Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде под слънцето...

А за  Courreges Empreinte и аз издирвам без успех старата версия Cry

Заповядай!
Скрит текст:
Аз го купих от същия търговец. Моето шише изглежда като старата версия, затова си мисля, че е нереформулирания.

http://www.ebay.co.uk/itm/COURREGES-EMPREINTE-3-4-OZ-EDP-WOMEN-3 … sh=item3cc956e540
BBeLLa
Това, което си показала е новата
ето я старата

http://www.ebay.es/itm/Courreges-Empreinte-Set-eau-de-toilette-5 … 789#ht_876wt_1111

# 256
  • Чукарландия

sl, в Ибей на снимката е новия, но моя изглежда така, както е на снимката, която ти показваш. Ето така.

# 257
  • някъде под слънцето...
Да предположих, но ако изпрати новия не може да се направи рекламация, за6тото на снимката е новия.
Понякога се слу4ва на снимката да е едно, а да полу4и6 друго, тогава може6 да направи6 рекламация, за подвежда6та реклама.

# 258
  • Чукарландия
Сега подробно разгледах шишето на моя. Дааа, новия е, извинявайте, ако съм ви подвела. Язък, язък, аз пък си мислех, че имам старата версия. smile3515

# 259
  • София
BBeLLa благодаря ти Hug  всичко живо в ибей , което продава COURREGES EMPREINTE ми е на прицел Laughing, но не мога да се реша, точно защото не съм сигурна какво ще получа. Питам и получавам някакви буквално  "смахнати"  отговори, включително и от този продавач Rolling Eyes
п.п. сега видях какво си писала  - ако ти харесва и ти носи положителни емоции- не съжалявай Simple Smile

# 260
  • Чукарландия
Ето една стара версия, но е само с доставка до Германия. Peace

# 261
  • някъде под слънцето...
Сега подробно разгледах шишето на моя. Дааа, новия е, извинявайте, ако съм ви подвела. Язък, язък, аз пък си мислех, че имам старата версия. smile3515
Не се ядосвай, важното  е, 4е ти харесва.Аз  съм пристрастна към стари баби4ки, които никой не харесва.Може старата версия да не ти допадне Hug

# 262
  • Чукарландия

sl, да попитам: на снимката по средата, в правоъгълното шише Must De Cartier Pure Perfume ли е?

И дали някой знае, каква е разликата между този и този?

# 263
  • София
Ели свари лютеницата и отново се връща на тръстиката  Laughing
А на лов за нови ароматни приключения (а и малко работа да свърши, де  Wink) - в сряда  bowuu

Честити ви на всички нови придобивки - да ви радват до дъно  Hug

Препоръча ми ето тази нежна, дървесна и класна роза:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Queen-Roses-1139.html,
За трайността няма какво да споделям, типична монталска.  

Фокси, как нежна роза, това е БОВ!  ooooh!
Щях да го купувам на сляпо миналата година, но го открих в София за тест, слава богу.
Представете си на Агент Провокатор бабата.
Karen , аз си знам, че съм зле.  Wink  

Фокси, тествай го мноооооооого внимателно - при мен изкарва много гадна нечистоплътна нотка  Sick
Потрай до неделя, ще те запозная с Диорското предложение на тема ауд с рози  Hug

За Нинфео, Атти, носи си го смело и на студ, прекрасен е, аз всъщност съм го носила не повече от 3-4 пъти през лятот. На хладно цитрусите изчезват много бързо, но пък топлата смокинова база те гушка цял ден - на мен лично това ми харесва повече  Heart Eyes

Скрит текст:
Днес научих, че психопатите имали притъпено обоняние. Един вид тази им сетивна система не сработва и не им носи информация. Е, момичета, честито! Не сме психопати.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5150551

Е, поне една добра новина, с която да успокояваме половинките  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 21:49 от Elitsa_z

# 264
sl, да попитам: на снимката по средата, в правоъгълното шише Must De Cartier Pure Perfume ли е?
И дали някой знае, каква е разликата между този и този?
В годината на излизане е разликата. Peace Пробвала ли си този парфюм? Изключително труден е! Това е най-лошата му и неносима версия. Чистия парфюм и доста по-носим и хубав, но пак ретро и труден.

Моля, някой ако има проба на Rose Splendide Annick Goutal, да донесе на срещата. Искам да го понося хубаво в по-хладно време да видя как ще се държи. Hug

# 265
  • Чукарландия
Не, Денси, не го познавам като мирис. Стана ми интересно, че е едно и също име, различни флакони, а във Фрагрантика не видях тези разновидности. Няма да стрелям на сляпо, достатъчно съм отстреляла напоследък. Щом казваш, че е труден, пък и ретро... ще се въздържа. Peace

# 266
Някой тук ми беше предложил да пробвам Dahlia Noir EDT на Givenchy, а аз като фен на по-свежите аромати подходих със съмнение заради noir-а в името, но се оказа, че на блотер е много интересен - ще се пробва и на кожа. Само, че не го намирам в онлайн магазините, та затова имам питане...
Препоръчайте български онлайн магазини за парфюми bouquet . По-напред видях, че се споменава парфюми шоп?
Имате ли притеснения, че стоката от там може да е менте, макар да е ясно, че и в бюти зоуна лесно може да си купиш фалшименто аромат на надута цена. Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640178.0

Има цели три теми... Предполагам, че ще ти е интересно да видиш какво са обсъждали мацките   bouquet

# 267
Хм, на мен пък Must, точно в концентрация ЕДТ, не ми се струва чак толкова труден и ретро. Rolling Eyes Определено няма нищо общо с излизащите през последните години аромати и, да, стърже по синусите, когато поиска, но ми се вижда един от малкото user friendly парфюми от време оно.
Намирам голяма прилика, поне в началото, с класическия Шалимар, така че, ако BBeLLa познава него, може да добие някаква представа.

# 268
Дами..,, иска ми се за зимата нещо Монталско да си взема--какво ви е мнението за Red Aoud-a--лесно носим ли е;коя от нотките преобладава--типичен Монтал ли е newsm78

# 269
Типичен Монтал с много ауд, рози и ванилия. Много е хубав, защото е по-сладък. Чуден е за мен, но е много силен и трябва задължително проба.

Общи условия

Активация на акаунт