Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 658
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен Simple Smile Аз съм в 11 г.с. и съм отслабнала с 5 кг. забременях 60 сега съм 55 и не мърдам. Нищо не ми се яде и ми се гади от всичко чудя се дали нещо ще му стане на мъничето Simple Smile

# 211
не няма му нищо аз бях свалила 12кг то яде от теб само за теб лошо иначе е добре то.

# 212
не няма му нищо аз бях свалила 12кг то яде от теб само за теб лошо иначе е добре то.

Благодаря ти сега съм малко по спокойна. Надявам се да не отслабна толкова много .

# 213
катрин моя съвет е пълно спокойствие,всяко нещо го приемай,като не се шашкаш понеже на бебо вс се отразява,а господ си знае работата.

# 214
Благодаря ти ще се пробвам Simple Smile

# 215
иначе нека си повръщаш ти пак мъчи да хапваш,не знаеш кога изведнъж ще спре..

# 216
Ааа да повръщам си постоянно дори и през нощта ставам ама дано мине по бързо Simple Smile

# 217
такова е..

# 218
  • София !
До 4ти месец бях -3 ( повръщах нон стоп ) , после си качих тия 3кг. + още 10кг. , та до края бях + 13кг. . Най - много качих около празниците , Коледа, Нова Година ... добре си похапвах  Mr. Green .
Малката се роди 3,200гр. , от болницата излязох - 9 , после свалих още 2кг. и ми остават още 2кг. за да се върна на тези който забременях . Ама искам и още малко да сваля  Simple Smile !!

# 219
С първата бременност 9кг. (бебе 3550.), а с втората 7 кг.(бебе 2900) .

# 220
  • Оптимист по принуда
Здравейте и аз да се запиша, малко късно,ама...
В началото на бременността свалих 5кг - от 62 на 57, повръщах страшно много. После до края качих до 80 или 79, не че има голяма разлика, все си бях Animal Pig Animal Pig След раждането бях 72, което е многоооооо. И няма и няма сваляне. Както казва една приятелка - е, няма как да свалиш като си на зърнена диета - каквото зърнеш, ядеш smile3555 smile3555!!!! Като спра кърменето, почвам с режимите!

# 221
Здравейте, в 6та г.седмица съм и съм качила 2 кг.  Моля ви кажете си мнението дали това е много, защото се притснявам. В момента в който разбрах, че съм бременна отказах цигарите, а пуших над половин кутия на ден. В момента не ми се яде, храня се по 2 пъти на ден и по много малко, но напълнявам и се чудя дали е от бременността или от спирането на цигарите.

# 222
  • София
Здравейте, в 6та г.седмица съм и съм качила 2 кг.  Моля ви кажете си мнението дали това е много, защото се притснявам. В момента в който разбрах, че съм бременна отказах цигарите, а пуших над половин кутия на ден. В момента не ми се яде, храня се по 2 пъти на ден и по много малко, но напълнявам и се чудя дали е от бременността или от спирането на цигарите.
Много са. До края на третия месец не би трябвало да качваш. Аз в средата на 4-ти бях +1,5 кг, а сега, в осмия, съм +18, въпреки, че се ограничавам доста.
Ако наистина ядеш по два пъти, качваш точно заради това. Организмът очаква глад и се запасява. Хапвай по-често, примерно 4-5 пъти на ден, за да засилиш метаболизма.

# 223
ами хормони..за това качваш толкова рано,но по-добре следи си теглото постоянно,отслабването не е хич хубаво по време на бременност,но и качването не е хич полезно..аз в началото ходих на работа ,ама се чувствах толкова изморена ,че имаше ли възможност лежах,но движението е здраве .

# 224
Отслабването по време на бременността си е нещо съвсем нормално...Всичко е хормони ! От тях можеш да отслабнеш или да напълнееш, но не е задължително да се тъпчем с пастички примерно, за да подпомогнем това напълняване !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт