Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Аз като искам такъв цвят комбинирам две червила  Peace Много зависи и от тена на кожата как ще стои определено червило  Wink

Какви червила комбинираш? Досега съм попадала или на по-лъскави (с разни блестящи частици) или на по-кафеникави  Close
Естествено има риск да не ми стои така както си го представям, но ми се иска да пробвам. Смятам, че ще ми пасне  Embarassed ... поне през по-голямата част от годината Grinning

# 631
Аз днес се сдобих с  красоти/сенки,червило и лак/ от новата колекция на Арт Деко,вдъхновена от Дита фон Тийз- http://www.grimiornata.com/artdeco-dita-classics-%D0%BA%D0%BE%D0 … D0%B5%D0%BD-2012/
От къде?  Simple Smile

И аз днес се засилих да си купя нещо от тази колекция, но на нищо не ми спря окото. С червени червила се напълних, а сенките от тази серия се оказа, че са идентични със сенки от редовната им серия. Аз имам трите в кафяво-бежовата гама. Моливите за устни и ружовете ми се видяха хубави и май ще се връщам за тях. В крайна сметка днес си тръгнах само с кафявия гел за вежди.  Peace
http://www.google.bg/imgres?q=artdeco+eyebrow+gel+brown&hl=b … :429,r:6,s:0,i:86

# 632
Аз като искам такъв цвят комбинирам две червила  Peace Много зависи и от тена на кожата как ще стои определено червило  Wink

Какви червила комбинираш? Досега съм попадала или на по-лъскави (с разни блестящи частици) или на по-кафеникави  Close
Естествено има риск да не ми стои така както си го представям, но ми се иска да пробвам. Смятам, че ще ми пасне  Embarassed ... поне през по-голямата част от годината Grinning

Имам две на Ейвън доста Nude. Едното е по-светло, а другото е малко по-"капучинено"  Laughing И двете са матови. Имам и едно на Катрис с лек розов оттенък, пак матово. Комбинирам от трите в зависимост какъв цвят искам  Peace

Тази Венеция ще си е все Вечната втора май  Crazy

# 633
е аз пак си гласувах за Венеция

# 634
  • София
И аз си гласувам за Венеция вече три месеца поред  Laughing

# 635
  • София

Тамар, много зависи и от формата на очите. Не всеки ноже да се похвали със съвършен овал и стегнат клепач. Аз и на челна стойка да застана, такъв грим не мога да си направя с това, кото ми е дала природата Sad

тъй, тъй, и аз така Sad

# 636
  • Стара Загора

Тамар, много зависи и от формата на очите. Не всеки ноже да се похвали със съвършен овал и стегнат клепач. Аз и на челна стойка да застана, такъв грим не мога да си направя с това, кото ми е дала природата Sad

тъй, тъй, и аз така Sad

И аз.  Embarassed Cry
Аз влизам да похваля Maybelline One by One. Изобщо не съм очаквала толкова дълги мигли от тази спирала. Слагам и снимков материал, но гледам малко като зомби след една ужасно изморителна лекция. Скъсахме се от писане.  ooooh!

http://media.snimka.bg/s1/1192/028629026-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1192/028629027-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1192/028629032-big.jpg

Опират ми чак до веждите в предната част.  Crazy Mr. Green
На живо знаете е по-хубаво.  Laughing

# 637
Я, само 3 куклички....за това пък сте страхотни Hug БРАВО

Аз вече си боядисах косата pinky pink, но за грима докато се наканя....

...нещо исках да питам за някакъв продукт, но в момента не се сещам кой беше. Като ми дойде паметта ще се редактирам  Mr. Green

# 638
Момичета, от векове си търся такова червило: http://prikachi.com/images.php?images/206/5335206a.jpg
Имате ли идея за някое, което се доближава?
  bouquet

Да Мас Huе, Mith и много други nude нюанси на Мас. Червилата струват по 35 лв. Peace

Жаки, сутринта май те видях с розовата коса на 5-цата! Hug

# 639
  • София
Не, че нещо, но Ким Кардашиън (това е тя на снимката, ако не се лъжа) е с цвят на средностатистическа   мома от Факултето  Laughing (без да я обиждам ни най-малко, намирам я за много красива, но си е и много мургава)  Това червило, нанесено на светло лице ще изглежда като тъмен карамел най-вероятно...  Crazy
По-добре ни сподели колко тъмна е кожата ти и едва тогава може да дадем идеи. На мен по подобен начин ми седи Мит на МАК, но на устните на приятелка същото червило изглежда като бяла блажна боя...

# 640
Ето го моя днешен грим:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
От пигмента във вътрешния ъгъл НИЩО не се вижда  Tired Личи си само молива, който сложих отдолу. Принципно цветовете излезнаха малко странно - молива отдолу не е син. За основа сложих мишо сиво и отгоре леко нанесох едно хамелеоново лилаво и ги прелях.

Аз влизам да похваля Maybelline One by One...

Между другото и аз съм супер доволна от тази спирала, въпреки че не долюбвам марката, както вече споменах. Много хубаво разделяне и обем  Peace

# 641
Веселина, много ми харесва грима ти!  Flutter С какво постигна цвета "бордо"?

И да си подпитам пак за хубав лилав цвят на спирала  Rolling Eyes

# 642
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Че твоето око е перфектно Shocked

# 643

Жаки, сутринта май те видях с розовата коса на 5-цата! Hug
Не съм била аз  Flutter явно има и други розови Hug

Червилцето на Ким в никакъв случай не е Мyth...щеше да и седи като коректор. Това е нещо по-тъмничко от сорта на Cherish и подобни

# 644

Аз влизам да похваля Maybelline One by One...

Между другото и аз съм супер доволна от тази спирала, въпреки че не долюбвам марката, както вече споменах. Много хубаво разделяне и обем  Peace

За съжаление изсъхна скорострелно бързо.

За червилата, затова е най-добре в МАС да се иде, има много нюанси, и може да се тества на място, кое какъв подтон дърпа, колко е тъмно или светло точно, нюд-овете са сложни понякога за уцелване на оптималния.

Общи условия

Активация на акаунт