Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 602
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
За бар Пико PICO на плажа - Преди да избера на Аквариума отидох до Пико за да проверя условията.

Първо, че управителката веднага ни посрещна с думите - ако искате петък, събота, и неделя - не може. На въпроса - защо, след като има такъв голям детски кът.. - децата пречат на клиентите и ставало ужас.  Thinking

Другото условие беше - минимум 10 лв на дете, родителите свободна консумация.

Значи, аз ще им заведа 20 човека примерно (10 деца+10 възрастни) и те ще ми казват, че трябва да поръчам минимум лв. Нещо им е сбъркана политиката, струва ми се.

Та си зададох сама въпроса - ако съседката ми с 10 приятелки отиде там с децата им.. ей така на по кафе (не за рожден ден)... никой не може да им каже дали ще пие детето им само сок за 2 лв или да яде и пие за 10 лв. Не могат и да им кажат и че децата пречат на другите клиенти, защото е петък, събота или неделя.. нали? Та те са клиенти!
Просто са длъжни да ги посрещнат и толкова! Тогава дори няма и да са предупредени, че ще поръчват 10-20 пици или сандвичи примерно, а ще трябва да бързат в последния момент. Пък може и само 10 кафета да пият.. и децата по един сок и толкова. Никой не може да ги задължи да поръчват до 10лв на дете.

Но аз с 10 приятелки с 10 деца, с предварителна уговорка за приготвяне на сандвичи или каквото искам - не мога да отида там, защото е петък, събота или неделя, а моите деца ще пречат на клиентите. И заради друго не мога, защото ще искам примерно да поръчам по 7лв на дете, а не по 10лв. И третата причина поради която не мога да отида е защото е рожден ден!

Що за недомислие?!

УНИКАЛНИ!!!

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 11:01 от Бо_

# 706
Да така е за съжаление , ако отидете не предупредили те ще са неприятно изненадани , но е ясно че никой няма да го направи и покани гостите си за р.д. по този начин , защото може да няма места. Варианта е правиш резервация за 10 -20 човека и не казваш че е р.д..

# 707
 Laughing аа не, не! абсурд е да отида повече по какъвто и да е повод в това заведение с детска площадка, а пък, където виждаш ли, децата пречели на клиентите!

Исках да кажа, че то тяхното няма никаква логика.

отново ще похваля Дино до Аквариума! Много им благодаря за всичко което направиха за празника на детето ми.  Hug

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 12:04 от Бо_

# 708
Не се сещам кое точно беше Дино, но на едно на заведенията съм била двукратно гост с детето.
Това беше един от най-естествените, весели рождени дни- децата тичат, играят, няма ограничение за време.

Въобще, майките с "летни деца" не могат да се оплачат, винаги има варианти.

Хайде сега, макар и да е рано, аз да попитам нещо.
Рожден ден в началото на есента,  за всички години досега не е имало вариант на открито.Пораснахме за детски съоръжения и батути, не че пак не играем, но вече не е така интересно, "бебешко" е.

Кои детски дискотеки познавате или места за по-големи дечица, кои са се харесали най-много на децата?

# 709
Не се сещам кое точно беше Дино, но на едно на заведенията съм била двукратно гост с детето.
Това беше един от най-естествените, весели рождени дни- децата тичат, играят, няма ограничение за време.

..

Да, точно така беше! Неограничено време и пълна свобода на децата! Simple Smile
По-голямото е Дино.. другото е на другия край и е малко свито в ъгъла. А Дино има много маси.

За детска дискотека - нямам представа, че още не сме стигнали до там.  Laughing

# 710
Да, за едно и също говорим, страхотен рожден ден се получи!И храната прясна и вкусна.

# 711
  • Варна
П.П. Освен това иска сладоледена торта ( като знам размерите трябват поне три), и ще се радвам на препоръки за марка, вкусове и къде има избор.

Не знам доколко ще ти е полезен поста ми, защото не съм опитвала сладоледените торти на магазина, който ще ти предложа, но много харесвам сладоледите им.

Това е фейсбук страницата им и има снимки на една торта, но тази мисля, че е поръчвана и уточнявана за украсата допълнително.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.193749430717425.44707. … 390072&type=3

Имам спомени, че искат 2 дни по-рано да заявиш, че искаш торта.

# 712
  • Варна
Кои детски дискотеки познавате или места за по-големи дечица, кои са се харесали най-много на децата?
Празнувала съм РД на дъщеря ми в "Златния лъв". Намира се на Цар Освободител под супермаркет "Гастро". Имайте в предвид, че е маза, както се изрази едната ми приятелка:"дупка". Вътре е приятно, бяхме само ние. Торта си внесох не са ми искали сервиз. Изискването за децата беше 10лв детско меню-сандвичи(с шунка и кашкавал 2 или 3 не помня), мин.вода, сок, соленки и сладки (в не много голямо количество). Забавлява ги DJ - 80лв за 2 часа. От него съм много доволна, супер се справи човека: пяха, играха разни игри. Обслужването им малко куца, дълго чакахме сервитьорката при положение, че бяхме само ние.
Дъщеря ми е била гост в "На ЧИрешата" - каза, че и харесало, но когато се обаждах да питам за условията там една госпожа ме изнерви с държанието си и не си направих труда да отида на място (това преди година, може вече и да са други)

# 713
В Златния лъв сме били многократно гости.Харесва ми, но някак ще е познато за поканените деца.Били смеи в "Аромат", също много хубаво, но също вече много познато.

Може ли повече подробности за "На чИрешата"?Дори не зная къде се намира точно?

# 714
  • Варна

Може ли повече подробности за "На чИрешата"?Дори не зная къде се намира точно?
Намира се под Пикадили Чаталджа - Алиби. Подробности не знам, както казах дъщеря ми беше гост, а те вече са големи и ходят сами.

# 715
А , не разбрах, че са сами.
Може би за по-големи да е подходящо, моето ще стане на 8.

Но ако са троснати, няма смисъл да си развалям настроението.

# 716
  • Варна
Мис Ноар благодаря, още тази вечер ще опитам от сладоледите!

# 717
  • Deutschland/HE
За детска дискотека е подходящо и в Sing it [urlhttps://www.facebook.com/KaraokeSingIt?ref=ts&fref=ts][/url]. Намира се в една нова кооперация точно срещу басейн Приморски. Организират доста рожденни дни през деня.

# 718
Нашият първи РД също беше в Дино и останах много доволна, препоръчвам го на всички летни рожденици! Тази година търся нещо подобно, само за разнообразие, но май няма аналог нито на цени, нито на простор...

# 719
  • Варна
момичета имате ли снимки от РД до Аквариума-взех да се ориентирам на там

Общи условия

Активация на акаунт