+18! Похвали и оплаквания.

• 40 728
  • 688
  •   1
Отговори
# 330
Никой не споделя сантиметри, обаче.

# 331
  • в сърцата на децата <3
Никой не споделя сантиметри, обаче.
Как бе, аз споделих - две длани и главичка отгоре  Mr. Green Не вярвам, че женските ръце дават повече от половин сантиметър разлика.

# 332
Не завиждайте ако  обичате  Mr. Green

# 333
Става ясно, че средните по големина ощастливяват големия процент.

# 334
мерете вие ама не збаравяйте и да направите една отливка (гугълнете на clone a willy)
и на всяка петилетка да се отбелязва в протокола влиянието на времето

# 335
  • София
Става ясно, че средните по големина ощастливяват големия процент.

Също както и при жените всичко е средно като дълбочина и еластичност.  Peace

# 336
Ами Неуморния? На мен поне ми се е случвало - зор, зор, няма свършване... Не знам кое е по-лошото - това или Двутактовия двигател (по-известен като "цък-цък-язък") - два такта и впръскване...  Joy
Joy Ахахахаха, умирам просто.

А иначе - мисля, че второто е по лошо все пак. Напомня ми на един колега в университета, който казваше, че недолюбената жена била като недоклан звяр. Не знам от опит ли говореше Simple Smile

# 337
  • София, Младост 2
По себе си съдя , че това с ширината е свързано и с това дали жената е раждала вагинално. Колкото и да се казва , че това е мускул и се свива и възвръща размерите си , аз не вярвам. Поне не се чувствам както преди.

Мускул е и се тренира - нефритените яйца не са само за подобряване движението на Чи Mr. Green, нито пък само за наложниците на китайския император Laughing Цели теми има изписани из форума и за това, естествено, чак от Русия ги поръчвахме Laughing (както някой наблюдателно беше отбелязал - само се чудите какво да си напъхате в пеперудките)

Ами Неуморния? На мен поне ми се е случвало - зор, зор, няма свършване... Не знам кое е по-лошото - това или Двутактовия двигател (по-известен като "цък-цък-язък") - два такта и впръскване...  :35

Неуморният е яко зор Mr. Green - аз почвам да се разсейвам в някой момент в такива ситуации Blush

# 338
...нефритените яйца не са само за подобряване движението на Чи Mr. Green,

та къде викаш да си го пъхаме Twisted Evil - подариха ми такова едно яйце преди 4 г Blush, заедно с тази книга:

ама не съм си го пъхала никъде още Laughing, държа го на една витрина, мислех, че сувенир newsm78

пс. със секцио съм/слава тебе господи, аллах и целия византийски и римски пантеон богове/

# 339
  • София
Откъде пък сега, ги изкопахте тези нефритени яйца! За пръв път чувам за такова чудо! леле, леле, изостанала съм безнадеждно!

# 340
Откъде пък сега, ги изкопахте тези нефритени яйца! За пръв път чувам за такова чудо! леле, леле, изостанала съм безнадеждно!

аз не разбирам много и аз съм назад с материала, ей такова имам, но ми е подарък:

http://www.kedrograd.com/index.php?productID=133

# 341
  • София
аха, мързелива работа, значи! Вместо сама да си напряга мускулите, тя да си седи на бюрото с яйце между краката! Като държанките, дето никой не ги е карал да вършат физическа работа, а са седяли и лежали по цял ден, пък и секс не са правили достатъчно, че да си раздвижват мускулите..

# 342
# 343
  • # супернатурална #
 hahaha
Ама и на жената нищо и  Whistling

Разрових за тези яйца и гугъл ме прати разбира се в бгмамма. Попаднах на тази тема
 Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! и в контекста на обсъжданото ми увисна ченето. 13 теми по темата  Shocked Чак като се зачетох разбрах, че се има съвсем друго предвид  Joy

Добре де, тези яйца не предизвикват ли О? Малко неудобно, някак си  Rolling Eyes

# 344
Анкетата е абсолютно дискриминационна и показва моногамието на създателя й, което други не упражняват!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт