Новите ни козметични похождения 30

• 60 237
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София

Flormar 391

# 62
- цветът е Strawberry Frappucino Heart Eyes

- тоник

# 63
Мацата, ще чакам за отзиви за Prime&FineHug

# 64

Моля те, сподели от къде и колко струва. Отдавна се каня да пробвам олиото, а и другите нещица в комплекта изглеждат добре.  Peace

Има ги в Ремедиум и като цяло в повечето аптеки. Цената варира между 15 и 20 лева в зависимост от надценката. Peace

# 65
  • София

Още утре ще споделя!

# 66
  • София
kopche, може ли номера на кораловия лак на Golden Rose?
17. Peace
Но то е такъв цвят, който няма как да пропуснеш да забележиш. Heart Eyes

# 67
Да се запиша и аз в темата, защото трябва да споделя някъде. Днес се сдобих със суфлето с шоколадови трюфели на Avon от Planet Spa серията и направо ми иде да се самоизям....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просто ще умра от кеф. Единственото кофти е, че се наложи наистина да излапам един шоколад след това, но ароматът и удоволствието от суфлето са уникални!

Получих си и червилото Ultra colour rich brilliance (пак на Avon) Vermilion  - странно на цвят  Thinking, но ще се тества и пусне в блога съвсем скоро...

Няма снимки, защото не можем да се разберем с качването... Може ли някоя да ми обясни, ако трябва  на лично, за да не спамя темата - как да качвам снимки във форума Simple Smile Може и линк с напътствия, ако има такива Simple Smile ПРедварително благодаря и се извинявам   bouquet

# 68
# 69
- в червено  Flutter
- в тъмно кафяво
- хубава е, но Cat Walk дава повече обем. Но пък тази разделя миглите още по-хубаво. Така, че най-добре да се комбинират  Laughing Аз лично ползвам и двете за основа на другата ми спирала за обем на PUPA. И двете са супер за тази функция  Peace

Преди няколко дни си купих и разни неща от новата колекция на Катрис.

# 70
Шампоана е подарък при покупка на емулсията (ако се купи маската от серията също има подарък шампоан 125мл - в Ремедиум)!
Маската от много отдавна искам да я пробвам - очаквам да е хубава...

# 71
  • София
Още утре ще споделя!
И аз ще чакам  Flutter  Embarassed.

# 72
От серията  душ гел и лосион за тяло.Толкова вкусно  мирише  - че ми идва да си посегна. Crazy Heart Eyes Heart Eyes
http://www.fruttini.de/uploads/pics/cranberrychoc_range.png

# 73
  • sofia

в сиво
Скрит текст:

Аромата на какаовия лосион на Palmer's никак не ми хареса, ще пробвам този на Фрутини днес.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт