Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 934
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Норе, аз ще си поръчвам сенки на Urban Decay от lookfantastic.com. Чакам само края на седмицата, че да ми преведат пари по картата. Аз искам само един цвят и тук в Сефората не съм виждала, имаше само палитрата Naked. Ако греша, поправете ме.

Seti Beti, ако искаш да се комбинираме и да поръчваме заедно от LF, пиши ми на лични!  Peace
Покрай рекламката на Densi за татутата , отидох и аз да диря TAUPE-то, но понеже в кварталния Лили го нямаше  #Cussing out, се сдобих с On and on bronze  Heart Eyes Обаче сега мнооогооооо искам нещо златно като Half baked на Urban, нооооо уви ! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 21:17 от Норе

# 226
  • София
И в нашия ДМ имаше червилата от червената серия на Кейт Мос. Имаше само 3 цвята - 107, 110 и едно по-розово ама като гледам в нета на този цвят пише 101, пък на мен ми се върти в главата че видях 103. Пък то такъв номер няма.
И при нас го нямаше нюда.
Нямаше я черната серия. Това в ДМ в Хаджи Димитър.

А в събота в Лили в Мол Сердика беше доста обрано, а пък от тамошния ДМ се сдобих с моето 26 от черната серия. Нямаше нищо от червената серия и на двете места.

Странен начин на зареждане  newsm78

# 227
Момичета, честити Татута. Hug  bouquet Със здраве!
heydi, лилавото ти трябва само ако ползваш много лилави сенки. За основа на тях е чудно. Аз от години търся нещо което да направи лилавото истински лилаво, защото ползвам около 10, че и повече нюанса на цвета и ми идва чудесно. Само обаче определено не е добре да се носи.
Мацо, защо не си се представяш с Тоупа? Толкова млечно някак стои на око! За мен е елегантно и подходящо за всякакви случай. Хем се вижда, хем е нежен грим. Не се натрапва, не се разтича, не се набива в пори и гънки, не те предава във горещини, да си размазан като крем на поничка и може да се напластява. Как да не го хареса човек. Днес бях пак с него и с черна очна линия и колежка ме попита с какво съм на очите и си го купи. Не е реклама, просто на мен ми пасна много добре. Другите не толкова, но пак съм доволна.

# 228
  • София
Ей, Денси, направо си го представих!!! Страхотна си!

Не си го представям на себе си, защото с такива цветове ми се струва, че изглеждам малко уморена като че ли. И очите ми са тъмни, и като потъмня повечко не се харесвам. Харесва ми с по-светли цветове, от типа озаряващи погледа.
Но вкуса се възпитава както знаем, та може просто да не съм свикнала да се гледам така.

# 229
  • София
Подкрепям Денси за тоупа  Peace Прекрасен е и си пасва на всичко. От няколко дни нося само него + спирала и много ми харесва резултата. Той е такъв студен цвят, че поне моите очи, не само, че не ги прави уморени, а напротив - избистря някак погледа.

# 230
Здравейте,искам да си купя изкуствени мигли на Ардел,но се  чудя кой номер ще стой по естествено,гледах на един клип в утуб мацката си сложи 117,но сега ми се видяха много дълги,така че много ви моля за съвет  Simple Smile

# 231
  • в 1001-та нощ
120 =>  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=679593.msg23061481#msg23061481

аз имам demi wispies, но не съм ги слагала още  Peace

# 232
Благодаря много,120 стой супер,ако не досаждам ти кой номер си взема и изглеждат ли много дълги?

# 233
Момичета, честити Татута. Hug  bouquet Със здраве!
heydi, лилавото ти трябва само ако ползваш много лилави сенки. За основа на тях е чудно. Аз от години търся нещо което да направи лилавото истински лилаво, защото ползвам около 10, че и повече нюанса на цвета и ми идва чудесно. Само обаче определено не е добре да се носи.
Мацо, защо не си се представяш с Тоупа? Толкова млечно някак стои на око! За мен е елегантно и подходящо за всякакви случай. Хем се вижда, хем е нежен грим. Не се натрапва, не се разтича, не се набива в пори и гънки, не те предава във горещини, да си размазан като крем на поничка и може да се напластява. Как да не го хареса човек. Днес бях пак с него и с черна очна линия и колежка ме попита с какво съм на очите и си го купи. Не е реклама, просто на мен ми пасна много добре. Другите не толкова, но пак съм доволна.

Точно това е, нямам нито едни лилави сенки и няма смисъл да го купувам за база Simple Smile А пък за първи опити с лилавото явно не е добра идея Blush Но ще трябва да се сдобия все с някое лила, както виждам ще е много актуален цвят за есенния сезон. Мерси отново Wink

# 234
  • София
Пробвах тоуп татуто!
И закъснявайки за работа и снимки направих даже  ooooh!
Ще погледна дали са станали и ще покажа.
Та искам да кажа, доволна съм!

# 235
  • В центъра на Вселената...
Чета отзивите ви за татутата и май повредата е в моя телевизор. Аз съм с мазни клепачи и без база след 2 часа цвета е събран в сгъвката  newsm78 Явно тези татута не се разбират с моите очи. Ще трябва да опитам с база да видим дали ще издържат поне малко. Но просто очаквах друго  Mr. Green

# 236
Пробвах тоуп татуто!
И закъснявайки за работа и снимки направих даже  ooooh!
Ще погледна дали са станали и ще покажа.
Та искам да кажа, доволна съм!

Да, наистина, може ли снимка на нечие око, за да получим визуална представа за какво става въпрос.   bouquet

# 237
  • в 1001-та нощ
Благодаря много,120 стой супер,ако не досаждам ти кой номер си взема и изглеждат ли много дълги?

моите са тези

# 238
Ето го тоуп татуто на моето сутрешно, много бързо и закъсняващо око, не бъдете много критични  Laughing Само го мацнах с пръст и сложих малко спиралка  Embarassed На живо се вижда една идея повече цвят, но според мен е хем непретенциозен, хем шик цвят
Скрит текст:

# 239
  • София
Нинка, супер си!  Hug
Elle-même, същото важи и за теб.  Heart EyesТози път обаче искам да те попитам какви неща използва за грима. Страхотен е!   bouquet

Ulenceto, утре ще пиша за цветовете. Взех си нови сенки на Инглот и не съм им сложила надписи още и не знам кои съм използвала Simple Smile

Bunnylicious, супер ти седи!

И при мен тези сенки са бетон, нямат мърдане цял ден. Е, аз винаги слагам база, но съм сигурна, че и без няма да мръднат. Аз до сега носих Taupe-а в сгъвката на клепача, но ще пробвам на цяло око  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт