Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 177
  • 797
  •   1
Отговори
# 615
Mislim da se zapishem za karta za more-Varna.Kurorten kompleks-Tiliq (MVR).Moje li nqkoi da mi dade nqkakva informaciq za tam,snimki ako moje?

Ако имате възможност искайте да ви настанят в т.н. апартаменти - в тях има хладилник и телевизор.
Иначе стаите са доста зле - две легла и гардероб. А дори да си носите ваш телевизор - не може да се хване кой знае какъв канал.
Ако сте в стая с изглед към морето изобщо няма да можете да спите - плажът е съвсем близо и вълните кънтят като се блъскат в скалите. Отделно дето гларусите кацат по терасите и по покрива и не млъкват.
Храната в стола не е кой знае какво и порциите са малки.
Има едно заведение най-в края на плажа - там храната не е зле и цените бяха поносими.

Лично аз повече няма да отида там.
Нито пък ще вляза в морето. Върнах се от там заразена с е - коли (Ешерихия коли (лат. Escherichia coli))от замърсената с фекалии вода. Оказа се, че на този плаж се събират отходните води от околните хотели.

Единственото хубаво нещо е, че станцията е точно до плажа. Не препоръчвам като цяло.

Ето снимка на сградата:

]

снимката на сградата, която показвате е на санаториума, който е на сто метра от "Тилия".

В "Тилия" е страхотно - във всички стаи има телевизор и хладилник, близо е до плажа, има парк за децата. Там сме почивали поне 4 пъти - хубаво е  Peace

# 616
Момичета чухте ли какво казаха току що по новините - оградата щяла да е готова до месец и повече нямало да пращат мъжете ни на границата.........

# 617
  • изгубена някъде
Здравейте, момичета  Stop
Да се запиша и аз в темата. До сега само ви четях, но след това което написа tedy7777777 не можах да се сдържа  Laughing
От твоите уста в Божиите уши tedy7777777. Не съм гледала телевизия, но дано да е така наистина, че и на мен ми писна с тези командировки.
Сега ви оставям и отивам да приготвям празнична вечеря по повод новината  Laughing

# 618
Момичета чухте ли какво казаха току що по новините - оградата щяла да е готова до месец и повече нямало да пращат мъжете ни на границата.........
Къде го казаха това? Аз гледах половината новини по Нова, другата половина по БТВ  Mr. Green Не чух нищо за оградата, може да съм го пропуснала. Дано и този път не излъжат. Честно казано вече не смея да се надявам.   Confused

Ние до сега не сме почивали в станциите на МВР, всяка година се каним, но моя мъж все не иска като дойде времето за карти. Неговите колеги казвали, че не било хубаво, стаите мизерни и т.н., но от вас други неща чета и ми се иска да отидем. За това лято вече си направихме резервация, но за другото ще гледам го убедя.

# 619
По Нова телевизия

# 620
http://novanews.bg/news/view/2014/04/16/73252/%D0%B9%D0%BE%D0%B2 … 1%81%D0%B5%D1%86/

Този май сам не си вярва...Прочетох заглавието на глас пред нашия тати и той се изсмя....

# 621
# 622
Добре де, 700 служители ще бъдат бъдат върнати, а останалите?
От декември чета как ограда ще бъде готова до месец  Crazy Дано този път да стане, но никак не ми се вярва.

# 623
  • В полите на Пирин планина
Добре де, 700 служители ще бъдат бъдат върнати, а останалите?
От декември чета как ограда ще бъде готова до месец  Crazy Дано този път да стане, но никак не ми се вярва.

Останалище ще си ходят. Поне ще е по-рядко. И аз се надявам  Praynig

# 624
  • изгубена някъде
Въпросът е кой ще ходи и кой няма да ходи!  Rolling Eyes

# 625
Аз мисля, че пак всички ще ходят, просто по-рядко, тъй като ще им трябват по-малко хора. Друго се чудя - до кога ще продължава това, не може да е вечно.

# 626
  • изгубена някъде
То и аз отдавна се питам, но едва ли някой знае  Flutter Laughing

# 627
  • В полите на Пирин планина
Моят мъж каза, че се коментира, че ще ходят предимно от гранична полиция, а другите полицаи - по-рядко ...  newsm78
А до кога - поне до края на 2014  Confused

# 628
  • изгубена някъде
Да, до края на годината. До колкото знам, заповедта е такава.   Laughing

# 629
Ами сърдят се военните съпруги, че ги одумваме, но ей сега влязох за първи път в тяхната тема. Последните 10-на страници са за почивката, карти за станции...дори имаше някакво разискване какво давали в сауната на едната им станция - хавлия или халат...Наистина с право ни се сърдят - техните проблеми са къде-къде по-належащи и глобални. Ние тука за едни постоянно липсващи мъже сме тръгнали да се оплакваме...За какво са ни мъже в края на краищата - само ни ядосват у дома. Я марш на границата да вършат работата на военните, тъкмо да не си омръзваме. Мислят за нас хората.....

Общи условия

Активация на акаунт