Инвитро Тутракан

• 83 128
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
Не е все още,
сигурно на пролет.Да минат тези студове, а и финансовата част трябва да подсигурим.
При теб какво е положението?

# 316
Ние си чакаме да ни дойде реда по фонда /остават още около 40 номерца/ и ще ходим при док да каже как ще процедираме.

# 317
# 318
Някое от Тутраканските момичета случайно да има листчето със задължителните изследвания преди опит.. Раздават ги преди да се започне. Моето съм го забутала някъде  ooooh!  Tired

# 319
Здравейте момичета!На мен ми предстои  първи ин витро опит  на втори ден от цикъла,при д-р Л.Бойчев съм!Може ли някой който е правил скоро да сподели как протича самата стимулация и от къде си купувате инжекциите! Има ли момичета ,които са забременяли от първия опит!За сега сме с неизяснен стерилитет,изследванията ни са в норма!!:) Предстои ни само да направим задължителните ,които са преди ин витрото.Ще бъда благодарна ако споделите!

# 320
Здравейте, дами.
Изчетох цялата тема и реших да се включа.
Накратко за мен- декември миналата година правихме инсеминация при д-р Б. Бойчев. Той ни предупреди , че имаме само 10% шанс, но ние решихме да опитаме. Имаме детенце на 7 г., но ни се иска още едно. Та така сега ни предстои ин витро, не чрез Фонда, което най- вероятно ще се случи през април т.г. При мен нещата са добре и д.р Бойчев каза, че може и на спонтанен принцип да се извърши ин витрото. Но аз искам да имам макар и не толкова силна стимулация, защото нямам възможност да правя много опити. Не знам , нищо не знам, не разбирам и както чета много малко са случаите на жени , забременяли от първи път ин витро. Сега ако ми дойде д-р Бойчев ме вика на преглед на 10-я ден от цикъла. Според вас колко трае стимулацията по късия протокол , дали ще каже март да направим ин витро или април? А докторът ли решава дали да е ин витро метод или икси / ако не бъркам понятията/?

# 321
Здравей,

ако си по къс протокол стимулацията започва от 2-ри ден на МЦ и трае около седмица и нещо - докато хубаво ти назреят Я и следва пункция. Доктора и ембриолозите решават какъв да е метода / до колкото знам /. Ако има проблем при мъжа, ползват ИКСИ.  Peace

# 322
Благодаря  Ellie DD!
Не знам след като при мен са уж ОК нещата какъв протокол да избера, така че да е по- висок процента на успеваемост Confused

# 323
Благодаря  Ellie DD!
Не знам след като при мен са уж ОК нещата какъв протокол да избера, така че да е по- висок процента на успеваемост Confused

Това най-добре ще прецени доктора. Ние сме с мъжки фактор. Когато ние правихме ИКСИ, бях на къс протокол, защото и на мен ми казаха, че съм ок.

# 324
Към момичетата достигнали до финал след процедура имам питане. Как са условията за раждане в болницата в Тутракан. Аз съм пациентка на д-р Б. Бойчев. Следя си бременността във Варна, където живея, още не съм избрала къде да раждам. Практикуват ли раждане с участието на бащата?

# 325
Не, бащата не може да присъства.

# 326
  • България
Фейт, условията са добри, според мен. Всяка стая е с баня и тоалетна. Има какво да се желае, но за държавна болница си е много добре.
Съвсем информативно и чисто хипотетично, искам да попитам, някой знае ли, дали може да се прави трансфер по време на кърмене, в смисъл докато няма цикъл?

# 327
  • Варна
Фейт, условията са добри, според мен. Всяка стая е с баня и тоалетна. Има какво да се желае, но за държавна болница си е много добре.
Съвсем информативно и чисто хипотетично, искам да попитам, някой знае ли, дали може да се прави трансфер по време на кърмене, в смисъл докато няма цикъл?
Едва ли! Хормоните са толкова объркани по време на кърмене,особено ако липсва цикъл... Аз кърмя вече 10 месеца и все още не мога да хвана спатиите на цикъла.
На 7 месец след раждането ходих на профилактичен преглед. Беше ми идвало два пъти,но последно 2 месеца преди прегледа. На ехографа се видяха фоликули в двата яйчника,но не й доминантен и никаква лигавица. Лекарката ми каза скоро да не го чакам.Така стана обаче, че след няколко дни увеличихме твърдите хранения и нощното кърмене понамаля и веднага се появи цервикална слуз и овулация,съответно цикъл.
 Поне аз като си разсъждавам с тия нестабилни хормони мнооого ме съмнява да се прави такава процедура.

# 328
Макар че има много забременели в тази клиника малко от момичетата пишат. Този път и аз се насочвам към тая клиника. В момента чакам да се уточнят нещата с ФАР за 4 я опит.

# 329
Макар че има много забременели в тази клиника малко от момичетата пишат. Този път и аз се насочвам към тая клиника. В момента чакам да се уточнят нещата с ФАР за 4 я опит.
Подкрепям казаното!
Успех на всички на какъвто и етап се намират. И аз се насочвам към Тутракан. Миналата година бяхме на консултация, сега наново записахме час. Смятам, че екипът е добър, в смисъл и лекари и ембриолози Peace
Дано имаме късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт