Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 587
  • 727
  •   1
Отговори
# 225

Искам да попитам мномичета,който стерилизират в тенджера,колко време изваряват шишета и бибероните.Достатъчни ли са 5 минути след като заври водата.
предния път преварявах в тенджера и оставях шишетата след като заври водата за около 10-тина минути и изключвах котлона. Hug

# 226
future-maman страхотен и подробен разказ  newsm68

# 227
маggita много е сладък малкия Максим!

# 228
  • Бургас
Честита радост на новите мами - Хриси и Лия!
Фютюрче, Маги, мерси за разказчетата!

Аз се завърнах от Док. Плацента - 2ра степен, има още малко мегдан. Имам си дата за секцио (Ура!) таб тъй. Peace

# 229
Нови бебоциии! Честито! Да са ви здрави и да ви носят много радост!
Имам си дата за секцио (Ура!) таб тъй. Peace

и аз така...нова дата...в новия месец...точно както исках newsm44

# 230
Честито на мама Хрисик и мама Лиа    bouquet  bouquet

Future-mamman Много хубав разказ  Hug благодаря. Аз съм се насочила към МД и напоследък слушах само за лошо отношение... радвам се че не всички са на това мнение  Heart Eyes

Danaeka И аз смятам че десетина минути са достатъчни Simple Smile

Ох аз напоследък имам едни болки в кръста, но не са като контракциите, а са си постоянни - по час два не ме отпуска Thinking Не че са болка за умиране ама ми е чудно от какво ли са, вие как мислите? Simple Smile

# 231
Късмет на Алекс иМеlly G! newsm10 Чакаме бебчетата  smile3504 newsm07

# 232
Магита ... мерси за снимчиците  Blush Малкия е голям бонбон  Hug
А коя е последната хубава мама дето не си е надписала снимките  Mr. Green

Мели, Алекс .. значи вече сме в очакване  Heart Eyes

whisper__1 прото тежеста вече си оказва влияние, пък може да се подготвителни  Heart Eyes

# 233
Завърнах се аз от тоновете, всичко е наред, дават ми време макс до 10.09. да родя  Mr. Green Не мисля, че моето Чудовище ще се съгласи с тях, тя си има собствено мнение по въпроса, но все пак да се надяваме да са прави  Mr. Green Акушерката в кабинета каза, че като ми гледа корема как постоянно е напрегнат, най-вероятно щели водите първо да ми изтекат, защото някакъв вакуум ставало от толкоз контракции... Нищо, поне да знам, че със сигурност ще се ражда, а не да ме приемат пак в някакви патологии и чудесии  Close
Зайче  Hug Стискам палци
Future_maman , Магита , благодаря за разказите, много полезни наистина, за мен особено на  future_maman , че става дума за моята болница все пак  Mr. Green
Честити бебочета на Хрисик и Лиа, да са им много здравички, послушнички и щастливички Simple Smile   bouquet

# 234
Честтити бебчета на Хрисик и Лия!!!

# 235
Здравейте  Hug
Честито на всички ново родили мамчета  Heart Eyes
Аз нещо започвам вече да се плаша, утре пак съм на преглед да ме гледа доктора и ако бебка не се е завъртяла трябва да определяме дата за секцио, а толкова ми се искаше нещата да си станат от само себе си. Как в последния момент да реша кога да излезе на бял свят малкото човече  Sad Според доктора няма смисъл да чакаме до термина (10.09) шанса да се обърне бил минимален, направо ще се побъркам вече  Confused

# 236
Честити бебета на Хрис и мама Лия  smile3504
Разказите за раждания много ми харесват  Heart Eyes Много се разчуствам  Heart Eyes

# 237
skoklinata не се притеснявай, всичко ще е наред няма нищо, че ще е секцио, важното е да сте добре.
УСПЕХ  newsm10

# 238
skoklinata шанса вече да се обърне е наистина 1:1 000 000   Crazy
Въпреки всичко утре ще прецените ... дано от последния преглед до сега се е врътнала все пак  Praynig Ако ли не, наистина е време да насрочите дата за секцио  Hug

# 239
ФетитУ, айде бе мила, не ти давам да вървиш по моя път.

Марти ... и моя ще излезе малко инатче  Twisted Evil ... есествено,че ще се метне на майка си  Mr. Green

ЗдРавейте на всички. В 4,56 следобед се роди нашия син Део 56см и 3,880.
Я някой да ме светне, че с тази часова разлика се омотах  Mr. Green
Май тя е родила на 29,08 ... нали така  Crazy че я писах за днес  Thinking

F.a.t.e., аз мисля, че 4,56 следобед (29.08.12) в Аризона е 1,56 сутринта (30.08.12) при нас. Но въпреки това би трябвало да са записали бебе Део, че е роден на 29.08.12 г.

Оф, ще изчакам Лиа да се посъвземе и да драсне два реда как е наистина  Hug

maggitta Страхотен разказ ... много добре описано всичко, чак имах чувството, че съм била с теб там  Hug Радвам се, че вече сте добре и се гледкате ... и чакаме снимки в албумчето  Wink

Део се роди на 29авг.

Общи условия

Активация на акаунт