Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 724
  • 725
  •   1
Отговори
# 360

Добра вечер дами !

Гледам пийвате си - ама питам защо ? Заради съботната вечер, заради Е., против грип или просто за удоволствие ?

Аз пия за Енгин - разбива ме... пак. Simple Smile) Пия за разпускане след въргала, дето си го организирах. Simple Smile Пия за края на седмицата на усмивката. Simple Smile)) И се усмихвам на вас. Simple Smile))

Развеселен от пролетните вълнения на баща си Булут. Simple Smile))

А тук пък се усмихвам на "мъжа в гардероба"... Simple Smile)) (в случая - тоалетна!)  Joy

Е, наздраве! Simple Smile)) Болни, здрави, уморени, развеселени - тук сме и се забавляваме заедно! Simple Smile)

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:27 от marytza

# 361

Аз пък от сутринта - "шегичка"

Утре имаме годишнина, другата седмица рожден ден - аз за рождения ден съм се отчела, за утре го мисля - защото сега съм "тръстикова" - ако бях в къщи щях  още с  първото кафе утре да съм ви поднесла и сем. Ългаз.

# 362
Маричке, направо ми драскаш по сърцето с това сравнение Асие - Мукадес. Не я давам Асие! Лоша е, проклета е, но Мукадес си беше гадна от начало до края. Асие търпи някакво развитие, любовта облагородява!  Simple Smile

# 363
Едно прекрасно изпълнение на Il Divo за лека вечер:

и още едно,че да не заспите след първото:

Аз изчезвам,че съм будна от 5.00 и сега ми се спи много!

# 364
  • Пловдив

Аз пък от сутринта - "шегичка"

Марта, жалко че си на тръстиката - ние сме си добре с почерпка и с витамини....

# 365
Маричке, направо ми драскаш по сърцето с това сравнение Асие - Мукадес. Не я давам Асие! Лоша е, проклета е, но Мукадес си беше гадна от начало до края. Асие търпи някакво развитие, любовта облагородява!  Simple Smile

Съгласна съм и аз ! Мукадес си беше злобна, завистлива интригантка, мислеща само и единствено за себе си ! Любопитството и беше толкова дразнещо, че наистина всички Господ ги беше дарил със спокойствие и търпение.

# 366
Маричке, направо ми драскаш по сърцето с това сравнение Асие - Мукадес. Не я давам Асие! Лоша е, проклета е, но Мукадес си беше гадна от начало до края. Асие търпи някакво развитие, любовта облагородява!  Simple Smile

Оххх и тази велика сила няма да прекърши нашата Асие! Simple Smile))) Лееееееекичко кротна пред Мустафа, ама когато той не е наблизо - пай се! Simple Smile)) Тцъ. Остава си проклета. Simple Smile)) А Мукадеската също страдаше, но понеже е по-глупава и завистлива от Асие, така и не си взе поука от страданията. Както и да е - няма да ги мисля! Simple Smile))

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:55 от marytza

# 367

Съгласна съм и аз ! Мукадес си беше злобна, завистлива интригантка, мислеща само и единствено за себе си ! Любопитството и беше толкова дразнещо, че наистина всички Господ ги беше дарил със спокойствие и търпение.

Joy Затова пък изпилиха нервичките на зрителя! Особено с бг-дублажа! Simple Smile)))

# 368

http://www.gecce.com/yazi/engin-akyurek-bir-numara-buyuk-geldi-t … ar-mi-197883.html

Тоя журналист пак нищи новината днес.  Очаква се голям удар с новият сериал..."20 минути" ако играе наш Енгин.  Ама гугъл не ми помогна много. Тоя на малката снимка под Енгин - той отговаря май на журналиста....Ох, ужас - щяхме да учим турски....

Този под снимката на Енгин е артист,казва се Тимучин Есен и играе във филма,които го дават по БТВ от 17.30,,Любов извън закона,,

# 369

Joy Затова пък изпилиха нервичките на зрителя! Особено с бг-дублажа! Simple Smile)))
Ние и без дублажа бяхме пощръклели с нея! Като добавим и Мустьо-бъркоча беше пълен!
Спомням си,че по едно време се чудехме защо Мустьо и Мукадес не са станали семейство-щяха да са си лика-прилика като два стръка иглика! Joy Joy Joy

# 370

Марта, жалко че си на тръстиката - ние сме си добре с почерпка и с витамини....

Уф -я, нощ голяма и дълга - колко неща щях да свърша о-о !

Но, хайде да не цитирам една песен- "спете спокойно - ние ви пазим" - ама с толкова пиене - само не го обръщайте на пеене...

Скрит текст:
Двама си говорят.
- Болят ме пръстите от натискане по клавиатурата !
- Ама защо ?
- Открих едни приятели в чата и цяла нощ пяхме песни !
[/b][/color]

# 371

Ние и без дублажа бяхме пощръклели с нея! Като добавим и Мустьо-бъркоча беше пълен!
Спомням си,че по едно време се чудехме защо Мустьо и Мукадес не са станали семейство-щяха да са си лика-прилика като два стръка иглика! Joy Joy Joy

Оха! Щяха да се изколят! С фойерверки! Wink))

# 372
  • Пловдив

Ох, тук Керим видя Мука как слухтеше на вратата на Мерием - беше с Фатмагюл, а после събираше уж трохички от бисквитки....

# 373
Dilemi,
Според мен Мустафа не прие тежко новината,че Нарин е бременна, напротив дълбоко в сърцето си той се зарадва, в мислите си полетя от щастие, дори не допускаше мисъл това дете да е на Харун .Когато Яшар каза ...честито да им е , колко беше стъписан,едва тогава може би в него се появи 1 % възможност това дете да не е негово, но той по природа е оптимист, и се надяваше до последно това да е истина, как само се размечта  и виждаше Нарин в майката с детето в градината на хотела
За Сердар не знам, може би  оплакваше своята нерешителност

# 374

Уф -я, нощ голяма и дълга - колко неща щях да свърша о-о !

Но, хайде да не цитирам една песен- "спете спокойно - ние ви пазим" - ама с толкова пиене - само не го обръщайте на пеене...

Скрит текст:
Двама си говорят.
- Болят ме пръстите от натискане по клавиатурата !
- Ама защо ?
- Открих едни приятели в чата и цяла нощ пяхме песни !
[/b][/color]

Joy Мартичка - обещавам клавиатурата да я боли от мен! Wink))

Общи условия

Активация на акаунт