Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Момичета иначе днес с няколко приятелки си пуснахме пак Четецът, просто УНИКАЛЕН филм. Гледала съм много пъти и всеки път ме докосва. Ако ви се гледа драма си го пуснете, няма да съжалявате.

# 122

Мерси Марица. Знам, че нещо за Берен говореха, но не разбрах какво. Само не разбрах пак ли го питат дали не си говорят или е другия вариант- за любовна връзка???  newsm78 newsm78 интересно ми е кой от двата варианта му се е сторил забавен на Енгин.  Mr. Green

Спрягат ги като двойка. Някъде съм чела превод на английски на въпросното интервю, ама да ме убиеш, не помня къде - в клип или тхт файл...

# 123
  • Разград

# 124
Момичета, в АБО-25 е даден превод на песента "Не ме питай", но ми се струва, че не е пълния текст. Булут и Сердар реагират много на песента, струва ми се, че тя е важна за разчитане на реакциите им. Някой да има превод на пълния текст или поне тхт на турски? До тук я откривам с превод само на първия куплет и припева.

Това е, което съм намерила:

С наведена глава посрещам изгрева.
Губя се в далечината, душата ми страда.
Не ме питай как съм. Не ме питай...
Тежко ми е, не ме питай... Изгарям бавно.
Не ме питай, срам ме е...
Не ме питай, не мога да ти кажа...
Не ме питай, задушавам се в дима...
Не ме питай... този огън ме убива бавно...
Тих огън гори в мен... Любовта ме превръща в пепел.

Р.Р. Лека нощ, момичета! Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 00:33 от marytza

# 125
  • Пловдив

# 126
  • Разград

# 127
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 08:47 от mariana51

# 128
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък. Днес е ред за преговор на 17 серия на АБО. Но днес също сме с надежда и за новини за Енгин. Да имаме един ползотворен и хубав ден.

# 129
  • Пловдив

http://www.haberciniz.biz/engin-akyureke-hayranlarindan-dogum-gu … rizi-1663075h.htm

Пак новината за РД на Енгин. Пак за феновете - любовта им и фейсовете...Пак журналистите чакат нас за новини....Ама нейсе.....

# 130
  • Пловдив

Е, прегърна Мустафа баща си....

# 131
  • Пловдив

Надеждата на Асийе се попари. Мустафа е толкова хубав тук. Напълно "излекуван" .....

# 132

Надеждата на Асийе се попари. Мустафа е толкова хубав тук. Напълно "излекуван" .....

Добро утро!
Можем да я разберем Асие, да живее до такъв мъж и да стои на сухо! От камък да си, ще усетиш огъня на Булут. Но Асие много добре стои до него. Актрисата е красива, показва темперамент и успява да направи героинята си симпатична въпреки лошотията.
Достойно партнира на Енгин Акюрек, а това е висока похвала!  newsm10

Марияна, чудесни гифчета си направила!

# 133
  • Пловдив
Да сложим и Керим - да не ни се разсърди.

# 134
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт