Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 621
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Здравейте мили мами  Grinning

Някой ще напише ли отзиви за този аниматор, който е по ваучерите(може и на лични). Интересувам се чисто професионално.
Благодаря ви предварително.

# 437
  • Варна
Здравейте мили мами  Grinning

Някой ще напише ли отзиви за този аниматор, който е по ваучерите(може и на лични). Интересувам се чисто професионално.
Благодаря ви предварително.

Живко, щом ти не си запознат с работата на тези аниматори  не е на добре  newsm78 newsm78 newsm78 Нали все пак се знаете в бранша  Thinking

# 438
Мои приятели се свързваха с него за Дядо Коледа(беше пуснал пак ваучери) и после за рожденни дни с молба да видят снимки поне(защото тези по рекламите не са негови. лично го познавам!), но той отказал, като заявил, че изненадата за всички ще е голяма. Друг познат ми каза пък, че след като помолил за поне една снимка, той отговорил "що за хора сте, все искате око да види, ръка да пипне"  #Crazy

затова ми се искаше някой да сподели мнение за неговата работа. Видях, че доста хора са го поръчвали, но никой не споделя. Щото е много нереална тази цена, която предлага. Казвам го като професионалист. Само балоните за едно парти са на цената, която той предлага за 2 часа. Та наистина, моля споделете.

# 439
  • Варна
Мои приятели се свързваха с него за Дядо Коледа(беше пуснал пак ваучери) и после за рожденни дни с молба да видят снимки поне(защото тези по рекламите не са негови. лично го познавам!), но той отказал, като заявил, че изненадата за всички ще е голяма. Друг познат ми каза пък, че след като помолил за поне една снимка, той отговорил "що за хора сте, все искате око да види, ръка да пипне"  #Crazy

затова ми се искаше някой да сподели мнение за неговата работа. Видях, че доста хора са го поръчвали, но никой не споделя. Щото е много нереална тази цена, която предлага. Казвам го като професионалист. Само балоните за едно парти са на цената, която той предлага за 2 часа. Та наистина, моля споделете.

Да така е, и аз винаги имам едно на ум, когато нещо е прекалено евтино или с такава голяма отстъпка като в случая. Видях само няколко коментара в Грабо, когато преди е пускал ваучер. Там пишеше само от една жена, че са доволни от пиратското парти, нищо повече не намерих като информация. Аз също му писах дали някъде може да се види неговата работа, но все още нямам отговор.  Confused

# 440
  • Варна
По-назад в темата имаше добри отзиви за някакво момче аниматор в детския кът на Пфое мол. Дали работи само при тях или може да бъде поканен примерно в детска градина за рожден ден? Някой ако знае или има негов телефон случайно ще съм благодарна.
Предстои 6ти рожден ден и нямам възможност за РД в детски кът, затова обмислям аниматор в градината за един час. Други предложения за аниматор също търся, не знам и колко рано трябва да се свържа с човек, защото детето е вечно боледуващо и не смея до последно да ангажирам някой.

# 441
поздрав и от има вау4ер за детски ржд в пицариа шрек моля някои да сподели впе4етлениа 4е ве4е станах разногледа #Crazy ужас newsm78

# 442
Аз станах разногледа докато прочета  Laughing
Лично мнение за по-големи от вас е - поне за 3г  Peace

# 443
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно Шрек,не ми харесва дет. кът изобщо.Мястото,където са решили да го направят е отвратително-в мазата.Мирише на тоалетна и пространството е супер малко за игра.Горното ниво на пързалката е с височина за деца на година и половина,по-големичките трябва да пълзят.Ние ходихме декември месец и съм ужасена.

# 444
Ние ще станем началото на май месец на 2 годинки. Моля ако някой има информация за Тринити кидс, да я сподели. Също и за заведения / детски кътове , подходящи за 2-ри РД. Благодаря предварително.   bouquet

# 445
  • Варна
поздрав и от има вау4ер за детски ржд в пицариа шрек моля някои да сподели впе4етлениа 4е ве4е станах разногледа #Crazy ужас newsm78
В Грабо имат ваучер за "Флорал", не съм ходила там, но за "Шрек" нищо добро не съм чувала/чела.

# 446
  • Варна
Също и за заведения / детски кътове , подходящи за 2-ри РД. Благодаря предварително.   bouquet

За втори РД е подходящ клуб "Весели крачета" във Възраждане. Това е място точно за деца в тази възраст. Бяхме там през декември на рожден ден на племенницете ми. Хареса ми. Голямо пространство с подходящи съоръжения за такива малчугани.

# 447
От известно време текат оферъи за пицария Шрек. 10 деца - 50 лв. Ползвал ли е някой и какви са отзивите. Казаха ми, че не пускат повече от 1 рожден ден. И за 10-12 деца ми се вижда достатъчно мястото. Моля за впечатления

# 448
  • Варна
Също и за заведения / детски кътове , подходящи за 2-ри РД. Благодаря предварително.   bouquet

За втори РД е подходящ клуб "Весели крачета" във Възраждане. Това е място точно за деца в тази възраст. Бяхме там през декември на рожден ден на племенницете ми. Хареса ми. Голямо пространство с подходящи съоръжения за такива малчугани.

Аз съм била там и на рожден ден и заради детския кът само ,хубаво е да,но за РД не ми хареса обслужването,всъщност сами си се обслужвате ,те само оставят чиниите с храната която е поръчана предварително.И тоалетната е навън от заведението по едни стълби надолу.

# 449
Mомичета, моля за идеи за кетъринг. Предстои ни рожден ден в Двете кули и ще има доста родители към децата. Позволяват внасянето на разни неща допълнително. Иска ми се да поръчам детските менюта, пиците и напитките от там, а допълнително да внеса 2,3 плата. Това което предлагат като меню ми се вижда хем много скъпо, хем далече от вкусното.....

Общи условия

Активация на акаунт