Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 682
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Cyprus, Пловдив
  animal037  animal037
Мерси за темата   bouquet

# 16
Башар Рахал в Созопол.Изкара ми акъла докато се сетя кой беше... Laughing Laughing Laughing
 newsm78 newsm78 newsm78

# 17
СЛучката със Софиянски ме разби  Joy

# 18
  • София-в сърцата на моите деца
СЛучката със Софиянски ме разби  Joy
И мене Joy Joy

# 19
  • Колибите
Башар Рахал в Созопол.Изкара ми акъла докато се сетя кой беше... Laughing Laughing Laughing
 newsm78 newsm78 newsm78

О-охоооооооо, ей кой ша ни Усведомява за занменити личности и още по-по-пОлярни такива. В Созопол сега яйце да хвърлиш, на режисьор ще падне  hahaha bowuu.

Случката със Софиянски -  Joy.

# 20
# 21
  • София
Преди няколко дни на "Дондуков" Петко Минев
от "Трамвай №5".

# 22
Преди няколко дни Гого /мисля че така се казваше/ коафьор с къдрав перчем в Черноморец, гушкаше русокосата си дъщеричка.

# 23
  • София
Да ви следя   bouquet

# 24
  • Варна
Записвам се Simple Smile

# 25
Май съм за темата: приятел, живеещ в чужбина от години се прибира за лятото и пътува на стоп към Рила планина. Качва го симпатичен мъж, пътуват, бъбрят и приятелят ми пита шофьора: Изглеждате ми позна, да не сме се засичали някъде по планините?"
Мъжът отговаря: "Аз съм Стефан Софиянски, бях известно време кмет на София".

Joy

hahaha  hahaha  hahaha

# 26
  • Колибите

Не по темата:[/i][/b]

Искам да кажа, че по това време в Созопол на "Аполония" могат да се видят доста известни хора на изкуството, и даже човек да си пие кафето на съседни маси...Разбира се и да посети почти всички културни прояви в различните жанрове. Все едно си в друг свят...

Лично за мен е неповторима атмосферата там, за съжаление няма да мога да отида на тазгодишния фестивал.

# 27
Преди два дни в парка Заимов на вечерна разходка Иван (от Иван и Андрей Mr. Green)

# 28
Да следя, пък ако видя някого и ще докладвам  Sunglasses

# 29
http://pravda.bg/wp-content/uploads/2012/08/596f456de627.jpg

а тая е като селска фея  Sick
можеше поне малко да се пооформи в главата
а роклята и не ми се коментира, прави я стройна като табуретка , нито кръст нито нищо, извивки няма Извинение за отчайващия избор на стайлинг е, ако е позабременяла че като че ли коремче виждам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт