Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 820
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Бихте ли споделили цена за час на Божидар? Моя приятелка е говорила с бате Ицо преди няколко дни, искал е 100лв. за час. Струва ми се скъпичко, понеже за тези пари се предлага оборудвана зала+костюми+декорации+2 аниматорки и т.н., за 2 часа беше 120лв. Проблем ли е, когато споделяте за някой аниматор или клоун да пишете и цени? Много ще съм ви благодарна! Нашият РД е август, но вече се "оглеждам" и "ослушвам", че искам всичко да е перфектно:)

# 541
  • Варна
Цената за Божидар, но като аниматор във Пфое мола, където работи по принцип, е 20 лв. за 1 ч., ние толкова платихме. Нямам представа дали работи и самостоятелно. Rolling Eyes

# 542
В края на април бяхме на рожден ден в Пфое Мол-там казаха, че момчето аниматор е заминало на бригада.

# 543
  • Варна
В края на април бяхме на рожден ден в Пфое Мол-там казаха, че момчето аниматор е заминало на бригада.

Може, РД на Симона беше в края на март. Confused

# 544
Привет  Simple Smile
Дъщеря ми става на 8 години и иска да празнува някъде на открито - на плажа или в Морската градина. Някой може ли да предложи подходящо заведение?

# 545
  • Варна
Божидар работи самостоятелно. Цената беше 60 лв. на час. Празника, на който присъствахме беше в края на Април и каза, че това сигурно ще му е последното парти, защото се надява да замине за чужбина. Може все пак да се свържете с него и да го питате. Аз съм очарована от това момче! Много е талантливо! Успява да грабне децата. Препоръчвам го! 

# 546
Устройва ме цената, може и да се прибере до август:) А координати, някакъв тел. може ли?

# 547
  Здравейте мами, набързо да се вметна в темата. Божидар заминава за Америка на 17 май. Не знам кога ще се върнем защото и той не знае Искрено го препоръчвам на всички и веднага ще ви кажа когато се върне в България(поддържаме контакт постоянно). Това е аниматорът на който искрено се възхищавам.

А иначе... Божидар: 0879 18 34 34

и

бате Ицо дето рисува на стъкло - 0887491949

# 548
ОМГ ! Хора ?!? Вие сте психични ! Какви са тези директни нападки и адски негативно настроение в коментарите, не мога да разбера ? Темата е за най-чаканият ден в годината от вашето дете, вие тук малко не на място обвинявате кой не ви бил поздравил и прочие.
Извинявам се на изблика ми, но за първи път от любопитство влязох да прочета какво пише тук за скромната ми персона Simple Smile Ужасно много искам да благодаря на всички дами, които са написали толкова хубави думи за мен, както и да се извиня за няколкото покани за партита, които трябваше да отклоня, поради заминаването ми за Америка. Както казах на дамите, които ми се обадиха, препоръчвам ви услужите на Живко Драгостинов, стига да не решите да си отложите партитата за октомври :Р
Благодаря ви и не забравяйте - бакшиша не е град в Китай !

# 549
Божидаре, добре дошъл Simple Smile Само да ти кажа приятелю, че за това те обичам(не само защото ми даде плейстешън на заем).  Директен, честен и много позитивен.

На хората, които не са запознати с работата на Феномена (прозвището не е случайно!) трябва да кажа, че това е човека, който може да работи "тази" работа... и то много добре. Човекът, който се разбира с децата и им дава това от което имат нужда. С удоволствие го препоръчвам и се надявам след като се върне от Хамерика да забавлява децата ви отново.

# 550
 Искам да похваля детски център "Весели Крачета" във Възраждане.Рождения ни ден беше невероятен,двете дами страшно спокойни,отзивчиви и мили  bouquetВъпреки,че вероятно бяха зверски изморени, обслужването и отношението бяха на ниво Grinning Тортата,която те ми препоръчаха, с бананов и ягодов крем от "Сладкарница Милена",се изяде от децата.Мисля да стане постоянно посещавано от нас място,заради атмосферата и точните хора  bouquet

# 551
  • ВАРНА
Ние сме в сряда в Капела плей,девойката става на 5г и разбрах,че ще има още един рожден ден на 8г момченце.Малко ме притеснява това,ако са по-буйнички и тичат,да не блъскат по-малките и да има разплакани,знам ли....Някой да сподели дали персонала следи да не се застъпват много групите?

# 552
 morgana07 , персонала изобщо нищо не следи !
За последния месец  съм била на 2РД там. И двата пъти РД бяха по 3 Wink Последния път бяха на 9,7 и 5 г  рождениците.  9 и 7г ги включиха в общи игри , а малките ги ....... отсвириха за тях нямаше !
Амиматор в джунглата видях само 1 и той риташе топка с нашите , вътре нямаше никой !

# 553
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ах,Божидаре,тази година ще те пропуснем защото сме още малки,но живот и здраве догодина ще ползвам услугите ти,стига да не избягаш от Варна.Имам честта да те познавам,не много лично,но си страхотен и супер позитивен човек.

# 554
  • Варна.
Ще напише ли някой актуални впечатления от РД празнуван на островчето в Морската градина. Интересувам се за 6-7 момиченца на 8 год.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт