БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-22

• 25 737
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Никита, пълномаслено краве кисело мляко трябва да се дава, но само по изключение преди навършването на 12 месеца.
Активия, че и овкусена на бебе не бих давала.

# 586
  • България/Германия
Никита, и аз като Чери смятам, че разните му там Активии изобщо не са подходящи за бебе. Аз и досега избягвам да давам разни плодови млекца, а сме вече големи. Предпочитам да предложа натурално кисело мляко с пресен плод.

# 587
Активия, че и овкусена на бебе не бих давала.

Peace

# 588
Да споделя , че тази вечер беше малко по спокойна, пробуди се на два пъти с лек рев и станахме с усмивка в 7ч. Simple Smile предоволна съм. Вчера я нахраних малко по късничко  и сега следобедното ще изместя малко по напред, за да огладнява по късно. То е ясно че детето расте, променя се режима постоянно, поне при нас е така, само променям часовете на хранене  Sad
Мише честито и от мен за титлата   bouquet
Блонди аз сега съм пред дилема, с Аптамил ли да сменя млякото, тъй като беше споменала в темата, че от него се ака  Laughing или Хумана, но ме е страх да не се запече и това ще и е 4-то мляко което сме пробвали. Аптамил съм давала ХА, сега сме на Милумил, и понеже са на една фирма съм в дилемата Аптамил или Хумана.  Crazy Ако ме насочиш ще съм ти много благодарна.  Hug Flutter

# 589
На Аптамил 3-та е от 12 месеца(май) така, че по-добре Хумана(тя мисля беше от 10 месеца).  Peace

# 590
не не  Grinning аз не съм се до уточнила правилно, става въпрос за 2-ка , а за 3-ка исках да разбера дали може да се премине на нея по рано, тъй като в темата на хип бях чела, че може да се преминава към 3-ка ако детето не се засищало от 2-ката. Исках да разбера дали важи и за другите  Peace

# 591
  • Berlin
Това не го вярвам. Още повече, че не би ли трябвало по-ниските млека 1,2 да са по-обогатени от 3ките?

# 592
Вземи Хумана 3. Не мисля, че ще се запече  Hug

# 593
Здравейте!
Въпросът ми е за млеката за над 12 месеца. Понеже сме с АБКМ, от Фризопеп вече сме на Фризо ХА 2. Но той не ни засища, а трябва да минем на обикновена формула. Какво може да ни препоръчате, някое от което да не се запича.
Благодаря.

# 594
Аптамил  Peace

# 595
# 596
аз съм давала Аптамил, много е хубаво, другите ХА смърдят на гадно и вкуса им е гаден  Laughing
Аптамил  Peace

# 597
Скоро ще въвеждам глутена с овесена каша на Хип и искам да ви питам трябва ли да се спазва нещо по-специално, или да процедирам както стандартно си захранвам с пюрета? В смисъл, първи ден 1 лъжичка, и постепенно увеличаване на количеството или по друг начин?

# 598
  • София
Скоро ще въвеждам глутена с овесена каша на Хип и искам да ви питам трябва ли да се спазва нещо по-специално, или да процедирам както стандартно си захранвам с пюрета? В смисъл, първи ден 1 лъжичка, и постепенно увеличаване на количеството или по друг начин?

Точно така направих  Peace

# 599
  • Малта
коментари за брашно от ленено семе?

кога, как и по колко ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт