Изневярата като спасение на брака.

• 21 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Ако изневериш на съпруга си сто процента ще си развалиш брака.Пробвай да си разнообразите живота, вървете някъде извън града и може сексуалните ти мераци да се прехвърлят на съпруга ти.Прави секс с мъжа си и си мисли за другия не е толкова сложно след време може и да си спомниш колко си била влюбена в съпруга си.Но изневеря не опитвай, че лошо става после.  bouquet

# 76
  • Бургас
Жената не го иска сексуално.
Това е началото на края, и 10 любовника да изреди, няма да и се върне тръпката към мъжа и, само че няма как да го осъзнае на този етап.Случва се, след 14 години... а и тя сподели че има забележки по характера му... Аз на това му викам изпята песен.
Много точно казано.Интересно ми е как ще се развият нещата след изневярата.Защото такава ще има рано или късно.

Да, и аз ги виждам така нещата, но с тази разлика, че може и да няма изневяра, а просто връзката да приключи, не е задължително да има.
Не е изключено и да е период и да премине тази криза, а отношенията да се оправят. Но много трудно се връща сексуална тръпка към обект, към който вече си изстинал в този аспект. А няма ли секс... млади са още, предполагам, без секс едва ли ще просъществува връзката.  Rolling Eyes

# 77
Според мен зависи от реакцията на съпруга й и възприятията му за света като цяло.
Може и да се заздрави, може и да се разруши.
Интересно, защо авторката не дава никаква информация как той възприема взаимоотношенията им.

# 78
Сама казваш,че си стигнала до период, в който не желаеш съпруга си -много голям процент от жените стигат до такъв , колкото и да се правят на ощипани......само  дето някои се примиряват с него и го приемат , без да залитат , а други- се поддават на желанията си и живеят с тях.  Не мисля , че това възражда брака- ще си бъде същия -монотонен. Желанието към мъжа ти пак ще го няма , само дето ти ще се чувстваш по-различно....

# 79

Жената не го иска сексуално.

Това е началото на края,.

.. Аз на това му викам изпята песен.

това е  Peace

полина, прави каквото си знаеш, и недей пита по форумите, нямаш нужда от съдии.

откъде изскокна перник не схванах newsm78

# 80
betinabarti , не мислиш ли, че за някои хора е от значение само те как се чувстват? Оценят и хората спрямо това как те ги възприемат.
Няколко пъти попитах авторката за мъжа й и тя тактично го подминава.

# 81
След тази тема и всички поставени казуси - авторката сто на сто няма да направи нищо  Joy
Изневерите не се обмислят, те обикновено са спонтанни неща...
АААА не съм съгласна. Ние се дебнахме цяла година Laughing
Ма то всяко и зключение потвърждава правилото  Joy
Разбирам за какво говориш. През тази година - какво си мислеше? Как се реши накрая?

# 82
betinabarti , не мислиш ли, че за някои хора е от значение само те как се чувстват? Оценят и хората спрямо това как те ги възприемат.
Няколко пъти попитах авторката за мъжа й и тя тактично го подминава.

Мисля разбира се , как да не мисля , но това не променя нагласата на същите тези хора или пък я променя.....не знам  newsm78  . Каза за мъжа си , че е с тежък характер и е изнервен от липсата на секс. Май се подразбира как се чувства и той , и тя....

# 83

Като си живееш в чужбината и не те тресна хубаво. Земетресението като повод за изневяра или как да намерим повод във всичко. Страх ме е, намерих си любовник на първия етаж. 

# 84
  • Бургас
Голям стрес е и на всеки се отразява различно. Както може и изобщо да не се отрази. Може да избие в най-абсурдни варианти, както е при авторката. Може би е добре да се консултира относно травмата с психолог, но само за това. Може стресът около земетресението да отключва подобни мисли, психиката е сложна.

# 85
Това за земетресението го подминах изцяло и се учудвам , че му се придава значение в ситуацията  Joy но пък знам ли за -някого би могло и да бъде фактор  Laughing

# 86

Като си живееш в чужбината и не те тресна хубаво. Земетресението като повод за изневяра или как да намерим повод във всичко. Страх ме е, намерих си любовник на първия етаж.  

сакън Stop не ми казвайте, че щото ви е потръснало и са ви предписали терапия- завиране в чужди завивки и възвратно-постъпателни движения за акупунктура Simple Smile

казвайте тогава къде са най-земетръсните зони в света, че да паля подметките  Flutter . както винаги аз се оказвам на грешното място Sad. в холандия няма и нулев шанс да ни постръска Confused

# 87
Може, за това не се бях замисляла.
Стресови състояния отключват различни мисли. Най- вече, че не сме вечни на този свят за да си пропилявяме живота по този начин живеейки ден за ден.
Преди, обаче да си изясни нещата за себе си, не е необходимо да се впуска в авантюри които вместо да оправят положението го усложняват.
Мой съвет е под влияние на стрес да не вършиш неща които кардинално могат да ти променят живота.

# 88
Или да не пропускаме някои радости и страсти.

# 89
Или да не пропускаме някои радости и страсти.
Е, да де. То от тук се почва.

Общи условия

Активация на акаунт