честит юнак ! Да е мн здрав и усмихнатМацки нямам търпение времето да се оправи и да се съберем отново !!!! Целувам ви
Бяхме само 3 мами със 3 прекрасни бебенца
От пръв поглед се харесахме и разоворът тръгна много леко и приятно...Времето беше ужасно , но не успя да помръчи настроението. През 2 часа в които бяхме заедно обсъдихме всичко най-интересно около бебенцата и си направихме 3-4 снимки за спомен. Разделихме се със обещанието , че веднага щом слънцето ни се усмихне сме отново заедно и този път ще се разходим хубаво !
айде другата седмица вече да излиза викам, ама нито контракции имам, нито нищо, пък да видим, ще ми се да е по-рано от празниците, въпреки че малката се роди на Кръстовден. та да видим.
айде другата седмица вече да излиза викам, ама нито контракции имам, нито нищо, пък да видим, ще ми се да е по-рано от празниците, въпреки че малката се роди на Кръстовден. та да видим.
Гледам да не се бавим много обаче, тъй като го кърмя и понякога иска да папа по- честичко
Отдавна не съм писала.....мога да се похваля с 2 мес.бебче
Виждам, че е имало среща....Ще има ли пак??Бих се радвала да се запознаем и да разхождаме бебоците заедно.Аз съм в 4 та част и излизам в градинката до 96-то и в двора на училището(голяма скука) :)Plami, така и не се видяхме бременни, но дано сега с бебчета да се запознаем
ииии ЧЕСТИТООО!!!