[/b]
Хич да не ти дреме за анализите - тук стигнахме до консенсус - АБО трябва да се гледа със сърцето!
А ти си говидяла със своето!
) Ех, ще ми се да видя продължението по твой сценарий!
)) За да не страдам за несправедливата присъда над Булут!
)) Ама... довечера ще си го изпрожектирам, преди да заспя!
))

Нали с тебе все се вълнуваме от реалния човек зад екранните образи, та по този повод - нека му подарят щастие в любовта - да натрупа опит и с това нашето момче, та дано му се отрази по същия начин и в реала!
)) Стига е страдал в любовта... направо като прокоба го усещам с ролите му до тук. И на всичкото отгоре - ледени заливки с чай! Ама ха! Да си пренапишат сценариите за Енгинчо, че дявол ще ги вземе!
)) Пък той си е умничък - ще усети предизвикателството в ролята на щастлив мъж и ще приеме да я изиграе!
)
))

Ама щото тя и след писмото и разговора пак беше двусмислена, а той се разкъсваше от съмнения и тревога, че историята на баща му се повтаря в негово лице...
)) Може само да и навреди!
)))))))
)
)) Ще те хване разстройство на душата с тоя студен престоял чай...
))

)) Само не мога да и простя, че го остави на Асие... Мерал, де... Знам - Валето е права, че това освобождава Нарин, ама пак ми е жал за Булутчето... Отивам да си прожектирам продължението, предложено от Дива!
)
)) Определено е така!
)) Препоръчвам на Берен, ако не може да се ориентира във фармакологията на турски, да научи български и да започне да чете "Преди и след..." в бг-мама!
)) Дали сме вече рецепти за всичко - от пиенето на чай до целуването без чай!
)) 
Лека!
До!... 
Тя губи! Ние спечелихме.
)))))))))
Препоръчани теми