква нова управителка, която ми каза, че са сменени собствениците. Чак не ми се впуска в подробни описания, но накратко: При капарирането- ами няма я  управителката, ами вече нямаме пици, ами нямаме бележка да ви дадем за капарото. Пристигаме на празника и резервираните маси голи, без прибори, под столовете виличка и сламки от предишни клиенти. Столовете и приборите не съответстваха на заявената бройка хора. Сервитьорката започна да ми носи сандвичи преди да са дошли гостите. Помолих за индивидуални чинии и ми донесоха малки чинийки от чаши за кафе! Сервират ми отворена бутилка кола без чаша и без сламка даже. Отсервиране на практика нямаше, тортата щяха да ми я сложат върху мръсната маса, ако не бях се разбучала.
Аз направо съм изумена, макар че вече почва да ми е смешно. Могат да издадат наръчник "Как да прецакаме един добър бизнес".

# 651
  • Варна
Хихи най-якото беше с колата, все едно е бира и мога да я пия от шишето  Wink

# 652
здравейте майчета, прави ли е някой РД за дете което става на 2г в някой детски кът?  предпочитам да не е много скъпо  Rolling Eyes

# 653
# 654
  • Варна
  Само на един РД сме били гости в "Бабината къща". Рожденичката ставаше на 5г.  Игрите бяха различни(от тези в повечето детски кътове) и интересни, децата много се забавляваха. Мястото обаче беше малко за броя деца, родителите бяха сгъчкани, беше ужасно горещо (юли месец преди 2 години). На мен лично наставническия тон на бабата ми дойде в повече. Не бих празнувала РД на детето си там. Ако гостите са малко може би ще е по-приятно, но на мен лично и обстановката тогава не ми хареса. Сега може и да е обновено и нещата да стоят по друг начин Wink .

# 655
Била съм само гост на "Бабината къща", но посмъртно няма да стъпим там повече.
Наставнически тон е много меко казано - бабата се изживява като немски офицер от Втората световна война. Още преди децата да са опитали от храната, им я събраха под носа в едни торбички (етикирани поименно) и им ги връчиха на изпроводяк (т.е. де факто те 3 часа си останах гладни).
Всичко се прави по команда - ядене, пиене на сок на екс, танцуване, игри - няма не искам, няма недей.
Детето ми през цялото време ме гледаше изумено що за РД е това и ако не беше заради рожденика и родителите, бихме си тръгнали на минутата.

# 656
Вариант за празнуване на открито е кафе Уно във Чайка, но нямам преки впечатления.

# 657
  • варненка от София
Ние вчера си запазихме дата за празнуване в Пфое Мол, мисля че ще е хубаво там, били сме на един рожден ден и децата много вилняха.

# 658
Вариант за празнуване на открито е кафе Уно във Чайка, но нямам преки впечатления.

някое ново място ли е това?

# 659
  • Варна
Мина нашето парти!

Място "Иванова чешма" на Галата, бройка: 30 възрастни и 12 деца от 2 до 5 г. Simple Smile Обслужване - супер доволна; На всички много ни хареса, децата играха много с подаръците, гониха се и така...

За аниматорката - не си струва да говоря... но комент Simple Smile добре че племенника ми на 14 г. поде играта с децата че...

Торта - от Галя (Крейзи Кейк)

Общи условия

Активация на акаунт