За стандартите

• 45 804
  • 999
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Мда. Tired Възпитание.
Вчера се разминавам с възрастния ни съсед /в костюм между другото  Mr. Green/ и за пореден път го поздравявам, а той за пореден ме гледа тъпо.

Ами попитай го защо не те поздравява. Аз бих питала съседката - лельо Радке, примерно, или госпожо Иванова, защо не ме поздравявате?
Нямам си друга работа, честно?  Mr. Green

# 541
  • Galaxy 13197853088
Моите възрастни съседи ги превъзпитах и всички поздравяват.
Виж за младите нямам тази грижа или трябва да имам.Чудя се.

# 542
  • София
За съседа съм почти сигурна, че е получил изрична забрана от съпругата си да поглежда дори Богинята. За заговаряне изобщо не става и дума.

# 543
Ами тогава как ще излекуваш дълбоката си рана от различията в стандартите?

Като констатираш само? Доста..ъ...нелепо, да кажем.   Може пък и да е глух човекът  Laughing  

# 544
  • Варна
Въобще не е глух, но дори и да е, нали вижда, че устните ми мърдат. Mr. Green Доброто възпитание изисква поне някакво усилие за приветствие. Усмивка и кимване, ако щете.

Аззи, твърде е възрастен за подобни палавости, в които го заподозря, но пък знае ли човек. Може и да си права Mr. Green

Лабрадор, кажи тайната. Как го постигна?

# 545
Ох, бих искала да помоля Приятно ми е - Богиня! да ни запознае с потеклото и родословието си. Интересно ми е, наистина.
"А ключ от квартиры, где деньги лежат" не искаш ли?
Що, Бояна как си го разказа, проблем ли е? Дискретното мълчание по този въпрос някак не се връзва с недискретното немълчание по всички останали.

# 546
  • Варна
Ох, бих искала да помоля Приятно ми е - Богиня! да ни запознае с потеклото и родословието си. Интересно ми е, наистина.
Що, Бояна как си го разказа, проблем ли е? Дискретното мълчание по този въпрос някак не се връзва с недискретното немълчание по всички останали.
Ще те удовлетвори ли, ако кажа, че съм издънка на ......................................Задоволена ли си?

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 11:28 от Приятно ми е - Богиня!

# 547
Моят мъж е рокер и да ви кажа, и те са големи сноби.Ръфат печени меса по разни поляни като невъзпитани вълци без потекло.Ако някой поиска вилица, ще го вземат за обратен. Grinning Не ми беше хрумвало, че е форма на отчаяние... newsm78 Богинята почна да ме плаши, защото гледах 1 филм за сериен убиец, майка му му говореше разни глупости за потеклото им и как той е различен... Mr. Green

# 548

Ясно. Има прапрабаба - белогвардейска аристократка.

# 549
  • Galaxy 13197853088
Високо ясно и приветливо "Добър ден!" гледам го право в очите и той отговаря.
Дори и най-големите селяндури, в началото си пуфтяха и се чудеха какво става.
Но за едни новодомци (младо семейство бурсуци) нямам никакво желание да им
налагам елементарна вежливост.

# 550
  • Варна
Лаб, и аз така правя, но в конкретния случай не действа. Но пък проблемът е негов.

# 551

Верно ли имаш такава нужда? Ясно стана че се стреми към нещо, което не е й е по рождение; тук съчувствам искрено, писах веднъж че по мои наблюдения човек трудно наскача произхода си. Е това имах наум, като казах че средата е важна, а не само да умееш да боравиш с прибори и четеш книги. А само от пари кел файда?! Лично присъствах на разговор, в който един англичанин поясни, че г-жа А.Б. никога няма да има шанс да се нанесе в сградата му, защото парите й са от шоубизнеса, а това не отговаря на произхода на другите наематели.

И не ми идвайте с чужбината. В по-големите държави има гета по-осрани и от нашенските, ама всеки се е наместил сред своте.

А съседът може просто и да не я харесва, голяма работа, случва се.

# 552
Или аз съм с розови очила или са такива хората при нас. Всички деца поздравяват, но едно ми каза, като ме пуснаха да мина преди тях в асансьора - Вие сте по-уморена от нас.

# 553
  • София
Правя го, защото предполагам, че понякога човек се увлича в обиди без да се усети, ако ми е интересно да разговарям с някой потребител опитвам да дам шанс на разговора да продължи, ако човека се усети и се спре.
Обиди? Не видях обиди в темата. Sunglasses
Даже на плебса е донякъде позволено да се изказва.
Имаше заяждане, аз лично не съм обидчива, отговарям ти принципно, нали и на теб въпросът ти беше такъв, а не само за ситуацията в темата.
Принципно описаните реакции бяха нагледно демонстрирани. Значи не си обидчива и при липса на обиди, като в тази тема, даваш шанс на увлеклия се да продължи. Без да се заяжда.

Разбрах. Sunglasses

Вече и нацистки уклон добива разговорът.
Трещи, и ти ли се величаеш тук? Да не си богата аристократка? Аз мислех, че си работила телеграфистка. Thinking
Поговорката за казана и българите е много точна.
Глупости. Много си е забавно даже да гледаш някой като се оклепа, как маже от висотата на положението си.

# 554
Аз пък имам приятелка, която е потомка на една от спряганите за руската принцеса Анастасия! Това прави ли ме придворна дама?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт