Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 599
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Момичета, имаше ли тема в която се обсъждат тортите във Варна? Сигурна съм, че миналата година съм чела и писала, ама дали беше в тази тема или си има отделна?

# 691
  • Варна
Заповядай темата за тортите във Варна!  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433430.0

# 692
  • варненка от София
Мина и нашият рожден ден в Пфое МОЛ. Децата играха много, просто се размазаха. Нашият рожден ден беше трети, но ние започнахме най-късно и съответно нашите деца останаха последни и се навилняха. Много съм доволна. Анимация не поръчахме, защото през деня в градината Живко Драгостинов ги размаза от кеф децата. Ядене поръчах за големите, бях се поотплеснала с пиците и вече 3-ти ден дояждаме. Тортата си я внесохме, аз си я правих и така. Предстои в края на месеца рождения ден на каката, там вече ще сме сигурно на басейн.

# 693
Нашият рожден ден мина - бяхме в Дино, до Аквариума. Под две шатри. Едната за децата, едната за родителите. Много сме доволни от обслужването, практически нямахме ограничение във времето. Рождения ден беше заплануван да започне в 16часа. Ние бяхме там от 15 часа. А си тръгнахме в 21 часа. 5-6 часа децата дивяха и зад нас поляните също бяха на разположение. Пици - подчертавам, че бяха топли, защото в други заведения ги приготвят по-отрано и сервират подметки на децата, но тук бяха на ниво и ме питаха кога да започнат да ги пекат!

Бяхме поканили и Мимо - клоун. Искам специално внимание да обърна за този човек. Прекрасен, зареден е с много търпение, духовит.. наистина успява да ги забавлява не само децата, а и нас родителите включи.  Laughing
Първоначално ги забавлява, после ги остави да хапнат, после отново се появи и ги занимава. Накрая тортата поднесе атрактивно! Всички останахме много доволни от него.

# 694
Здравейте! Моля да споделите къде в Варна организирахте 1-я РД на вашето дете? Предстои ни скоро това Събитие, а не мога да реша къде? Реших да сме само най - близки роднини и да не сме вкъщи в домашна обстановка. Питах в пицария Модена в Аспарухово - дали защото е за 1ви РД и няма да има детско парти нищо не ми предложиха и се замислям дали да настоявам да е там.
Приемам и идеи Wink Simple Smile

# 695
ако сред близките ти роднини има и деца, то би било хубаво да сте някъде където има и детска площадка съобразена с възрастта им.. за да могат родителите да са спокойни по време на събирането.
Но ако няма други деца, то където си искате може да го направите - стига на вас да ви е приятно.
Детето е достатъчно малко за да има и бегъл спомен, а за детски площадки е още малко, так че избирате според вашите предпочитания.  Simple Smile

Нашия първи рожден ден беше само с роднини, без други деца, на заведение на плажната ивица в Балчик.

# 696
  • варненка от София
Нашият първи рожден ден на каката беше в Тримата мускетари, а на мънинка в съвсем тесен кръг вкъщи. Понеже и двете са родени юли месец - едната началото, другата в края - първите две години на мъничето празнувахме рождените дни заедно. От миналата година вече поотделно.

Опитай в Панамера, Тримата мускетари, в Еко парка, Амичи, Мамс енд ми център. Опциите са много, зависи ти къде ще си избереш и най-важното с какъв бюджет разполагаш.

# 697
marulka_s, много ти благодаря! Ще ги проверя  Wink Simple Smile

# 698
  • Най-красивата страна
Първият рожден ден на дъщеря ми празнувахме в" Камелия"-само с най-близките.Много приятна обстановка, управителката-много любезна жена, обслужването -на ниво, храната прясна и вкусна.Там бяхме и за кръщенето   Heart Eyes

# 699
  • Варна
Здравейте!
имате ли представа откъде мога да наема батут за РД на дъщеря ми? Благодаря предварително!

# 700
ако сред близките ти роднини има и деца, то би било хубаво да сте някъде където има и детска площадка съобразена с възрастта им.. за да могат родителите да са спокойни по време на събирането.
Но ако няма други деца, то където си искате може да го направите - стига на вас да ви е приятно.
Детето е достатъчно малко за да има и бегъл спомен, а за детски площадки е още малко, так че избирате според вашите предпочитания.  Simple Smile

Нашия първи рожден ден беше само с роднини, без други деца, на заведение на плажната ивица в Балчик.
бар пико на плажа, има детски кът на пясъка, хубаво е, искат по 10 лева на дете - да се избере меню /детското им меню е много постно, а порциите са големи / но иначе моето мъниче много се забавлява на детския кът

# 701

бар пико на плажа, има детски кът на пясъка, хубаво е, искат по 10 лева на дете - да се избере меню /детското им меню е много постно, а порциите са големи / но иначе моето мъниче много се забавлява на детския кът

Пико и на мен много ми хареса, само че управителката каза, че след  22 юни преустановяват детските РД събота и неделя заради другите клиенти

# 702
  • Варна
 А защо просто не го направите в някое заведение на плажа, децата се забавляват чудесно в пясъка? Стига да не са прекалено големи. Нас скоро ни каниха на рожден ден в Палм бийч, домакините бяха предвидили достатъчно играчки за плаж, може и малко басейнче да вземете и децата хем ще са до вас, хем ще си играят.
Има и заведения, които предлагат и хапване.

# 703
  • ВАРНА
Аз не бих рискувала със заведенията по плажа, с някои изключения, предвид хигиената или по-точно липсата на такава  Peace

# 704
  • Варна
 Чудя се знаете ли аниматор-фокусник, търся с какво да се забавляват 12-13 годишни тийнеджъри.  Всъщност как анимирате деца на тази възраст, като изключим парти с DJ. 
Рожденичката си избра да е на басейн, но сега се кумя тук дали ще им е достатъчно игра във водата (мисля топки плажни да купя), или да им търся и друго занимание?

П.П. Освен това иска сладоледена торта ( като знам размерите трябват поне три), и ще се радвам на препоръки за марка, вкусове и къде има избор.

Общи условия

Активация на акаунт