На колко години загубихте девствеността си?

• 60 545
  • 895
  •   1
Отговори
# 75
Северина, след 20 разбира се, че не сме стари, та и след 30 и след 40..., но това е друга тема   Peace

Само, че аз все по-често се улавям, че говоря за 'младите' - визирам 12/14-20-годишните  Peace

# 76
От анкетата излиза, че обичайната възраст е 16-20, а изключенията под 16 и над 20 са равен брой.

# 77
След 40 особенно, имам позната, абе съседка, аз с мъж не съм я видяла да излиза, тъй че на момента съм си мислила и това, но не мога да бъда сигурна в първото.

# 78
  • Бургас
20. Пълна тъпотия. Просто свършихме "черната" работа  Whistling

# 79
Отвреме навреме чета подобни теми и в тийнпроблем - там отговорите масово са 16-17, ако случайно някой отговори 14-15 другите започват да го поучават Laughing. Та така.

Не знам ти къде ги видя тез примерни тийнейджъри.  newsm78 Аз също често чета в тийн-форум, за да съм вкрак с времето!!! И направо ми се е звел акъла как масово 13-14-годишни се канят да правят секс.
Имам чувството, че за днешното поколение секса е просто някакво умение, което се предполага, че трябва да усвоят. Също като работата с компютър и шофирането. Дано общата култура им стига достатъчно та да се пазят от нежелани последствия.

А едно време си беше табу....

# 80
  • София
Аз съм в графата 18-20 години. Не помня кой знае колко от акта, но си спомням, че се прибрах вкъщи ухилена, като сцепена тиква. Кръв не е имало, даже се осъмниха, че ми е за пръв път, но тогава аз вече ползвах тампони, та го отдадох на това. Тогава имаше само едни български, направо огромни.

# 81

Имам чувството, че за днешното поколение секса е просто някакво умение, което се предполага, че трябва да усвоят. Също като работата с компютър и шофирането. Дано общата култура им стига достатъчно та да се пазят от нежелани последствия.

А едно време си беше табу....
Кое е това едно време?  Grinning  Щото по "мое" време /началото на 90-те/ масово всичките ми съученички се фукаха, че на по 15 вече не са девствени. Разказваха се подробности и т.н., а по-закъснелите се срамуваха и мечтаеха да наваксат.  Grinning

# 82
То едно е да се каниш, друго да го направиш, а трето - да се похвалиш пред връстници Simple Smile
Струва ми се, че много факти, които ни се струват проблемни, ги откриваме като топлата вода само защото преди са били скрито-дискретни, а днес са станали общодостъпни (По форуми например, но не само). Т'ва по повод разюзданите тийнове де...

Сега се сетих нещо смешно: помня първия си (успешен) акт със зверска мускулна треска  Sunglasses

# 83
  • София
Чувала съм от проекто-гадже, че девствеността е недостатък на жената. Проектът остана нереализиран, голям философ беше.

# 84
  • София/Горна Оряховица
11 дена преди да стана на 18, със сегашния ми приятел.
Окрадох му на човека душата  Crazy .

И ме боля, и кървях. И музика даже си имаше, дори и пълнолуние. Ей, сцена за някой филм мога да предложа  hahaha .

# 85
  • София
Е как без музика!!!  Grinning

# 86
Отвреме навреме чета подобни теми и в тийнпроблем - там отговорите масово са 16-17, ако случайно някой отговори 14-15 другите започват да го поучават Laughing. Та така.

Не знам ти къде ги видя тез примерни тийнейджъри.  newsm78

http://www.teenproblem.net/forum/poll.php?pollid=10644&do=showresults

Преобладаващите отговори са 15-16-17. Да не забравяме за разликата между намеренията и реалните действия и колко често се случва описаното от бъръльо-бъръльо (включително и с табличките) Wink

# 87
То едно е да се каниш, друго да го направиш, а трето - да се похвалиш пред връстници Simple Smile
Струва ми се, че много факти, които ни се струват проблемни, ги откриваме като топлата вода само защото преди са били скрито-дискретни, а днес са станали общодостъпни (По форуми например, но не само). Т'ва по повод разюзданите тийнове де...

И аз така мисля. И ние се питахме, чудехме, предполагахме... Тези, които вече го бяха правили, ни бяха интересни и чакахме разкази.
Обаче не пишехме за това в интернет.

# 88
  • София
Както и по наше време, повече приказват, отколкото да правят! Само дето се намират глупачки и глупаци, които да повярват и да се подведат.

# 89
11 дена преди да стана на 18, със сегашния ми приятел.
Окрадох му на човека душата  Crazy .
Не си разбрала. Той ти е вдъхнал душа.  Laughing Ти си била без душа и ако не е бил той, още щеше да си зомби. Ммм, да.  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666414.0;all

Общи условия

Активация на акаунт