На колко години загубихте девствеността си?

• 61 409
  • 895
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ми, не мога да зная за другите как са решили с кого да си легнат! Лично за мен, ако първият път е бил кофти или направо неприятен с този партньор, значи партньорът е бил неподходящ или е било твърде рано за секс.

# 106
  • София
Не са били влюбени според мен. И поради тази причина не е бил правилният човек, да. Сексът е в главата, дами.  Wink Без романтиката, първите сексуални преживявания със сигурност са една гола нула.

# 107
viliko , че първия път партньорът да не пада от тавана на спалнята?  Joy Нали пак сам си го избираш.

hahaha hahaha hahaha
Извинете, представих си го. А колко удобно би било.  Mr. Green

И аз съм от тези с музиката. И то много уместна музика за съдбовния момент.  Mr. Green Да не уточнявам, че предвидливият младеж беше направил огромен плейлист. Да има. Че и се оползотвори.  Mr. Green

# 108
  • Сопот, Пловдив
Никаква музика не съм имала. Laughing

И аз така  Laughing . Но то и нямаше как.

Имам приятелка която твърди, че не е била влюбена в първия, но много й харесал първия път. Не знам дали не послъгва. Аз пък се мислех за много влюбена, но известно време след като спрях да се виждам със съответния установих, че също не съм била чак толкова любена в него, просто симпатии. Но пък не съм съжалила след това, че е било с него.

# 109
А кои ли са тези, дето са отговорили "под 14"?!?!
Започвам да се плаша...  Sick

Утро, недей да се плашиш.

От една страна, педофилията не е от вчера, форумът обаче не е място някой да разказва точно какво, къде, кога... Лично познавам жени около 40-те, жертва на посегателства от много близки хора (роднини, пастроци и т.н.). Те не биха си и помислили по онова време да говорят с когото и да било. Да не забравяме, че тогава темата "секс" сама по себе си беше табу, и огромен процент от жертвите не споделяха дори и с най-близките си. Остава си травматичен факт, и толкова...

От друга страна, неведнъж е ставало дума в подобни теми, че има доста хора, които по една или друга причина са доволни, когато "пласират" невръстните си, но понапъпили дъщери на по-възрастни чичковци. Лично съм чувала теорията "по-добре с един под покрива ми, отколкото с много по улиците" ... Дълга е тази тема, пък и тук във форума има такива "ранозрейки", та да не се почувства някой обиден...

Исках просто да ти кажа, че причините могат да са много и различни, зад всяка цифра от статистиката стои една човешка история, не бих си вадила прибързани изводи от резултатите, каквито и да са те  Peace

# 110
Ми, не мога да зная за другите как са решили с кого да си легнат! Лично за мен, ако първият път е бил кофти или направо неприятен с този партньор, значи партньорът е бил неподходящ или е било твърде рано за секс.

Изключваш естествените моменти на стрес, на притеснение, свян, липса на отпускане и най-вече - болката? Като причини за не до там прекрасен първи път?  Laughing

# 111
Винаги съм искала 1-вия път да е с непознат. Ей така срещнат някъде, всичко да е спонтанно и необмислено. После да не го видя въобще. Сигурна съм, че щях да имам по-хубав спомен от "1-вия път", отколкото е сега.

# 112

Моралът и задръжките са различни. Който иска нека отрича.

Мда, така е!  Peace И не само моралът и задръжките. Изобщо всичко е различно.

Като майка на тийнейджърка с очите си виждам колко са различни днешните деца. Истината е, че се развиват и физически, и психологически много по-рано от нас. При всички положения предпочитам да гледам трезво на нещата, вместо да си живея в заблуда.

# 113

Моралът и задръжките са различни. Който иска нека отрича.

Мда, така е!  Peace И не само моралът и задръжките. Изобщо всичко е различно.

Като майка на тийнейджърка с очите си виждам колко са различни днешните деца. Истината е, че се развиват и физически, и психологически много по-рано от нас. При всички положения предпочитам да гледам трезво на нещата, вместо да си живея в заблуда.

Да, аз затова искам да съм приятел на сина, нищо, че сме различни полове, но поне да съм наясно с живота му, не да крие от мен...Все си мисля, че това би бил по-добрия вариант...

# 114
  • град-държава
.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 20:22 от ahasver

# 115
  • София

Изключваш естествените моменти на стрес, на притеснение, свян, липса на отпускане и най-вече - болката? Като причини за не до там прекрасен първи път?  Laughing

Да, в общия случай ги има и тези неща.
При мен нямаше нищо от този дълъг списък със стресови фактори. Всичко беше като по мед и масло, и сега се усмихвам, споменът е много приятен, а беше тоооолкова отдавна! Не казвам като по учебник, защото учебниците твърде много наблягат на стресовите фактори.

# 116
Всепак стигнахме до разбирателство, не само мъжа простак, неподходящия или ранното време – оказват влияние. То това искат да кажат повечето жени в темата...
Между другото, няма особена връзка – ама аз с всичките си партньори не съм имала уникални първи пъти, винаги след 3тия някъде ми става наистина супер, просто имам праг на отпускане някак...

# 117
Всъщност много хора не обичат/не харесват да правят секс. И логично го установяват с опита.

# 118
Мене ме беше много срам да кажа на някое момче, че съм девствена. Въобще не понасям девственици. Ако бях мъж, никога не бих се оженил за някоя, която е спала само с мене.
Та тогава като малка опитах да се обезчестя с една спирала,  но май не стана. Rolling Eyes

# 119
Всъщност много хора не обичат/не харесват да правят секс. И логично го установяват с опита.

Хм....не познавам такива... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт