Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 495
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Искрено се надявам бебетата да се вадят от корема така както се слагат хахахахахах,чакааааааааааааааам Praynig

# 571
  • Варна
Честито бебенце на Минс! Да расте здрава и красива  Heart Eyes

И през ум не ми е минавало да пращам голямата някъде като родя. Аз сега не я давам на никога пък тогава хич. Съседката прати каката при свекърва си и това дете коренно се промени. Наистина се чувстват изолирани, още повече , че се е появило малко човече, което изисква повече грижи. Стреса за по-големите деца е голям.

Ние довечера сме на цирк и дребното от две дена не може да спи от вълнение .Сънува животни и циркови номера Mr. Green

# 572
Искрено се надявам бебетата да се вадят от корема така както се слагат хахахахахах,чакааааааааааааааам Praynig
Пробвайте след 1-2 часа пак Simple Smile, ще излезе малчо Simple Smile  Hug Чакай, снощи орисах Фейтиту, да те орисам и теб, че май дава резултат  babydust7  Hug

# 573
  • София
Честита девойка на Mince! Да е жива и здрава!

# 574
Аа не ща повече.Ако е подействало-подействало.То като не съм го планирала ми дойде странно Joy

# 575
Добро утроооо  Hug май синята луна си е свършила работата и имаме бебе  Crazy
Мишонче ... мерсаж за закуската  Hug

Но първо по ред на номерта  Mr. Green

Аз определено вече съм със втвърдявания на корема от снощи и болки в кръста. Мислих, че като се наспа ще минат и при мен, но сега като станах още съм така  Mr. Green Ще видим днес как ще бъда пред деня Heart Eyes
Бреееех, то човек да не подремне малко повече и веднага пускате кучетата да го търсят  Mr. Green

Бъдик ... освен да ти пожелая всичко да мине много леко другата седмица  Praynig и малките човечета вече да те освободят от присъствието си, че наистина се измъчи  Hug

Толинка ... наистина искай второ и трето мнение  Heart Eyes и дано не се наложи секцио  Praynig Hug
Иначе и аз мога да кажа, че не съм се спряла изобщо. Нито да шетам и готвя, да шофирам и излизам и помагам на село в градината ... нищо по-различно от преди. Е ... единтвено не съм вдигала тежки чанти, по пак носих чанти  Wink Просто начинът ми на живот си остана същия като преди бременноста и както виждаде всичко е нормално  Mr. Green

Маймунке ... весело изкарване на сватбата  Hug и да друснеш няколко хорца  Mr. Green

Pebelita, добре дошла! Никога не е късно да се запишеш в темичката  Hug

Хайде честита дъщеря на мама Минсе  Hug
Нека озарява цялата къща със смеха си, да бъде жива и здрава и много послушна!

П.П. За кърмата съм чувала, че се стимулира и с много вода/течности  Heart Eyes

Фейт да не е отишла на разходка до луната,може и да роди на връщане Grinning

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao Ако можеше и до там щях да ида  rotfImao

Ева ... до хижа Здравец не ти препоръчвам ... завоите за убийствени  ooooh!
По-добре отидете до бачковския манастир или до Асеновата крепост  Heart Eyes /въпреки, че там вече не можеш да се катериш/  Mr. Green

Миленка ... само ми кажи нормално или секцио е било раждането на Минсе  Wink

# 576
Феееееееееееейт , защо така направи сега. Та ние те обебихме вече  smile3506 Никакво спане до късно вече, в 8 те искаме на линия да докладваш  #Silly

# 577
Фейтии,аре бе много бързо те намериха кучетата.Ами Минсе не упоменава в смс-а..Ма до колкото си спомням като ходихме на ОВ в МД с нея за нормални раждания говорехме и двете.Запиши я нормално:)

# 578
Аз определено вече съм със втвърдявания на корема от снощи и болки в кръста. Мислих, че като се наспа ще минат и при мен, но сега като станах още съм така  Mr. Green Ще видим днес как ще бъда пред деня Heart Eyes
Бреееех, то човек да не подремне малко повече и веднага пускате кучетата да го търсят  Mr. Green

А така ! Успех, тогава. Praynig Peace Hug

Stasy87, ти имаш ли снимка в албумите? Май не съм те виждала.  Simple Smile

# 579
Феееееееееееейт , защо така направи сега. Та ние те обебихме вече  smile3506 Никакво спане до късно вече, в 8 те искаме на линия да докладваш  #Silly

Joy  ми а де .... чакаме си термина явно  Crazy

Миленка ... мерси, ще я пиша нормално  Wink

# 580
Флайбъл , имам Simple Smile ама не в този за снимки в 9 месец, щото нямаше как по нощница да се снимам  Joy В другия за бременните туббаци  Mr. Green

# 581
  • София
Аа не ща повече.Ако е подействало-подействало.То като не съм го планирала ми дойде странно Joy

И аз бях нападната и получих предложения за целодневни нападения, ама май ни е рано още, а и не сме приключили с ремонта Embarassed

# 582
  • Бургас
Мамоооооо,братче ли ми носиш????
оООХ мен ММ ме нападна  luvbed ...тваа от кога не се беше случвало...Все аз инициирах...
Ама сега съм в молебен за бебе след случката Praynig Praynig Praynig
Искам и аааааааааазззззз smile3511 Искам спонтанност, искам любов, искам и на мен да ми влезе.........късметчетоооооо newsm45

# 583
Meeл,аз искам на мен да ми ИЗЛЕЗЕ късметчето....

# 584
и готвя, да шофирам и излизам и помагам на село в градината ... нищо по-различно от преди. Е ... единтвено не съм вдигала тежки чанти, по пак носих чанти  Wink Просто начинът ми на живот си остана същия като преди бременноста и както виждаде всичко е нормално  Mr. Green

аз съм същата...нямам спирка,луда работа!
ей го на-вера сглобих детския скрин сама Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт