паркинг към метрото

• 17 464
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
Да, така разбрах - дано да е вярно. Въпреки че аз засега няма да се възползвам, може би в бъдеще ще се реша и на този вариант. А някой знае ли какви са цените в момента на буферните паркинги ако си ползвал метрото? Колко часа беше безплатното и оттам нататък?

# 46
  • гр.София
до 2 часа е безплатно, след това на всеки час по-0,50ст.

# 47
  • София
Не знам дали сте го писали по-горе, но да уточня, че за за да се възползвате от двата часа безплатно и после цената от 0,50 ст трябва задължително на касата да кажете, че сте с кола и тогава ви издават електронна карта с която пътувате и поле се такусвате за паркинга.
Иначе ако си купите сами билети (както направих аз  Mr. Green )  и си пътувате после паркинга ви се таксува вседено не сте ползвали метрото.

# 48
Не знам дали сте го писали по-горе, но да уточня, че за за да се възползвате от двата часа безплатно и после цената от 0,50 ст трябва задължително на касата да кажете, че сте с кола и тогава ви издават електронна карта с която пътувате и поле се такусвате за паркинга.
Иначе ако си купите сами билети (както направих аз  Mr. Green )  и си пътувате после паркинга ви се таксува вседено не сте ползвали метрото.

Много благодаря за това уточнение - аз не го знаех. Добре де, това не е ли обяснено или написано някъде, например на входа на паркинга или на самата каса?

# 49

И аз благодаря за това уточнение, ако го знаех преди месец. От провинцията сме и преди месец ни се наложи да пътуваме до София по болници. Оставихме си колата на буферния паркинг на Цариградско, оттам с метрото. За 24 часа ни взеха 22лв.

# 50
  • гр.София
Никъде нищо не пишат, все едно ние трябва да знаем всичко, онзи ден ги питах дали вече е влязло в сила месечната карта да се ползва за паркинга, извади от някъде едно листче и ми прочете, че можеш да си купиш само карта за паркинг-месечна 75,00лв. не е обвързана с закупуването на др.карта, еми мерси ще си паркирам на Метро, то се е видяло  Mr. Green

# 51
Никъде нищо не пишат, все едно ние трябва да знаем всичко, онзи ден ги питах дали вече е влязло в сила месечната карта да се ползва за паркинга, извади от някъде едно листче и ми прочете, че можеш да си купиш само карта за паркинг-месечна 75,00лв. не е обвързана с закупуването на др.карта, еми мерси ще си паркирам на Метро, то се е видяло  Mr. Green
Май от 01 февруари тази щяла да влиза в сила  newsm78 - А каква е тази 75 лв карта месечна - само за паркинга без градския транспорт ли? С трици маймуни не се ловят. Пак ще са препълнени уличките около спирките на метрото......

# 52
  • гр.София
Аз изобщо не разбрах да има карта за гр.транспорт с която да можеш да паркираш на паркинга на метрото безплатно, каза ми само за тая от 75лв.

# 53
# 54
 Видях случайно темата и искам да напомня, че околоблоковите пространства близо до метрото не са паркинг. Наистина много дразнещо е да няма как да минеш ни по тротоар ни никъде от спрели коли, които явно не са на живущите в блока. Чудя се дали да не примина към някакви мерки срещу спрели на тротоара коли.  Sad

# 55
Видях случайно темата и искам да напомня, че околоблоковите пространства близо до метрото не са паркинг. Наистина много дразнещо е да няма как да минеш ни по тротоар ни никъде от спрели коли, които явно не са на живущите в блока. Чудя се дали да не примина към някакви мерки срещу спрели на тротоара коли.  Sad
Разбирам, че е дразнещо, но пък в околоблоковите пространства имат еднакво право да паркират както живущи, така и приходящи. Това е. Който паркира на неразрешено място - глоба. Независимо дали е от квартала или не. Ако искате да имате осигурено място - платете си за гараж. Другото е на всички. Не те съветвам да "предприемаш мерки", защото има опасност законът на джунглата да проработи и срещу теб. Добре е да се научим да живеем заедно, че ми писна от идиоти. Днес един с пикап щеше да ме набие, защото пресичах на пешеходна пътека на зелен светофар и той трябваше да ме изчака представете си като завиващ наляво. Простотия.

# 56
Здравейте Simple Smile
Понеже почнах темата с голямо недоволство , сега пък се чувствам задължена да изразя колко ми е кеф как вече си паркиртам безплатно за цял ден на буферния паркинг. Е, супер е. Да ни е честито Simple Smile
Дано сега се рещи и проблемния достъп на хората от Дружба.

# 57
  • София
Здравейте Simple Smile
Понеже почнах темата с голямо недоволство , сега пък се чувствам задължена да изразя колко ми е кеф как вече си паркиртам безплатно за цял ден на буферния паркинг. Е, супер е. Да ни е честито Simple Smile
Дано сега се рещи и проблемния достъп на хората от Дружба.

С каква карта паркираш безплатно и на каква цена е?

# 58
картата е за цялата градска мрежа, но не знам цената, служебна ми е Peace

# 59
  • София
картата е за цялата градска мрежа, но не знам цената, служебна ми е Peace

Звънях да питам - персонализирана карта за цялата градска мрежа, цена за 1 месец - 50 лв, за 3 месеца - 130 лв. А тази карта важи ли и за возене в метрото?

Общи условия

Активация на акаунт