Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 043
  • 458
  •   1
Отговори
# 390
Гаранция ли е, че след като сега съм +3, няма докрая много да кача? Иначе бебечо се храни много добре в утробата според ФМ. И ако така продължава ще се роди 3 кг и 600 гр.

Пишете вашите мнения, моля. newsm49

# 391
Гаранция ли е, че след като сега съм +3, няма докрая много да кача? Иначе бебечо се храни много добре в утробата според ФМ. И ако така продължава ще се роди 3 кг и 600 гр.

Пишете вашите мнения, моля. newsm49

Как пък го изчисли  Laughing Laughing Никой не може да ти каже колко см. и колко кг. ще се роди бебето ти, всички тези цифри са ориентировъчни !  В ден на раждането ми казаха, че бебето няма да има и 3 кг., е роди се 3,430  Mr. Green

И не, не е гаранция че няма да качиш много, може последния един месец да качиш и 10 кг, може и нищо да не качиш... Такива гаранции няма...

# 392
АЗ качих 30 кг по време на бремеността.
Аг то казваше, че е голямо бебе. Роди се 3 кг и 49 см

# 393
Не мога да си представя за оставащите 4 месеца да се качат изведнъж толкова кила, а камо ли за 1 месец 10. Та тогава ще стана кръгла и как ще ходя в жегите?

# 394
Аааа за килограмите може. Аз до средата на 6тия бяй +2. Следващите 2 месеца качих по още два кг а в 9тия 4. 9тия месец най-много расте бебето и трупа тегло. Това че докторите не познават колко голямо ще се роди според мен много зависи от ехографа и най- вече кой гледа зад него. Когато ме приеха за раждане на прегледа с ехораф докторката каза,че е между 2.700 и 3 кг. Родихме се 2.830.

# 395
  • Варна
За сега съм +12кг, до 5 месец бях +4, после взех да качвам повечко... да видим до края какво ще стане  Simple Smile

# 396
Аааа за килограмите може. Аз до средата на 6тия бяй +2. Следващите 2 месеца качих по още два кг а в 9тия 4. 9тия месец най-много расте бебето и трупа тегло. Това че докторите не познават колко голямо ще се роди според мен много зависи от ехографа и най- вече кой гледа зад него. Когато ме приеха за раждане на прегледа с ехораф докторката каза,че е между 2.700 и 3 кг. Родихме се 2.830.
значи е почти улучила.Simple Smile

# 397
Привет, аз съм в последна седмица на 7 ми месец +15 кг.
Всички казват, че е нормално.
Аз пък от днес съм в първата седмица на осмия (което е почти същото) и съм качила 13.5 кг. На мен ми се струват много като цифра,но пък не се чувствам супер дебела или пък тромава с тях,моооже би леко пухкавка Simple Smile . Най-много качих зимните месеци-единият месец за 20 дни бях качила 3кг. Много депресиращо беше,но го отдавам на празниците и лошото време(доста се бях заседяла). Сега като се запролети качвам по-умерено -последният път за месец и нещо-1,5кг. Купих си и много сладурски дрешки,с които дори се чувствам красива Simple Smile preggo
 А пък и мъжо постоянно ми прави комплименти  Heart и редовно ме обича  luvbed
Така че ,според мен по-важното е ти да се чувстваш ок. Все пак независимо колко сме дебелички или пък не, по-важното е да сме спокойни и щастливи Simple Smile

# 398
15 кг за седем месеца ми се струват множко, имайки предвид, че уж последните се качва най-много.
Месец с месец няма, един може да качиш много, другия нищо.

# 399
На мен апетитът ми е намалял и в това число порциите ми също - с това си обяснявам малкото килца... Честно казано обаче, се движа много повече от преди.

# 400
Качих 16-17 килограма.  Grinning Бебето много рита,имаше често повръщане и главоболие.. ooooh!

# 401
Аз свалих сега 1 кг. Тоест, от началото до сега в 6 л.м. съм наддала само на корем 2 кг, бебо е 600 гр. Надявам се това да е ок. Отслабването бе заради лошото хранене и недостатъчно в болницата, в която бях 3 дни. 1countingsheep

# 402
 Бях + 12 кг. / къде бяха тези кг. не знам, имах едва забележимо коремче/ с витамини и Л-тироксин и минимум движение през последните 3 месеца. Родих бебе 2700гр.   

Лека бременост на бъдещите мами. Simple Smile 

# 403
Аз в края на втория месец съм -2.5. Свалих ги за 10-ина дни от непрекъснато повръщане. Примирих се, че ще стоя гладна, но вече и водата не ми понася. Само топла вода с малко мед и лимон задържам. Иначе резултатите са ми добри, а "точицата" си расте нормално.

# 404
В края на седмия месец съм и за сега съм +6 кг  Wink Дано го докарам до края с не повече от +10 .  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт