Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
-
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
-
Какви са изискванията за подготовка на учениците?
-
Какви са часовете и учебната програма за учебната година?
,госпожата каза че има отлично,в петък ще видя какво е писал.

. Успокоих я,че още е рано, че има и други деца, да обърне внимание на тях, ама ми стана доста мъчно де
И на мен не ми е за краснопис, още повече всички тракаме по клавиатурите днес, но като я накарах да напише 3 реда вчера и я наблюдавам в гръб ... зяпа през прозореца, чопли си чорапа, гледа си часовника, мери дълго и продължитено разстоянието между чертичките с пръст ... Днес седнах до нея да и давам темпо