Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 644
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Момичета привет.

:
 много време  им съм без нет, та темата много ми липсва. Прочетох ви и искам да ви кажа, че сте страхотни и ст направили невероятен детайлен преговор.   bouquet  bouquet

Цунки гуш! Simple Smile) Ти си уреди нета, ние ще продължим да се стараем... Simple Smile))

Аз ще си усугуря нет в скоро време, но тръстиката и ангажиментите са в индустриални количества. Със сигурност ще се наложи да намаля времето в темата, но ще се завърна с гръм и трясък , когато се освободя след месеци, обещавам ти.  Simple Smile Simple Smile

Иначе репортажа, който ме мъчи не е от финала на първи сезон, а един друг от 2011 , нз който Енгин е с бежова риза и си размотава едно яке из ръцете. ...уви още не съм намерила превод.

# 106
newsm44 newsm44 newsm44 Валентина, страхотна си!!!

Въпросът е много спорен, но благодаря!  Grinning

# 107
Ваня и на теб   bouquet Това беше бонус - клип в две части  Laughing Laughing Laughing

# 108
# 109
  • София

KF Kiss me

# 110

Аз ще си усугуря нет в скоро време, но тръстиката и ангажиментите са в индустриални количества. Със сигурност ще се наложи да намаля времето в темата, но ще се завърна с гръм и трясък , когато се освободя след месеци, обещавам ти.  Simple Smile Simple Smile

Иначе репортажа, който ме мъчи не е от финала на първи сезон, а един друг от 2011 , нз който Енгин е с бежова риза и си размотава едно яке из ръцете. ...уви още не съм намерила превод.

Този, нали?

# 111
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=287071614740434&set=a … 378843&type=1

Извинявам се ако предварително е поствано! Embarassed Hug    bouquet

# 112
  • Разград

# 113

Този, нали?

Да. Искам да разбера какво си говори с журналиста и защо се усмихна накрая .

# 114

Гони, мерси много, не съм го чела и ми беше много интересно.  Simple Smile Simple Smile

# 115
# 116

Гони, благодаря, и аз не бях го чела. Най-много ми хареса, че ни наричат

Идеята за такива кампании може да се роди само в едни високо цивилизовани умове и широки сърца, които не познават омразата и всички останали подобни на нея абсурди; които умеят да се радват без всякакъв предразсъдък.

Вие обичате своята звезда с цялата възможна и невъзможна любов и затова го представяте с такава гордост, подкрепяте го с обич и уважение - това се нарича "Позитивна Плодоносна Любов"...

# 117

Пак го питат за отношенията им с Берен. Отговорът на Енгин е мълчание и тази усмивка накрая.

# 118
  • София

Felaketsin Engin akyurek   

# 119

Пак го питат за отношенията им с Берен. Отговорът на Енгин е мълчание и тази усмивка накрая.

Мерси Марица. Знам, че нещо за Берен говореха, но не разбрах какво. Само не разбрах пак ли го питат дали не си говорят или е другия вариант- за любовна връзка???  newsm78 newsm78 интересно ми е кой от двата варианта му се е сторил забавен на Енгин.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт