Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 557
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Ками Praynig Praynig Praynig, ще стискам палчета всичко да е ок мила Hug, ще чакам за хубави вести newsm53 и бъди спокойна  Hug

# 256
Ками, леко раждане

# 257
Оооххх Ками ... наближава и твоя момент  Hug
Нека всичко мине по мед и малсо и ще чакаме скоро щъркелова вест  Praynig Hug

# 258
  • Варна
Честито на новите мами !
Ками пожелавам ти най-прекрасното раждане. Hug Стискам палци всичко да мине нормално.Представих си те как копаеш в градината и чакаш до последния момент  Joy както беше казала,че ще направиш този път  Heart Eyes .

# 259
Честито на новите мами !
Ками пожелавам ти най-прекрасното раждане. Hug Стискам палци всичко да мине нормално.Представих си те как копаеш в градината и чакаш до последния момент  Joy както беше казала,че ще направиш този път  Heart Eyes .
haha и аз това се сетих.. лекичко да мине Ками  Hug

# 260
  • София
maggitta, future-maman мале момичета пожелавам си раждане като вашето.Страхотни разкази вашите най-много ме грабнаха за сега  Hug Hug Hug

# 261
  • Where I am Happy
Key5,lia1977,hrisik Честити ви бебчета,да са живи и здрави и много да ви радват.   Hug
Ками,Зайче,Мартичка  fingerscrossed  Praynig  Hug

Аз днес бях на преглед,док каза че бебка се опитва да слиза надолу.Аз съм със леки като менструални болки но засега няма изгледи за раждане.

# 262

Моника ... не си дала линк към конкретната марка и не видях какво точно сте си харесали ... излиза ми сайта на Чиполино само ... може и аз нещо да бъркам  Heart Eyes

Ами не знам... аз като цъкна и изчакам малко сайта да си зареди и ми се отварят страничките... с 2 думи тогава количката се води Chipolino Nana, а леглото Yasmin /пак на Чиполино/.

lia1977, hrisik, честити бебчета, да са ви живи и здрави   bouquet  Heart Eyes

# 263
kami2004 баш си си готова.
Дано успеят да се организират другите покрай теб и всичко мине гладко и бързо  Hug Hug

Много хубави разкази, мами!

И аз съм днес с като менструални болки - като лежа се засилват, ама иначе нищо особено!

monika21 аз нямам впечатления точно от Наната - имам перфекта иначе. Хайде взимайте и вие возило вече, че сме с еднакъв термин.
Аз заради вашите приказки последните 2 дни сготвих:
Скрит текст:
Пълнени чушки
Отивам да ям

# 264
каmi успех мила  Hug дано всичко мине добре, чакаме бебето скоро  newsm10 smile3504

# 265
Ками, Зайче и Мартичка с вас сме момичета, наближава момента  Hug

Голди имам 6-то чувство, че това зацапване е също признак за раждане  Heart Eyes и на теб стиснати палци  Heart Eyes

мен също ме ръчкаха доста в понеделник, но нито зацапване, още не съм го снесла  Hug

# 266
Ариел с тия болки, май и ти ще си следващата  Hug късмет и леко раждане ти желая  newsm10

# 267
Аз днес бях на преглед,док каза че бебка се опитва да слиза надолу.Аз съм със леки като менструални болки но засега няма изгледи за раждане.

Значи си като мен  Mr. Green и ние сме в същата поза и леки болки  Hug

# 268
Връщам се от акушерка...кръвно 140/90 белтък в урината...краката още по подути и лицето също, сега ще хапна на бързо и заминаваме в болницата искат да ме видят по обстойно.
Прегръдки  Hug ще пиша като се върна  Hug Praynig

# 269
Ева , Ками , пожелавам всичко да се нареди по най-добрия начин Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт