Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 715
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Само на един РД сме били гости в "Бабината къща". Рожденичката ставаше на 5г.  Игрите бяха различни(от тези в повечето детски кътове) и интересни, децата много се забавляваха. Мястото обаче беше малко за броя деца, родителите бяха сгъчкани, беше ужасно горещо (юли месец преди 2 години). На мен лично наставническия тон на бабата ми дойде в повече. Не бих празнувала РД на детето си там. Ако гостите са малко може би ще е по-приятно, но на мен лично и обстановката тогава не ми хареса. Сега може и да е обновено и нещата да стоят по друг начин Wink .

ние ще сме малко, 8 деца, 6 от които малки, другите на 6 и 12 г. а малките силно се съмнявам , че бабата ще може да ги изкомандва / те родителите си не слушат, а камо ли някаква баба   smile3521/  мъж ми е много впечетлен, изглеждало му добре, народно, и не като в големите детски кътове да е много голямо, да има и други празнуващи и да се налага да не можем да седнем от това, че само се занимаваме с децата ... ще проверим на място. аз им писах мейл в неделя, още нямам отговор

# 661
  • Варна
От бар Дино на Аквариума някой има ли снимки

# 662
Здравейте, има ли някой отзиви за Детски парти клуб Акварел?

# 663
О, Бабината къща е най-безумното място. Веднъж сме ходили на РД там, синът ми едва я изтърпя тази изперкала баба, а за себе си няма да кажа. Не бих повторила да гостувам там.

# 664
  • Варна
И ние сме ходили веднъж на РД в Бабината къща - на мен много ми хареса, децата се забавляваха доста и дълго време след това дъщеря ми разказваше колко интересно било. Наистина е по-различно от всичко друго, което се предлага в града. Peace

Имаше нещо като програма - всички деца изпълниха по нещо за рожденика, песничка, танц, стихче - кой, каквото може и и иска; родителите трябваше доста активно да се включим също (т. е., ако искате просто да си седите на приказка и кафе с останалите родители, мястото няма да ви допадне). Яденето - не беше така, както mariposa de noche е написала - имаше сандвичи за децата, както и разни други неща за хапване през цялото време, а питката беше допълнение - бабата я замеси пред децата, даде им да помиришат тестото и накара рожденика да си отпечата ръчичката на нея, след което я сложиха да се пече и в края на тържеството сложиха по парче в торбичка за всяко дете. По едно време ни направиха снимка на всички - деца и родители, след което я разпечатаха с съответния брой екземпляри и дадоха по една снимка със залепено магнитче отзад на всяко дете. Друго какво - вариха ни кафе на жар. Party Наистина бях впечатлена! Peace

# 665
Цялата тази заповедност - вие ще сте роби, вие крал и кралица ( за родителите) , вие придворни и задължително ще стоите тук, прави, ще пиете и ядете по час, ще играете хоро задължително никак не допадна на детето ми. Той тогава беше на 4г и ме попита "Мамо, нали приключих с детската градина за днес, може ли да не правя тези неща?" Представата ни за забавления е точно свободата да избираме какво ни се прави, всичко друго ни е досадно, а още повече някаква полуистерична бабичка с императивен тон. За това казвам, че не бихме повторили.

# 666
  • Варна
Здравейте ,виждам че в момента има оферта за РД в детски клуб Акварел.Някой има ли скорошни впечатления ,става ли за деца на 7 и 8 години?Благодаря.

# 667
търсих къде се намира - срещу Черно море.. за това ли става въпрос?

# 668
Акварел преди беше  Шрек  Wink

# 669
Ако Акварел е бившето Шрек, не, не  е подходящо за деца на 7-8години. Детксият кът е изключително малък и тесен, под земята, а родителите са на друг етаж.

# 670
а има ли някой впечатления за Magic Place в чайка?

# 671
  • Варна
Здравейте,благодаря за коментарите за Акварел.Все още не съм решила къде да празнуваме,а няма никакво време.Вчера ходих до Пицария Амичи във Възраждане.Много е хубаво там,но  детския кът май е за по-малки деца.Или ако е навън задължително трябва да помислим и за аниматор.

# 672
  • ВАРНА
Здравейте и от мен,за петият рожден ден на дъщеря ми, резервирах в детският кът в Пфое Мол.Надявам се да ни хареса Grinning След 24юли ще докладвам как е минало!

# 673
  • Варна
Здравейте,благодаря за коментарите за Акварел.Все още не съм решила къде да празнуваме,а няма никакво време.Вчера ходих до Пицария Амичи във Възраждане.Много е хубаво там,но  детския кът май е за по-малки деца.Или ако е навън задължително трябва да помислим и за аниматор.

И аз още обмислям за нашия РД- на 7г. ще станем, нямаме много време до 21.07. Имах идея също за "Амичи" във Възраждане. Преди имаше батут навън и някакви люлки. Сега има ли нещо интересно? 5-тия ни РД го направихме на "Тримата мускетари" и голяма игра падна, забравихме че имаме деца. 6-тия беше в бившата "Анджелика", останахме също много доволни, жалко,че пак е затворено. 4-тия беше в "Борисовата воденица" (зимната) с клоун- Живко Драгостинов. Има хубава полянка там със сянка, много се забавляваха децата, нямаше задължения за куверти. Подходящо е за живеещи в близките квартали- Вл-во, Кайсиева, Възраждане. Не знам тази год. дали е отворено и лятото. Дори моята дъщеря искаше и тази година да е там, но още не сме решили.

# 674
  • Варна
Запазили сме барбекю на Екопарка.
Някакви идеи за резервен вариант, ако завали?

Общи условия

Активация на акаунт