Николай със златния "ролекс" заклейми сурогатното майчинство

• 31 111
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
В 1 книга разговарят психиатър и свещеник и докторът казва:''Ние трябва да уважаваме неговата вяра, а той нашето безверие-не?'' Изобщо прави впечатление,че Бог дава на хората свободна воля,а фанатично вярващите-не.

# 601
Неприятно ми е да мисля, че ще го пращат някой ден при лекар, само защото вярва в Бог. Не искам и мен да пращат за това!

А ти вярваш ли в зачеването чрез ябълки?

# 602
Ролексът издава морала на този човек. Жалко, че каквото и да каже - хората вече не му вярват.

# 603
Издава и потребностите на душичката му. Sick

# 604
  • Costa Rica
До колкото ми е известно в тази държава всеки може да избира свободно религията си и да вярва в каквото си пожелае.
Не четох цялата тема, но последните два поста са грозни.
Моля, уважавайте избора на инакомислещите!
Това е форум (площад) и всеки може да изрази свободно мислите си.

Granny, слез от метлата Wink

Изборът на инакомислещите може да се уважава, ако въпросните инакомислещи не се опитват да ти натъпчат СВОЯ избор в гърлото с нежните си, украсени с Ролекс ръчички.

Имам право да изразя свободно мислите си и ако те не съвпадат с нечие виждане за света - съжалявам, но няма да се гътна от чувство за вина Mr. Green

Тезата, че сурогатното майчинство е неприемливо не подлежи на никакво съмнение.
Дали? newsm78

# 605
Да не дава Господ да си в ролята на човек, който няма никакъв шанс за дете!
Никога не казвай "Никога"!

# 606
Тона ми беше рязък, но мисля съвсем заслужено. Темата е поставена твърде остро и предполага такива коментари - да, но не и неприемането на чуждото мислене и вяра.

Дами, не вярвам в зачеването чрез ябълка. Вярвам в чудеса. Има ги.

Пешек, убеждаването на хора с репрудоктивни проблеми не ми е приоритет. Има хора, които като имат здравословен, материален или друг проблем впиват зъби и нокти в него и за съжаление не виждат нищо друго освен него. Не ми отговаряй, че не разбирам и не бих могла. Водих я тази битка повече от 10 години. Въпрос на гледна точка. Приемам твоята, постарай се да видиш моята. Ако не - няма за какво да говорим по простата причина, че няма да е разговор, а мятане на празни приказки.

Делфина  Simple Smile, последното, което като християнка бих направила е да си "навра" мнението в носа ти, да ти го натрия и т.н. Но не искам такова отношение и от тези, които са на "другата" позиция. Ясно разбра какво ме засегна в последните постове, нали? Надявам се да е така.

# 607
Какви чудеса има, дайте пример! Интересно ми стана!

# 608
Цяло чудо е, че ще отговоря Grinning.
Чудесата в моя свят си спят в съседната стая.
Потърси и в твоя. Това е от мен по темата чудеса.
Ако ви се чете повече - във всеки храм във Варна има литература. Запишете се. Вземат се безплатно като в библеотека (само че без такси).

# 609
  • Колибите
Какви чудеса има, дайте пример! Интересно ми стана!

Когато човек е гладен, да яде. Когато е жаден - да пие вода.
  bouquet

# 610
С храмовете от 2 години приключих. Много, много се разочаровах от свещениците-грубияни в тях. На път е да разклатят и вярата ми.
Ще ми се тези, които са в расата да четат тези книги и да ги разбират със сърцата си!
Да Ви е живо и здраво спящото чудо!
Нека да уважаваме чувствата на всеки, угорченията и раните на душата му.
Точно това в църквата все повече го няма.

# 611
Изобщо не по темата, но не мога да не отговоря на последния пост.
Избора на свещенник (изповедник) е труден, и като път е близък до избора на най-близък приятел. Трудностите в намиренето им не бива да разклаща вярата.
Ако мога да помогна с нещо, моля, пишете на лични. Живея близо до Варна и имам познати свещеници, които са много, много свестни, но и изморени хора.

# 612
Тона ми беше рязък, но мисля съвсем заслужено. Темата е поставена твърде остро и предполага такива коментари - да, но не и неприемането на чуждото мислене и вяра.

Когато чуждото мислене агитира жените да разчитат на фитилчета и ябълки, а не на медицината или (дори!) на добрия стар начин за зачеване - ами много съм близо до неприемането, да.

Човек не може да приема всичко, все пак.

А понякога тук пишат наистина хора, които не са с всичкия си. Айде да не се правим, че не забелязваме слона в стаята - включително и с конкретния потребител, който бе пратен да търси специализирана помощ.

# 613
Не се правя, че не забелязвам. Писах по-горе, че не съм чела цялата тема. Честно казано изобщо не ми пречи, че някой вярвал в нещо, било то и идиотска глупост от моя гледна точка. 
Мисля ясно изразих несъгласието си с конкретни постове.

# 614
Делфина  Simple Smile, последното, което като християнка бих направила е да си "навра" мнението в носа ти, да ти го натрия и т.н. Но не искам такова отношение и от тези, които са на "другата" позиция. Ясно разбра какво ме засегна в последните постове, нали? Надявам се да е така.

Абе за човек, който не си навира и натрива мнението, много често отговаряш на изказалите се.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт