Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 481
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Честити бебета на новите ни майки Mince и Анхела (как го направи точно на термина, браво!) Бързо възстановяване, много радости и щастие, да са ви супер послушни бебетата!

# 616
  • Бургас
Честит син на Анхела   bouquet Да ви е жив и здрав !

# 617
Честит Вики на мама Анхела. Много победи в живота му желая, а на нея бързо прибиране в къщи Hug

# 618
Нови бебчета си имамеее!
Честита Анастасия на мама Mince!Да расте красива,здравичка и царствена като името си!  bouquet
Честит Виктор на мама Анхелка!Голям и силен мъж да стане,за радост и гордост на всички около него!  bouquet
Мели,аз баткото никъде няма да го пращам,искам си го при мен! Heart EyesОт понеделник ще ми е ясленче за първи път и без това ми е мъчно,а ако не си го гушкам постоянно,ще откача!Ние спим и заедно и не мога без малките му ръчички около врата ми вечер или да не чувам гласчето му....Съзнавам колко трудно ще бъде,но ще издържа!
Оф,цял ден днес съм с контракции и коремът ми е твърд като камък!Моля се бебка да изчака няколко дни още да си изпратя синчето на яслата и тогава да дойде!

# 619
Честита радост на мама Минс и мама Анхела Hug бързо да се възстановяват, скоро вкъщи да гушкат прекрасните си и послушни съкровища!!! Heart Eyes 

Искам разкази, толкова са ми сърцераздирателни....

Предлагам да направим един облог коя е следващата мама, аз си мисля или Мартичка или Ариел   Mr. Green

Иначе ние взехме количката и столчето за кола, накрая се спряхме на Навингтън, като Анхела, супер е возилото и много леко, нямам търпение да го ползвам вече....

# 620
Ехоооо имаме си нови мами  Party

Честити Анастасия на мама Минсе и Виктор на мама Анхела Да растат много здрави усмихнати и щастливи деца   smile3525

Толинка не се притеснявай, сигурна съм, че малкия Денис ще се чувства чудесно в яслата, а твоето време през деня ще е запълнено с грижите по малката кукла  Hug

Един въпрос към мамите, които са родили по-мънички бебчета като мен (под 2500г) сложиха ли ви БЦЖ ваксина? На Калина не и сложиха, казаха че била много мъничка и личния лекар щял да й постави на 2 месец, а педиатърката каза, че нямало тя да я сложи иза първи път чува такова нещо и ще ни прати в туб диспансера.  Thinking Каква е ситуацията при вас?

# 621
Искрено се надявам бебетата да се вадят от корема така както се слагат хахахахахах,чакааааааааааааааам Praynig
Имаш предвид с оргазъм ли?
Става:
 http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=3738

# 622
Аnghella  честито бебче! Hug

# 623
МИНЧЕ, ЧЕСТИТА ТИ ПРИНЦЕСА!!!
АНХЕЛКА, ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ!!!
Много да ви радват и слушкат!!! Бързо въстановяване и на двете!

Дано да ви се е получила добра срещичката на софийските мами. Аз съм със страхотни контракции от четвъртък вечерта, но само 1.5 см разкритие и 50% скъсена шийка. ЧЕкам и се надявам, че яко боли

Vasilena P мислех си че ще раждам  Mr. Green ама ТЦ, тоя моя само фалшиви тревоги ми пуска. Но се е обърнало диването, най-накрая. Добре че Ани Една от нас е константа, та да има една сериозна софийска мама
И аз моето (по-голямото) дете няма да го пращам никъде. Знам, че психологически не го приемат добре

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 16:22 от elio

# 624
  • София
Аnghella  Hug

# 625
Привет!
Голямото дете ще е при нас и никъде не мислим да го водим, нито ще го спирам от градина.  Ще се нагаждаме един към друг някак си. В това отношение най-много разчитам на баща му. Той ще си вземе бащинството,а след това вечерите ще се занимават основно двамата със себе си, а аз с бебето. Убедена съм, че така най-леко ще приеме промяната.
Даная къде ти дойде на главата това високо кръвно. Пий лекарства, но ако не спадне до няколко дни вадете бебето.
сантекс и другите майки. Това че имаш температура не пречи на кърменето. Болни майки си кърмят децата ежедневно. Не можете с нищо да им навредите. Ако давате изцедена кърма, правете го с лъжичка. На този етап това е решението.
Честито бебе на Анхела и на Минце. Здрави и послушни да порастнат!

# 626
Рошли ...  и ние днеска бяхме на обиколка за колички. Последно си оставаме на Викторията сиво/синята  Crazy Влиза във возилото ни тамън на милиметри  Mr. Green

А някой да има впечатления за тази количка  Blush питам така ... информативно  Whistling Mr. Green

http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-condor-duo-set-trio-cha … al-130-17863.html

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 17:27 от F.a.t.e.

# 627
Искрено се надявам бебетата да се вадят от корема така както се слагат хахахахахах,чакааааааааааааааам Praynig
Имаш предвид с оргазъм ли?
Става:
 http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=3738
С оргазъма ,Августа,ама на таткото Mr. Green Mr. Green Joy
Боля ме,зверскииии..Навъртях километри на хола,изтърках паркета,изморих се.Хапнах,легнах ,заспах...Сега ставам ,корема ми още повече на кокал,болката от същия тип-адски силна ментруална.Контракции...не знам,не и това което май трябва да са те.Знам ли и аз вече.Има шанс и да почне,и да пропусне отново...

# 628
  • София

С оргазъма ,Августа,ама на таткото Mr. Green Mr. Green Joy
Боля ме,зверскииии..Навъртях километри на хола,изтърках паркета,изморих се.Хапнах,легнах ,заспах...Сега ставам ,корема ми още повече на кокал,болката от същия тип-адски силна ментруална.Контракции...не знам,не и това което май трябва да са те.Знам ли и аз вече.Има шанс и да почне,и да пропусне отново...

За да легнеш и да спиш, не вярвам да са истински контракции, но щом така те боли засичай времето.  Hug

# 629
Постискай още малко, и ако се засилват-стягай се и дим да те няма  Hug
Мартичка не е писала от вчера, дано да ражда вече, че много преноси  Praynig
Мен вчера ме "успокоиха", че скоро няма да раждам, а може и отново да пренося- така че вече се настройвам психически за още 30 дена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт