Изневярата като спасение на брака.

• 21 133
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
За да се стигне до тук,факторите са много.
Другия даже и не подозира за моите мисли,имали сме няколко закачки и толкова,предполагам,че той въобще не очаква от мен такова нещо.Той е сам,работи почти само извън Ббългария.Не мисля,че ще стигнеме и двамата до влюбване чак.Чак толкова не си заслужава.
Вижда ме се случайно 1 път в месеца.
Другото което,може да ви се стори смешно,но много трудно преживявам земетресението в Перник.
И все си мисля,че като правя секс ще падне блока.Сигурно ви е смешно,но на мен никак.И заради този секс,мъжът ми постоянно е нервен и избухлив.
Предполагам,че веднага ще ми кажете да отида на лекар,а не да правя глупости.Е ходих,каза да изчакаме ,и после ще видиме какво ще правиме.Да съм мислела позитивно
.

# 16
Сега ще се започнат съвети, съвсем извън темата...

# 17
Тоест, с другия ще правиш секс на полянка? Или се надяваш да е по-кротък.

# 18
Тоест, с другия ще правиш секс на полянка? Или се надяваш да е по-кротък.
не,няма да правя секс на полянка,просто ще е по-различно от досегашното
или просто ще мисля за нещо друго ,а не за Перник мамка му

# 19
единствената причина, за да не правиш секс с мъжа ти е, защото си мислиш, че ще падне блока  #Crazy ти сериозно ли

# 20
единствената причина, за да не правиш секс с мъжа ти е, защото си мислиш, че ще падне блока  #Crazy ти сериозно ли
естествено,че не е ,има още много неща

# 21
естествено,че не е ,има още много неща
ами да, естествено, но както го написа по-горе, звучеше, сякаш е само това
Вилико го е казала още във втория пост, на въпроса няма как да си отговориш, преди да го направиш.
Така както го описваш другия обаче, има голяма опасност да не се навие или наистина секса да прерастне в нещо повече, той е сам, това е показателно.
Ако ще правиш оздравяващ брака секс без ангажименти си търси подобен (т.е. женен)  Peace

# 22
така, както го описва - според мен въобще онзи може да не откликне, тогава пък разочарованието от отхвърляне ще е още по-силно...

# 23
  • Galaxy 13197853088
хммм

# 24
  • София
Ама сте странни птици...защо тогаз според вас има толкова изневери? Щото е гадно?  Twisted Evil
Или щото всички са тъпи...

Щото всички ги сърби! И защото смятат, че няма да се разбере и няма да ги хванат.

# 25
Аз не разбрах, идеята на тази изневяра е загрижеността на авторката да  възроди брака си или просто  си пада по този мъж иска секс с него, а притеснението за брака е просто извинителната бележка Thinking

# 26
Ама сте странни птици...защо тогаз според вас има толкова изневери? Щото е гадно?  Twisted Evil

Щото всички ги сърби! И защото смятат, че няма да се разбере и няма да ги хванат.

Недей така, някои търсят по-дълбок смисъл - да спасят брака си.

# 27

В повечето случаи така става всъщност.

# 28
Оф стига глупости, ще ходя да си го сложа с някой, за да оправя брака си Crazy
. Това е на само нелепо ами... без коментар Stop

# 29
полина ти тия неща ги правиш за да сплашиш мъжа си май, защото с всичките си предишни постове не си анонимна (име на детето, Перник и тн). защо не поговориш направо с него, вместо тия кьорфишеци за уж-любовник

Общи условия

Активация на акаунт