Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности?
Какви са причините за високите нива на TSH и как се лекуват?
Какви са препоръките за посещение при ендокринолог и кой е важният медикамент за понижаване на TSH?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности?
-
Какви са причините за високите нива на TSH и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за посещение при ендокринолог и кой е важният медикамент за понижаване на TSH?
-
Какви са връзките между високите нива на TSH и бременността, както и значението на високите нива на TSH по време на бременност и зачеване?
-
Какви са връзките между високите нива на TSH и менструалния цикъл?
Здравейте, момичета, аз дави кажа май съм малко над вас със стойностите, като гледам- 5,32 си е наистина извън границите. Значи, както преценявам на пръв поглед от вашата информация, на мен ще ми трябва поне 4-5 месеца даго смъкна с дозата 50 мг., освен ако не се коригира на по- голяма. Сега стана 1 седмица, откакто го пия, малко ми е по- бодро, но още ме стяга нещо в гушата, апетитът е голям, още ми се спи, изморявам се, но поне не ме боли адски главата всеки ден. До раждането на дете ли да го пия? Щом трябва, така да е, само да родя пак!