Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 638
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
 По моя въпрос  с нетърпение чакам отговори, но ще запазя мълчание ,защото съм пристрастна
Нещо друго от еп.17 : Нарин седнала на пода ,завита с одеало изтръмбушва чушки

# 91
  • Разград

# 92
# 93
Преди време някой беше постнал фенско клипче Керим и вратите. Много беше забавно щото за тоя човек се къщи с врати под метър и 80 избират, и за да не отнесе или вратата  или главата си е изработил особен начин на влизане - с главата напред . Ако някой се сеща нека го постне.   bouquet Благодаря

# 94
Марица, много хубави стихове! С много чувство, и като всички истински неща - тъжни...

О, това е оптимистично... Simple Smile)) Постнах го, защото така чувствам и Булут - способен заради любовта да превърне всяка болка  в надежда и светлина. А Нарин като малко, неразумно дете продължава да хвърля камъни по него... и да не цени чистата вода, която може да утоли жаждата...
Е, пристрастна съм. И може криво да разбирам Нарин, но гледната точка на Мустафа Булут ми е до болка позната.

Не мисля, че можем да срваним Нарин с малко, неразумно дете, нито е длъжна да оцени любовта на Мустафа.
Трябва да ценим любовта, когато я имаме, когато е взаимна. Тогава си заслужава усилията да я пазим.
Когато не е взаимна, длъжни сме само да щадим чувствата на другия, нищо повече. Не може да накараш сърцето си да обича. Човекът срещу теб може да е диамант безценен, ама като не го обичаш какво? Как беше го казал Елин Пелин - "живота без любов нищо не е. Лула тютюн не струва."
Ад е да живееш с нелюбим човек. Той и Мустафа не беше щастлив с Нарин. Друг е въпросът, че хората са егоисти и щом не ги цениш и не им отвръщаш със същите чувства, се оттеглят. Такива като Мустафа, които продължават да се борят, защото да виждат любимата си е като въздуха за тях, нерде?
Той наистина те трогва с любовта си и страданията, които му носи отхвърлянето на Нарин, обаче и нея я разбирам. Тежко бреме е да нямаш свобода и спокойствие сама да решаваш как да живееш живота си. На Нарин хем й тежи до пълно отчаяние, хем има състрадателна душа и не е жестока, чувства се дори отговорна за страдащата и объркана душа на Мустафа.

# 95
Преди време някой беше постнал фенско клипче Керим и вратите. Много беше забавно щото за тоя човек се къщи с врати под метър и 80 избират, и за да не отнесе или вратата  или главата си е изработил особен начин на влизане - с главата напред . Ако някой се сеща нека го постне.   bouquet Благодаря

# 96
  • Разград

# 97
Марица, много хубави стихове! С много чувство, и като всички истински неща - тъжни...

О, това е оптимистично... Simple Smile)) Постнах го, защото така чувствам и Булут - способен заради любовта да превърне всяка болка  в надежда и светлина. А Нарин като малко, неразумно дете продължава да хвърля камъни по него... и да не цени чистата вода, която може да утоли жаждата...
Е, пристрастна съм. И може криво да разбирам Нарин, но гледната точка на Мустафа Булут ми е до болка позната.

Не мисля, че можем да срваним Нарин с малко, неразумно дете, нито е длъжна да оцени любовта на Мустафа.
Трябва да ценим любовта, когато я имаме, когато е взаимна. Тогава си заслужава усилията да я пазим.
Когато не е взаимна, длъжни сме само да щадим чувствата на другия, нищо повече. Не може да накараш сърцето си да обича. Човекът срещу теб може да е диамант безценен, ама като не го обичаш какво? Как беше го казал Елин Пелин - "живота без любов нищо не е. Лула тютюн не струва."
Ад е да живееш с нелюбим човек. Той и Мустафа не беше щастлив с Нарин. Друг е въпросът, че хората са егоисти и щом не ги цениш и не им отвръщаш със същите чувства, се оттеглят. Такива като Мустафа, които продължават да се борят, защото да виждат любимата си е като въздуха за тях, нерде?
Той наистина те трогва с любовта си и страданията, които му носи отхвърлянето на Нарин, обаче и нея я разбирам. Тежко бреме е да нямаш свобода и спокойствие сама да решаваш как да живееш живота си. На Нарин хем й тежи до пълно отчаяние, хем има състрадателна душа и не е жестока, чувства се дори отговорна за страдащата и объркана душа на Мустафа.

Аз нея с ума си я разбирам, джанъм. Simple Smile)) Със сърцето, обаче, не мога. Simple Smile) Ама няма да споря за Нарин. Щото ще трябва да подхвана издълбоко пак противоречията в сценария, а това е безсмислено, при положение, че народопсихологията на комшиите не ми е, дип, съвсем ясна. Simple Smile Разбирам и какво значи да те гледа някой предано, а ти да изпитваш досада и неудобство от това (при мен даже и съчувствие нямаше - толкова ми беше противно). И тоя урок сме го минали, слава Богу - набързо и без преговор. Wink))) Simple Smile)) Ама... да ме гледа тъй един Енгин, ей, Бога ми, колкото и да съм упорита, все в един момент ще се предам... Аз още на първата серия при "Ти си моята светлина." сдадох всички позиции. Таз мома как удържа 30 серии, умът ми не го побира! Simple Smile))

# 98
Момичета привет.

Нямам много време  им съм без нет, та темата много ми липсва. Прочетох ви и искам да ви кажа, че сте страхотни и ст направили невероятен детайлен преговор.   bouquet  bouquet

# 99

http://www.youtube.com/watch?v=QOa7hNlW9Rc&feature=plc

Но жестът с хващане на дрехата с една ръка-подхвърляне-прехвърляне в другата, май си е запазена марка на самия Енгин - прави го несъзнателно и при Булут и при Керим. Simple Smile)) А инак си имам един нестандартен (1,92 м) , дето също влиза така с главата напред... навик, утвърден от хилядите опити да пробиеш касата на вратата с глава. Simple Smile))

# 100
Момичета привет.

Нямам много време  им съм без нет, та темата много ми липсва. Прочетох ви и искам да ви кажа, че сте страхотни и ст направили невероятен детайлен преговор.   bouquet  bouquet

Цунки гуш! Simple Smile) Ти си уреди нета, ние ще продължим да се стараем... Simple Smile))

# 101
Вале репортажа от финала на сезон 1 и аз го бях превеждала( частта с Енгин). Но се  радвам, че са постнали превод, този репортаж много ми харесва, Енгиннтам е много готин и се държа подобаващо с журналистите. Личи си, че беше в добро настроение.  Simple Smile Simple Smile

# 102
# 103
Марица, тук няма спор, всички бихме се предали под погледа на Енгин. По този въпрос в темата цари пълно единомислие.  Joy

Дейзи, привет  Hug

Съжалявам, от много гледане вече взех да забравям.

# 104
 newsm44 newsm44 newsm44 Валентина, страхотна си!!!

Общи условия

Активация на акаунт