Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 632
  • 458
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз достигнах 68.500 онзи ден и минах на режим, махнах бързите въглехидрати от менюто (като тесто, сладкиши и т.н.), сутрин закусвам с овесени ядки, обядвам и вечерям месо или млечни със салата, а ако огладнея между другото ям кисело мляко или сурови ядки. Днес съм 66.800 и съм много доволна, че сладоледа вчера не ми се е отразил  Grinning

# 166
Започнах 55кг. сега съм 68, имам още 4 седмици до термин (по принцип качвам по 2кг на месец) така, че може и да отида 70... После ще му мисля.

# 167
  • София
Милена, ти си много добре с килограмите. Аз съм си поставила за лимит твоите качени килограми и много се старая да не кача повече от това.

# 168
Милена, ти си много добре с килограмите. Аз съм си поставила за лимит твоите качени килограми и много се старая да не кача повече от това.

Аз в началото не качвах изобщо и си мислех, че няма да кача толкова килограми, но не е болка за умиране.. Не съм се ограничавала през цялата бременност и мисля, че с моя ръст 165см - 15 качени кг са нормални.. Евала обаче на жените, които качват по 5-6-7кг и веднага след родилното ги нямат   bouquet

Ти от колко почна? И колко си качила до сега? Ако можеш да се храниш разделно и без много "боклуци" ще е добре, аз не мога да устоя на изкушенията  Laughing

# 169
Хмм, преди да забременея бях около 69-70кг., височка съм 170см. Интересното е, че сега съм в 6 месец и тежа 72кг. Дали е здравословно толкова мъничко да съм качила? Искам да си кажа, че хич не се ограничавам с храната и си папкам нормално. Но дали наистина 2-3 килограма са реалистични или кантарът на докторката не е в ред? Grinning

# 170
  • София
Milena_90, аз стартирах около 60, не съм сигурна колко точно съм била, но това ми е базата. Висока съм колкото теб и преди да забременея качих едни 6-7-8 кила, иначе винаги съм поддържала 53-4 кила. Аз затова дебна кантара толкова. Мога да не ям боклуци, не ми е проблем още от преди. Като цяло се храня здравословно, но ако хапна нещо въглехидратно и на другия ден съм в + с килограмите. Затова сега реших да ги ограничавам. Поинтересувах се какво е необходимо на бебето и останалото го махнах от менюто си.

# 171
Хмм, преди да забременея бях около 69-70кг., височка съм 170см. Интересното е, че сега съм в 6 месец и тежа 72кг. Дали е здравословно толкова мъничко да съм качила? Искам да си кажа, че хич не се ограничавам с храната и си папкам нормално. Но дали наистина 2-3 килограма са реалистични или кантарът на докторката не е в ред? Grinning

аз до 20г.с не бях качила нито 1 кг.. не знам кой месец е това, не мога да ги оправя тези седмици и месеци.. радвай се, че не качваш, щом всичко е наред с бебока и той наддава няма смисъл да се притесняваш.

# 172
Milena_90, аз стартирах около 60, не съм сигурна колко точно съм била, но това ми е базата. Висока съм колкото теб и преди да забременея качих едни 6-7-8 кила, иначе винаги съм поддържала 53-4 кила. Аз затова дебна кантара толкова. Мога да не ям боклуци, не ми е проблем още от преди. Като цяло се храня здравословно, но ако хапна нещо въглехидратно и на другия ден съм в + с килограмите. Затова сега реших да ги ограничавам. Поинтересувах се какво е необходимо на бебето и останалото го махнах от менюто си.

Аз когато забременях бях 54-55кг. обаче бях качила иначе и аз като теб поддържах по-малко (около 50кг. ) И аз съм предразположена да качвам лесно, но не се ограничавам. Да добавя, че и цигарите спрях, не знам дали е оказало някакво влияние, но мисля, че не.. Айде стига съм спамила темата Grinning

# 173
  • СОФИЯ

аз до 20г.с не бях качила нито 1 кг.. не знам кой месец е това, не мога да ги оправя тези седмици и месеци.. радвай се, че не качваш, щом всичко е наред с бебока и той наддава няма смисъл да се притесняваш.
Миленка,ето тук може да се ориентираш.Това е в календарни месеци,но докторите ги броят в лунарни. Календарните месеци са 9,а по лунарни са 10. Ако ми кажеш датата на последната ти менструация мога да ти кажа в кой лунарен си. Иначе сама можеш да видиш тук:
http://www.ladypill.com/calendar.php
От 1 до 4 г.с. - 1 календарен месец
От 5 до 8 г.с. - 2 календарен месец
От 9 до 13 г.с. - 3 календарен месец
От 14 до 17 г.с. - 4 календарен месец
от 18 до 21 г.с. - 5 календарен месец 
от 22 до 26 г.с. - 6 календарен месец 
от 27 до 30 г. с. - 7 календарен месец
от 31 до 35 г.с. - 8 календарен месец 
от 35 до 40 г.с. - 9 календарен месец
И аз като теб преди се обърквах с тия седмици,но сега като си завъртя гестограмата и нямам проблем. Simple Smile

# 174

Аз преди да забременея бях 51 кг. с бременността отказах цигарите и дори свалих до 46 кг. (в 5-ти месец бях 46кг.) Влязох да раждам 50 кг. и родих 3,430 кг.  Mr. Green
Исках да ти кажа да не се притесняваш до бебето си стига всичко необходимо !  Peace

# 175
Качих 6, а ме изписаха от болницата минус 8. Сега съм с хиляди пъти по-хубаво тяло от преди да забременея. Коремът ми го нямаше на 10-тия ден след раждането.

# 176
Eh Marchina, ti iztrepa ribata!  smile3501 newsm10 doh doh doh

Nie drugite mami da mu mislim...  newsm39 running jump

Az sam v 18-ta sedmica i +13 kg, no sama sam si vinovna poneje si hapvam deserti vseki den  Embarassed

# 177
  • София
marchina, наистина си за завиждане с тия килограми.
Meggy, пиши на кирилица.

# 178
Може би фактът, че цял живот съм тренирала, си оказва влияние. Истина е, че мускулите имат памет. Naughty

# 179
Може би фактът, че цял живот съм тренирала, си оказва влияние. Истина е, че мускулите имат памет. Naughty

И аз цял живот съм тренирала ама моите мускули нямат памет  Joy Странното е, че всички ми казват, че съм напълняла само на корем а аз вече съм +15кг... ?! Може да го казват да ме успокоят, защото знаят, че нямам търпение да родя и да почна да си тренирам пак.. ИСКАМ Си старото тяло пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт