Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 009
  • 606
  •   1
Отговори
# 360
  • до най-прекрасния мъж
Кошчето ми е в банята, но ТХ не изхвърлям вътре, гнус ме е, превръзки - да. Имам малък кош за дребни отпадъци в кухнята, за да не се разхождам до банята с обелките и хранителните остатъци. Много е неудобно да няма кош в банята/тоалетната. У свекито нямат и направо изпадам в див екстаз, като ми се наложи да си изхвърля превръзката някъде /единствения кош е в кухнята на плота до мивката и готварската печка и някак превръзка, ако ще и идеално опакована да е, не ми се струва удобно там да изхвърля/. Искам си от мъжа ми торбичка, завързвам и смушвам някъде, докато си тръгнем, за да я изхвърля в контейнера.

# 361
Имаше една адски гнусна реклама - как някакъв вади косми от ваната. Аз пускам редовно такова за отпушване.

# 362
  • Варна
Нямам кошчета в банята, нито в тоалет..Просто е безумие за мен това с тоалетните хартии  Rolling Eyes
Кош имам в кухнята и на терасата.

# 363
  • Kопенхаген

да ме разправя из целия офис че съм отишла у тях да си сменя превръзката или тампона.  Crazy

Боже, що за хора? Наистина ли е възможно това? Rolling Eyes
Тя определено би разказала на целия офис, ако се случи в нейната тоалетна, след като дори си го и помисля.Да, бих си го изхвърлила.След като има кошче значи това кошче е поставено с цел събиране на отпадъци независимо какви са те.Това със разнасянето из офиса само една жена може да го сътвори.На мъжете такива тъпотии не им минават през главите.

Ти къде го чукаш, то къде се пука. Виж сега русокоске, няма как това да се случи поради факта, че не работя в офис.
Виж, не се занимавай с мен а продължавай да разнасяш свекърва си в съседната тема.

# 364
  • Fort Worth, TX

да ме разправя из целия офис че съм отишла у тях да си сменя превръзката или тампона.  Crazy

Боже, що за хора? Наистина ли е възможно това? Rolling Eyes
Тя определено би разказала на целия офис, ако се случи в нейната тоалетна, след като дори си го и помисля.Да, бих си го изхвърлила.След като има кошче значи това кошче е поставено с цел събиране на отпадъци независимо какви са те.Това със разнасянето из офиса само една жена може да го сътвори.На мъжете такива тъпотии не им минават през главите.

Ти къде го чукаш, то къде се пука. Виж сега русокоске, няма как това да се случи поради факта, че не работя в офис.
Виж, не се занимавай с мен а продължавай да разнасяш свекърва си в съседната тема.
Да се занимавам с теб?Нещо засегната ми се струваш.

# 365
  • Kопенхаген
Не се ласкай, тук никой не е в състояние да ми наруши душевния комфорт.

# 366
  • където ми харесва
Ти в каквото искаш си го хвърляй, но не претендирай за голяма екологичност, че е смешно, дано разбираш. Tired
Не виждам съскащи тук, но виждам откровено забавляващи се... Joy hahaha
Ти хич не си от съскащите. Къде видя да претендирам за голяма екологичност?
Казах, че се разгражда, толкова. Нито съм ви приканяла да си купувате и вие такива, нито нищо.
Относно носенето на превръзки и тампони по джобове и чанти, мога да кажа само едно Sick ooooh! Хвала на ССФ...такава женственост лъха от това...

# 367
Не се ласкай, тук никой не е в състояние да ми наруши душевния комфорт.

Дори ако дойда и си хвърля нещото в тоалетната ти? Или ще ме прегледаш на входа?

# 368
М /у другото аз нямам проблем някой да си хвърли нещото в моя боклук, това че на мен ми е неудобно да го оставям в чуждите, не значи автоматично обратното  Simple Smile

...Хвала на ССФ...такава женственост лъха от това...

Скрит текст:
Като ти е м/у краката, лъха същото  Laughing аз лчино не съм усещала на никоя жена, но явно има хора с по-изразено обоняние.

# 369
А имаше една тема преди време за опиканите тоалетни чинии... Дайте линк, ако се сещате...  newsm56
Joy
Там ли една съфорумка се Фалеше, че научила мъж си да пикае седнал? hahaha
Ей, ама много изтрещяхме вече... Joy hahaha Crazy
Че аз моят не съм го учила. Той научен си дойде, да ми е жив и здрав. Пък вие си бършете опиканите тоалетни чинии и се смейте, щом още ви е смешно.
Смешно ми е и ще се смея. Не бърша опикан кенеф. Съпругът ми пикае прав и е научен да не го опикава. Joy
Аз пък бърша всеки ден , щото все един от 4-ма мъже няма да уцели.И не ме срам да си го кажа.
То не е срамно. И аз мия кенефа у дома. Но не е опикан или осран.
Да са ти живи и здрави мъжете!    bouquet
Просто явно buttinsky има някакъв проблем.
Не, вие имате преоблем, че чуждите мъже пикаели седнали. Аз само изтъкнах, че моят без да съм го карала си беше научен. Съотвено не се караме за свалянето на тоалетната чиния. Иначе не знам дали щях да се опитвам да го превъзпитавам, но не ми е било никак приятно да бърша опикана тоалетна чиния след колега. Аз на мъжа си не се налага да му чистя пикнята, а на някакъв си недосетлив колега, дето чурка със затворени очи ще чистя...ама ха!
Ох, сетих се един прятел как разправяше, че навремето като бил на квартира у някаква бабка, го било гнус да ползва тоалетната, защото била много неподдържана и веднъж като го хванал зорът решил да се изака в едно найлоново пликче. Ама трудна работа било, защото внимавал да не тръгне и малката нужда. Та едвам упсля да устиска отпшред, докато свърши работата отзад. А пликчето после не знам къде го е метнал.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 21:13 от Анонимен

# 370
Като опикава - да си я мие.
Иначе това за вдигната и свалена седалка и до днес не мога да го разбера - какъв е проблема? У нас най-често капакът е затворен, но в каквато и позиция и да е, слагам си по моя вкус, не очаквам някой да ми го подложи и стопли  Rolling Eyes

# 371
buttinsky, нямам проблем, просто ми е малко гейско, без да мислиш, че искам да те засягам. Hug
А относно капака или опикаването - не ми се е случвало и нямаме проблеми с това. Съпругът ми е голямо момче и се оправя. Peace

# 372
Аз имам кошче,но там не се хвърля тоалетна хартия.Приемам да се хвърля ако има някакъв проблем,недостатъчно налягане.
Иначе ние си я хвърляме в тоалетната чиния.
В кофата се хвърлят превръзки,различни дребни отпадъци,косми като се среша.
В банята са паничките на котката и в кошчето хвърлям и опаковки от храна,като свърши.
Би ме било гнус да хвърлям тоалетна хартия,а също държа да се изхвърля редовно.
В кофата в кухнята не хвърлям такива неща,няма дами е приятно да си нося използваната превръзка до там.

# 373
До към 20-та стр. се забавлявах доста. Но последните взеха да преливат вече. А и като се има предвид ,че вечерях преди час  Sick

# 374
  • тук-там
До към 20-та стр. се забавлявах доста. Но последните взеха да преливат вече. А и като се има предвид ,че вечерях преди час  Sick

Joy И сега да не хукнеш към тоалетната... В пликче и в коша под мивката в кухнята! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт