Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 151

• 41 729
  • 746
  •   1
Отговори
# 60

Много тежка песен... на място - за филма. Странджанска ли е мелодията?
Да много тежка ,но хубава песен от тракийска фолклорна област  Hug

Благодаря! Simple Smile И тя "те хваща за сърцето", като песента от АБО.

# 61
Добро утро ви пожелавам с една хубава песен! Още не съм готова за преговор. На ниво Керим съм с вълненията му от клипчето, поместено от Мариана  Grinning сресване и обличане в късната неделна сутрин.

# 62
Момичета привет  Simple Smile Simple Smile

Успях да ви изчета, но в момента нямам нет и ми е трудно да влизам. Хубавото е че поне в момента съм си в България и се наслаждавам на хубавото време.  Simple Smile Simple Smile

Радвам се че сме в пълен състав!  Simple Smile Simple Smile  Mr. Green

# 63
Четейки монолога на Булут, си помислих "Май бях груба" с eva6516 вчера, Съб., 08 Септ. 2012, 20:02
Ева: Пак от Интернет : " Забранено уединение
   ...

Марица: И аз се забих в какви ли не писания за да разбера Облака... Smile) И се отказах от писанията. Smile)) Те имат толкова подробни указания за всяко свое действие и бездействие, за всякакъв случай, че не знам как се справят с живота си въобще.  Wink Шегувам се. Живота по религиозните наредби за мен е кошмар... но в някои части на света това е ежедневие. Не се мъчи повече - само ще се побъркаш. Smile) Личен опит споделям. Smile

Ева, мила! Целта ми не беше да те отказвам от участие в дискусията. Ако съм те засегнала, моля да ме извиниш!   bouquet Радвам се, че искаш да разбереш повече - дерзай! "Всеки своя пътека си има...", крачи по своята - коя съм аз, че да ти казвам да я оставиш? Някои дами тук интуитивно стигнаха до това, за което на мен ми бяха нужни доста справки...

# 64
Добро утро ви пожелавам с една хубава песен! Още не съм готова за преговор. На ниво Керим съм с вълненията му от клипчето, поместено от Мариана  Grinning сресване и обличане в късната неделна сутрин.

http://www.youtube.com/watch?v=PpHL-d_rhkw

Признай си, че не ти се занимава с "трудното ми момче"! Simple Smile)) Налиташ на цивилизованото и зарязваш дивака. Simple Smile))  Wink

Hug Добро ще е утрото ти с Керимчик. Simple Smile))

# 65
Аз понеже съм малко назад с коментарите исках да коментирам видеото с танците на БЕрен на сватбата.

Знам, че има момичета, които смятат поведението на Берен за по-освободено попеинцип, но мен лично това клипче не ме шашна особено. Била е на сватба, танцувала е, в крайна сметка това се прави на сватба, както се и пие.

Попринцип Берен я мислех за добра танцьорка, но в момента съм леко разколебана   newsm78 Grinning . Или много не я бива в танците или повечето алкохол си е казал думата. Клоня повече към второто.  Mr. Green- визирам най-вече леко некординираните й движения

# 66
Момичета привет  Simple Smile Simple Smile

Успях да ви изчета, но в момента нямам нет и ми е трудно да влизам. Хубавото е че поне в момента съм си в България и се наслаждавам на хубавото време.  Simple Smile Simple Smile

Радвам се че сме в пълен състав!  Simple Smile Simple Smile  Mr. Green

Привет! Simple Smile

Тук сме и чакаме новини...

# 67

http://www.youtube.com/watch?v=PpHL-d_rhkw

Признай си, че не ти се занимава с "трудното ми момче"! Simple Smile)) Налиташ на цивилизованото и зарязваш дивака. Simple Smile))  Wink

Hug Добро ще е утрото ти с Керимчик. Simple Smile))

Единствено си признавам, че имам очи и сърце за всичко хубаво!
Мен и Мустафа Булут ме вълнува, и Сердар, е, Мустафа повече. Като Николчо съм - "мене всички момичета ми се харесват"  Joy

Дейзи, добре си се завърнала!

# 68
И понеже някой беше коментирал , че заради поведението на БЕрен ЕНгин си бил позволил по-свободно поведение с нея в промо клипа на Канал Д . ( хващането през гърдите), съм склонна да възразя. Съмнявам се ЕНгин да постъпи така, дори и Берен да е по-освободена, не мисля, че ЕНгин го смята за леко, мисля, че той много уважава Берен( да не забравямв, че тя го е избрала за ролята, най-малкото това). Така че не мисля, че би употребил момента, за да се позабавлява един вид.

Аз  поведението на ЕНгин в промо клипа си го обяснявам с повече емоция, танци и в танца човек просто се отпуска. Съмнявам, се че ЕНгин въобще е осъзнал къде са му ръцете, нито пък Берен. След това кадъра е изрязан, защото са решили, че не е много подходящ.  Simple Smile Simple Smile

# 69
Марица, не си ме засегнала, напротив,
аз просто исках да покажа докъде стигнах в опитите си да си обясня действията на героите от филма.
Нищо не знаех за тяхната религия и ми беше интересно, но няма да досаждам на другите
Чета  всичко, което тук се пише, но просто нямам вашето дар слово
Всичко написано ме радва, само ми е мъчно, че това не е в темата за филма, но нищо не мога да направя...

# 70
  • Пловдив

Engin Akyurek - The dance

По време на първият танц Фатмагюл казва - "Не вярвам на нито една твоя дума." Мина времеееее и Керим сподели - това че Фатмагюл му вярва е повече от да чуе "Обичам те". Е и това чухме и всичко видяхме. Да потанцуваме с тях.

# 71
Нищо не знаех за тяхната религия и ми беше интересно, но няма да досаждам на другите

Ева, не досаждаш, на нас също ни е интересно. Религията и обичаите обясняват поведението на героите, затова е важно да се познават.

# 72

Единствено си признавам, че имам очи и сърце за всичко хубаво!
Мен и Мустафа Булут ме вълнува, и Сердар, е, Мустафа повече. Като Николчо съм - "мене всички момичета ми се харесват"  Joy

Дейзи, добре си се завърнала!

Joy Joy Joy Аз си оставам избирателна. Simple Smile) Черноочковците са ми по на сърце. Simple Smile))

Уффффф гюзелище! Simple Smile))

Впрочем, в тази роля Е.А. ми напомня Радко Дишлиев и неговия Бенковски от "Записки по българските въстания".

# 73
  • Пловдив

Пак спрягат Берен - бременна ли е?

Ünlü popçu Kenan Doğulu ve oyuncu sevgilisi Beren Saat önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Milliyet'in haberine göre; lüks spor otomobilini Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nin valelerine bırakan Kenan Doğulu daha sonra sevgilisi Beren Saat ile alışveriş merkezinin karşısındaki bir binaya girdi. Yaklaşık bir saat kadar içeride kalan Doğulu ve sevgilisi Beren Saat daha sonra binadan çıkar çıkmaz hemen yandaki Nişantaşı'nda eczaneye girerek ilaç satın aldı. Binada bir jinekolog doktorun olduğu öğrenilirken Saat’in binadan çıkarken elindeki doktor raporları dikkat çekti. Beren Saat’in ve Doğulu’nun binadan çıkar çıkmaz eczaneye girmesi akıllara ‘Beren Saat hamile mi?’ sorusunu getirdi.

# 74
Марица, не си ме засегнала, напротив,
аз просто исках да покажа докъде стигнах в опитите си да си обясня действията на героите от филма.
Чета  всичко, което тук се пише, но просто нямам вашето дар слово
Всичко написано ме радва, само ми е мъчно, че това не е в темата за филма, но нищо не мога да направя...
Hug Радвам се, че се включваш! Притесних се да не съм те засегнала. Simple Smile Поствай си каквото намериш за добре! Simple Smile За да се разбере филма, наистина трябва да се прочете много страничен материал... И да не ти пука за "даровете". Simple Smile Ти със сигурност имаш свои силни страни... словото така или иначе не е това, което е било... Simple Smile В началото на времето на Бог му е било достатъчно да каже "Да бъде светлина!" ... днес словото рядко сътворява...

Общи условия

Активация на акаунт