На море в Гърция - 11

• 97 444
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Вземете връхни дрехи пбезателно,вечер е хладно край морето.

# 136
Здравейте момичета! Нуждая се от помощ!!!! Ще пътуваме за Кипър, но със самолет от Солун. Моля Ви кажете колкото се може повече за това къде можем да си оставим колата като пристигнем там. В сайта на летището не казват нищо за паркинга освен че има такъв. Незнам  какви са цените там, имало някакви различни нива с различни такси. Моля Ви помогнете

The Thessaloniki Airport parking facility is open 24 hours per day. There are 1470 parking spaces, of which 28 are reserved for disabled people.
For more information, please contact tel. +30(0)2310 985341

Източник: http://www.airport-desk.com/airports/europe/greece/thessaloniki- … onal-airport.html

# 137
  • София

Интересен ли е пазарът. Основно е за хранит. продукти, нали?

Определено е нещо средно между малък битак и пазар. Има и дрехи, джунджурии, така също и храни - сирене, зеленчуци, плодове, мед, вино. Определено е по-интересен от пазара, който посетихме днес в Агиос Мамас. Там е пълна цигания - гащи, чорапи, дрехи, боклуци. Май не си струва разходката. Макар, че този в Агиос Мамас е много голям, този в Никити ми хареса повече.

А той утре до кога ли ще е? Явно е преди Никити?

Спокойна , преди Никити е, на около 6 км след Неа Мудания като идваш от Солун се завива надясно, има табела. Този пазар в Агиос Мамас май ще бъде до 4-ти септември, но не съм много сигурна, но както виждаш от писаното по-горе, поне според мен не си струва разкарването

# 138
  • В най - голямото село
Цитат
Но днес видяхме нещо, което си мислех че тук няма - медузи, ама МЕДУЗИ ви казвам. На плажа Кастри. Такива парчаци не съм виждала в БГ. Ето и малко нагледно да ги видите:

http://dora7109.snimka.bg/other/greece2012.697081.28256443

Същите тези "малки" медузки имаше на плажа пред Лагомандра, няколко дни. Само сутрин. Днес май ги нямаше  newsm78

# 139
  • София
Здравейте,искам да споделя разочарованието си от хотел KASSANDRA MARE на Касандра.Не съм ходила в по-мизерен хотел.Хигиена,храна и обслужване пълна скръб.

# 140
Добро утро!
Вече сме в Никити, пътуването мина успешно, без да се изгубим като миналата година, но този път минахме през Солун. Бяхме неприятно изненадани от изникналия пред хотела нов хотел, който е скрил и без това оскъдната панорама към улицата и морето, но нищо не можем да направим така или иначе. Собствениците не спазиха обещанието си да ни запазят точно определен апартамент (при все, че резервирахме през февруари), което леко ни подразни, но и това не е болка за умиране. Въпреки това имат една сива точка от нас. Цените тук са същите, поне според пазара и вечерята, които направихме вчера. Детето не издържа на гледката на морето и със слизането нахлузи банския и се цопна  Mr. Green
Сега се чудим дали има интересни плажове на север от Никити, за да разнообразим малко. newsm78
Тези на юг почти ги изчерпахме. Или ако се сещате за близки такива на другата страна на ръкава, но преди Вурвуру?
Днес нямаме никакви планове. Времето е добро, има силен ветрец и единични облачета по небето.
Снощи с удивление установихме, че и ний сме дали нещо на гръцкото пристанище.. Няколко много луксозни яхти бяха на.. българи..  Rolling Eyes Имаше някакво странно оживление, заведенията бяха препълнени, тълпи от народ по крайбрежната, което не ни изкефи особено. Отказахме се бързо бързо от разходка там и се прибрахме. Дано да е заради уикенда!
До после.  Hug

# 141
  • Sofia
Здравейте. Утре сутрин пътуваме.... Вече нямам търпение! Кажете, моля, тъй като нашия хотел настанява чак от 14ч, мислим на отиване да спрем в Солун да го разгледаме. Някой ще даде ли малко инфо къде в Солун да оставим колата (да е близо да центъра и какви са цените)  и изобщо как стои въпросът с паркирането.  newsm78

Също ме интересува има ли аквапарк в северната част на Халкидики (ние ще сме в Каливес Полигирус)?
И още един въпрос - мобилния интернет на Виваком може ли да се ползва в Гърция?

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 09:12 от savina_33

# 142
# 143
Здравейте,искам да споделя разочарованието си от хотел KASSANDRA MARE на Касандра.Не съм ходила в по-мизерен хотел.Хигиена,храна и обслужване пълна скръб.
Почивала съм няколко пъти в Гърция, но никога на Касандра.Предложиха ми този хотел, би ли написала какво точно не ти хареса?

# 144
До сега не съм писала в темата, само четях.
Параход, новата тема е страхотна!   bouquet

За почивните дни ще бъдем в Афитос и моля да ми дадете съвет, какво може да се види в околностите и има ли хубав плаж в района?

Предварително благодаря на тези, които ще отделят от времето си да ми отговорят.

# 145
  • София
Всички заминаха на почивка при съседите и темата замря.

Хубаво време на всичко по морето  Hug

# 146
чакай да размърдам темата и да се оплача  Sick
Нашата почивка в Кавала се провали за съжаление и ще си остана тази година само с един самотен гръцки уикенд  #Crazy но какво да се прави догодина се надявам да наваксам с някой остров  Praynig
Поне ще ми е обица да не се занимавам с организирани мероприятия що се отнася до Гърция  Wink
На всички заминали вече и заминаващи тепърва пожелавам слънце, чисто море, вкусна храна и много положителни емоции  Peace
Ще продължавам да наглеждам темата и да завиждам благородно  hahaha

# 147
...
Нашата почивка в Кавала се провали за съжаление и ще си остана тази година само с един самотен гръцки уикенд  #Crazy но какво да се прави догодина се надявам да наваксам с някой остров  Praynig
Поне ще ми е обица да не се занимавам с организирани мероприятия що се отнася до Гърция  Wink
...

Оплачи се, оплачи, роднини/приятели ли прецакаха почивката или си попаднала на някаква фалшива оферта? А няма ли вариант да зарежеш групата и да си ходите сами?

До година ще наваксате! Peace

# 148
  • София
но какво да се прави догодина се надявам да наваксам с някой остров  Praynig

С пожелание от мен острова да е Санторини  Simple Smile 

# 149
а бе тя офертата не е фалшива ама агенцията се оказа заспала, мотаха се 2 дни да ми дадат банкова сметка за плащане, няма ли време да си четат мейлите, що не съм отишла на място в офиса им, то по мейл работа не се вършело, нищо, че сме 21 век  #Crazy и накрая продали местата...абе луда работа  #2gunfire
За съжаление имам проблем с транспорта и затова исках да отидем аз и децата организирано с автобус, но уви, не се получи, а се оказа, че покрай нашите празници и всички чартъри за Гърция са фул  Mr. Green та така ще скокнем за 5 дни до едно проверено място на нашето море, че то без морска почивка ще се поболея психически после цяла зима  hahaha
Бялото ще го оставим за догодина живи и здрави  Praynig

С пожелание от мен острова да е Санторини  Simple Smile 
О благодаря  Wink и на Корфу или Кефалония / Лефкада не бих се разсърдила  Joy

Общи условия

Активация на акаунт