Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 850
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А някой да знае дали тази седмица имаше 21, 22 серии на May Queen и Five fingers,  че нещо не ги виждам? Рових да разбера, но не попаднах на информация Sad.

Аз въпреки абсурдните визии на актьорите от Full houze 2 , изгледах излезлите до сега серии/2 серии по 2 части/ и  реших да му дам още един шанс. Все пак не е толкова лош, много забавни моменти има, а и бързо го превеждат на руски, така че мисля да го гледам.

Започнах и Great inheritance, най-вече заради гангстерчето Kim Jae Won, който където и да съм го гледала, много ми е харесвала играта му.Тук предполагам, че ще претърпи метаморфоза към по-добро в името на децата и любовта.А децата, които играят в сериала са големи бонбони, такива малки артистчета, много им се радвам.И другите двама младежи също са добри. Женската част  от екипа - зам.директорката на детската градина и едната учителка са големи образи.Han Ji Min последно я гледах в Принца на покрива и много ми е симпатична.А Lee Mi Sook е много нежна и добре изглеждаща жена, тук ролята на зам.директор много и пасва.

Отново искам да кажа колко съжалявам, че нито един от новите 4 японски сериала, които следя, не са започнали да ги превеждат на руски.Най вече съм озадачена за Priceless, тъй  като в руските сайтове са превели  сериали на Кимура Такуя от преди 15 години.Не знам защо е пренебрегнат.А сериала си  заслужава превода.И не само той. Cry

# 676
freedoms, излязоха си сериите тази седмица, просто semi-fly е споменала, че ще е ангажирана някои уикенди и явно ще ги качи по-късно. Иначе ги има вече в asiatorents и d-addicts. Дори за вчерашните серии излязоха и английските преводи.

Priceless още няма английски субтитри, така че руснаците и те ги чакат.

# 677
  • София
2в1, много ти благодаря Hug , аз нали само от semi-fly свалям и не съм ги търсила другаде.

Аз не говоря само за Priceless, дори и тези, които си имат превод на английски, никой не ги превежда на руски.Говоря заTokyo Zenryoku Shoujo и Kekkon Shinai.

# 678
  • MJF
 Thinking Казуса Priceless е мистерия.

The Signs of Love/ Mirai Yosouzu -Aishiteru no Signs-
Явно нещо такова ми се гледаше. Като романтика e  стерилно но като цяло приятно филмче. Хубави фойерверки и кадри от Барселона и произведенията на Гауди. Двамата главни актьори познати муцуни, макар че Terunosuke Takezai ми е загадка от къде като му гледам филмографията. Nao Matsushita е нашата с rossonera любимка - Mrs. Hayami

# 679
  • Раковски
Има ли тук фенове на "Oldboy"? Само искам да кажа/напиша, че след няколко години терзания (не от мен а от Холивуд)  вече се снима римейка му начело със Спайк Ли и Самуел Джаксън. Че ги видим какво ще издокарат?...

# 680
Така и не се навих да гледам Oldboy, но винаги съм леко скептично настроена относно американските римейки на азиатски филми.

Шоши, това е за теб Hug.

Едва ли ще се навиеш да гледаш Horse Doctor, но поне да се порадваш на един любимец Peace.
На мен обаче сериалчето ми харесва. Всички са ми изключително симпатични, дори и отрицателните герои Crazy. За сега няма дразнещи образи. Дори и Принцеската, която трябва да го играе по-надменно, своенравно и със самочувствие е изключително сладка, когато вземе да раздава заповеди и да прави, каквото си е наумила Simple Smile. Доволна съм, че показват жени с характер, които не са просто придатъци на мъжете. Главната героиня е благородничка, но е решила да стане лекар, който ще помага на всички, независимо от статуса им. И се бори с всички сили, за да преодолее предразсъдъците на околните. Интересно ми беше как приемаха персонал в "болницата". Момичетата държаха тест, на който трябваше да покажат способностите си в акупунктурата, познанията си за билките и тяхното използване при приготвянето на лекарства и разни други подобни неща. Събралите най-много точки биваха приемани за стажантки.

# 681
  • MJF
 Laughing не съм го виждала Lee Sang-Woo такъв с герданче.  Hug
Като каза какво е станало във Five Fingers преди 2-3 епизода  станах текущ зрител от началото на възмездието. Изгледах Episode 21 и
Скрит текст:
виждам че няма да забравят бабата на момчетата. По ред всички на пънгара както си трябва.

Изгледах You'll Die Six Hours Later Laughing не питайте "как така?" Видях го в един от руските ресурси прясно качен, видях познатата муцуна на Tsukamoto Takashi и му дадох шанс. Нещо като манджа с грозде е жанра  Simple Smile, мистика, трилър, криминале. Втората част имаше вече момент където попрескочих малко но геройски го изгледах до края  bowuu

# 682
Английските субтитри на Priceless са на 50%, да се надяваме до няколко дни да са готови.  Praynig

Successful story of a bright girl и аз го гледах преди време, но не успях да го завърша, а дори не помня защо не ми хареса  Blush Но не мога да забравя мацката в коритото на двора, и репликата на бабата "защо се къпеш, утре да не е празник?"  hahaha

Заглавието на мистерията е трудно откриваемо, понеже бтв освен името на режисьора, са объркали и държавата, съвместна продукция на Хонг Конг и Китай открих аз с помощ от режисьора Yuen Ying Ming. След дълго ровене попаднах на това и това

# 683
Елеасара  Hug  Hug ти си Шерлок Холмс  Grinning

Черпя, че вече почти съм новодомка Grinning и от утре ще спамя от нас. Mr. Green

Скрит текст:

# 684
Елеасара разкри мистерията smile3501. За награда получаваш ..... newsm53

Скрит текст:

Hug

Tuon, хубав повод да почерпиш Peace.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 18:25 от 2в1

# 685
  • MJF
Tuon,  Drunk ще се почерпя както подобава.
Браво, край на мистерията, знаете че и без това не ги обичам

Joy погледнах Full House 2. Целия първи епизод. Изгледах го с  hahaha Laughing. Големи образи. Пародия 100%. Аз съм вече трениран зрител на кор. тв пародии и съм на линия но нека се съберат повече епизоди. Контраста в 2-те последни роли на Park Ki Woong най-вече ме  Joy, опасен е. Не знам защо се сетих за ролята и играта му в   When It's At Night. В това заглавие май го видях за първи път и след това не съм го гледала в такава, по - жизнена, беляджийска , майтапчийска роля.  Разбира се и останалите актьори са ок. Ако остане пародия от до ще е добре и няма да  newsm66 ,  Naughty ако "завит" по някое време лошо им се пише. Да вземат пример от Salaryman. Забравих да споделя колко завидях за едни панталони до коленете черно-бяло райе по диагонал  Mr. Green, трепач са.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 19:04 от 6o6ul4o

# 686
Tuon, честито! Дълго и щастливо да си живеете в новото жилище!
Ох, аз от няколко дни не ми остава много време да седна да гледам нещо. Имам започнати 2 филма, които трябва да ги довърша, защото заспивах на тях. Не че са скучни, просто аз бях прекалено изморена. Момичета гледахте ли Twelve Men in a Year, ауууу това "Искам романтика" е слаба работа, да знаете. Особено едната от главните е мъжеядка направо. На всеки минал през нея му удря по една татуировка на пеперудка, да се знае, че е от нейната колекция.  Joy Гледайте, няма да съжалявате!

# 687
  • София
didkapan , аз съм го гледала сериала Twelve Men in a Year и дори го  коментирах и рекламирах тук.Много готин сериал, добра актьорска игра и отличен и различен сюжет.Таня е опасна мацка.Да не си започнала превода му?надявам се някой да го преведем сериала си заслужава, а и така повече хора ще му се насладят newsm10.

Tuon и от мен честит ти нов дом, пожелавам много щастливи моменти  Hug!

Много, много ме радват тия прекрасни дечица от Great Inheritance, не съжалявам ,че го започнах, много се забавлявам:35:!

# 688
 Hug за пожеланията
Оф,много съм развълнувана  Blush

Да ви пусна тематична ремонтна реклама - края е  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 689
Five fingers 22епизод
Скрит текст:
Мнооооого ми хареса краят. Изпълни ми душичката номерът, който скрои Джи Хо на "майка си". Първо си помислих, че отново ще остане изигран, но после като я повика да подпишат новото споразумение и беше изключително настоятелен да получи извинението й реших, че може да снима със скрита камера. Неговият начин да разкрие истината обаче се оказа много по-ефективен с всички тези репортери. Браво Peace, добре си е научил урока. А дано продължи така и нататък newsm10.
Бабата, колкото и да гледа само собствената си изгода ми харесва с нейната откритост. Въпреки всичко, има достатъчно доблест и човещина в нея, за да си признае, че каквото и да се случи и дори всички да се отрекат от "дъщеря й", тя ще бъде на нейна страна просто защото е "майка".

Още едно място за сваляне - asiator. Изисква регистрация, но няма рейтинги и изисквания за сийдване.

Общи условия

Активация на акаунт