Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 657
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Видя Нарин пред фабриката и се започна.....

# 466
  • Пловдив

И ръцете говорят...

# 467
Няма мира за Мустафа Булут. От едната страна Асие го притиска: "Сега да не останат пак в конака?" по повод осиротяването на Нарин, от друга - докторът се появява...

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 14:36 от marytza

# 468
  • AMS
Отново привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
19-ти епизод!!!
И аз като Нарин обвиних моя МБ за смъртта на баща ми!!! Обвиних и неговите родители. Казах и сега съм на същото мнение - никога няма да простя отношението им особено към баща ми!!! Както и към майка ми, но за нея имаше време да се поправят.
Против съм насилието над жените, но в този епизод Ассссие заслужаваше да бъде размазана от МБ  заради приказките си!
Много силна сцена на гроба на Кадир - Нарин - Боже ти ми даде такъв отговор!!! Взе живота на баща ми, когато размишлявах дали да не прекратя живота на това бебе. Като, че ли всичко гори в душата ми. Изгарям.
Нарин наказва МБ, като не му обявява истината за детето. Съмнението му, че той е бащата, остава, защото въпреки мъката, гнева, обидата и непреклонността на Нарин - кръвта говори!!!
Докторът много радва Нарин с поведението си, но това не ѝ решава проблемите. Тези жестове - подаръци, намиране на работа и ...от негова страна, са временни победи над МБ. Печели малки битки, но войната никога няма да спечели. Тактиката, стратегията му за спечелване на войната, за ония територии и ония сурови условия, не е правилна.
Страхотна поведение на МБ на терасата на конака - Израства!!! Контролира себе си!!!
- Спокойно МБ!!! Спокойно!!! Дишай дълбоко!!! Задръж дъха си!!!
Разбирал е, че не трябва да действа първосигнално и директно по отношение на Нарин. Разбрал е, че това само я отдалечава. Започва да гради стратегията си и да прилага тактиката си!!!
Поредния сблъсък МБ-Сердар пред новия кабинет на доктора -
Сердар: Ако имаш някакви оплаквания, нареди се на опашката, ще те прегледам.
МБ: Разбираш ли от сърца, докторе? Ако разбираш, отвори и го погледни! -
Тук, още веднъж се видя, че за доктора е загубена тази война!!!
МБ: Нарин ми е непрекъснато пред очите. Не ми остана нито ум, нито разум!!! Доктор- моктор, не ме интересува никой!!! ...
Нищо не е в състояние да го спре!!! Не само любовта, а най-вече кръвта говори!!! Той има силата на земята си, на традициите си, на историята и това му помага във войната!!! Така оправдавам всичките му действия.
МБ не може да прецени само едно, че и Нарин е от същата тази земя и от същия този род. Тя също като него е силна и няма да позволи да бъде зависима, нищо, че е жена!
Аз мисля, че даването ѝ на пълна свобода от МБ е най- сигурния начин тя да покаже, че го обича!!!

# 469
Привет, момичета!  Hug За мен е огромна радост,  Grinning че в темата ни ври и кипи от мнения и прозрения, и съмнения. Общуването с вас е удоволствие! Надявам се, че никого не обиждам с различното си мнение. Така както чувствам героите, така споделям впечатленията си. Гледам сериите по много пъти, а за преговора си водя записки. Вълнувам се много и живея и с вашите вълнения.  Hug
До скоро, когато ще съм готова с моя прочит на еп. 19!

# 470
Интересен е монологът на Нарин в нощта преди погребението:

Десет (две?) години от живота ми отидоха напразно. Във всеки дом ми беше студено. Казвах си, че няма смисъл да говоря, като няма кой да ме чуе. Бях като изоставен конак с безброй врати. Всичко преминаваше бързо - пътуванията, смъртта, къщите... Нищо не остава около мене. Ако Бог ме чува, искам само един малък гроб, в който да забравя големината на тези конаци и грохота на техните врати. Боже мой, ти ми даде отговор. Взе живота на баща ми в момента, когато размислях дали да прекратя живота на това бебе. Сякаш гори огън (атеш) в душата ми. Изгарям.

[/color]

Този, който не спи, защото Нарин изживява мъка, отново е Мустафа Булут... Нищо не може да направи, за да я утеши. А Ассссие дебне от прага мъжа си... Пази си своето.

# 471
Привет, момичета!  Hug За мен е огромна радост,  Grinning че в темата ни ври и кипи от мнения и прозрения, и съмнения. Общуването с вас е удоволствие! Надявам се, че никого не обиждам с различното си мнение. Така както чувствам героите, така споделям впечатленията си. Гледам сериите по много пъти, а за преговора си водя записки. Вълнувам се много и живея и с вашите вълнения.  Hug
До скоро, когато ще съм готова с моя прочит на еп. 19!

Hug Чакам те - липсва ми инаквомислието ти! Simple Smile Освен това ти си ми експертката по Нарин. Simple Smile

# 472
Отново привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
19-ти епизод!!!
И аз като Нарин обвиних моя МБ за смъртта на баща ми!!! Обвиних и неговите родители. Казах и сега съм на същото мнение - никога няма да простя отношението им особено към баща ми!!! Както и към майка ми, но за нея имаше време да се поправят.
Против съм насилието над жените, но в този епизод Ассссие заслужаваше да бъде размазана от МБ  заради приказките си!
Много силна сцена на гроба на Кадир - Нарин - Боже ти ми даде такъв отговор!!! Взе живота на баща ми, когато размишлявах дали да не прекратя живота на това бебе. Като, че ли всичко гори в душата ми. Изгарям.
Нарин наказва МБ, като не му обявява истината за детето. Съмнението му, че той е бащата, остава, защото въпреки мъката, гнева, обидата и непреклонността на Нарин - кръвта говори!!!
Докторът много радва Нарин с поведението си, но това не ѝ решава проблемите. Тези жестове - подаръци, намиране на работа и ...от негова страна, са временни победи над МБ. Печели малки битки, но войната никога няма да спечели. Тактиката, стратегията му за спечелване на войната, за ония територии и ония сурови условия, не е правилна.
Страхотна поведение на МБ на терасата на конака - Израства!!! Контролира себе си!!!
- Спокойно МБ!!! Спокойно!!! Дишай дълбоко!!! Задръж дъха си!!!
[/i]

Разбирал е, че не трябва да действа първосигнално и директно по отношение на Нарин. Разбрал е, че това само я отдалечава. Започва да гради стратегията си и да прилага тактиката си!!!
Поредния сблъсък МБ-Сердар пред новия кабинет на доктора -
Сердар: Ако имаш някакви оплаквания, нареди се на опашката, ще те прегледам.
МБ: Разбираш ли от сърца, докторе? Ако разбираш, отвори и го погледни! -
Тук, още веднъж се видя, че за доктора е загубена тази война!!!
МБ: Нарин ми е непрекъснато пред очите. Не ми остана нито ум, нито разум!!! Доктор- моктор, не ме интересува никой!!! ...
Нищо не е в състояние да го спре!!! Не само любовта, а най-вече кръвта говори!!! Той има силата на земята си, на традициите си, на историята и това му помага във войната!!! Така оправдавам всичките му действия.
МБ не може да прецени само едно, че и Нарин е от същата тази земя и от същия този род. Тя също като него е силна и няма да позволи да бъде зависима, нищо, че е жена!
Аз мисля, че даването ѝ на пълна свобода от МБ е най- сигурния начин тя да покаже, че го обича!!![/b]

Hug Hug Hug
Страхотна си!

Пълната свобода и подкрепа на взетите от нея решения Нарин получава от Сердар - затова сърцето и му принадлежи:

# 473
  • Пловдив
  Нетактичната Асие, ядоса отново Мустафа.

Дишай дълбоко Мустафа - вече се контролира....

# 474
Нетактичната Асие, ядоса отново Мустафа.

Дишай дълбоко Мустафа - вече се контролира....

Е точно заради това никога няма да я приеме като своя съпруга - Асссие си остава преди всичко интересчийка. И, както всички, съди за другите по себе си: "Върнала му е парите, дето и е пратил. Не е глупава тази Нарин, иска повече."

Престоят в лудницата не беше напразно - нищо не е забравено, нищо не е простено, много думи има още да се кажат, много дела - да се извършат. Контрол е нужен, за да се осъществи всичко това.

# 475
  • Пловдив
Нашето момиче май вече е с очила - втори път я снимат с тях...

# 476
Нашето момиче май вече е с очила - втори път я снимат с тях...

С очила и определено - на сухо - никакъв чай наоколо се не плиска.

# 477
И все пак, Вале, поведението на доктора е дразнещо в някои моменти не само за мъжете от оня край. Ето - отива с Дияр в общината, за да заяви, че ще търси сметка за вината на Аслан относно смъртта на брат му. Кой си ти, бе? С какво право представляваш Нарин и семейството и? Дияр е адвокатката. Той защо се меси? И е прав Харун, когато протестира, че докторът почти се е нанесъл у тях. Мустафа, братовчедът, стои извън къщата, докторът при всеки повод се намъква вътре. Не е редно поведението му, дори за мен - либералката Wink, камо ли за хората там, с тяхното разбиране за морално...

Е, ние знаем, че заслугите на доктора са по-големи, но това наистина ли му дава право да се набърква във всичко?

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 15:40 от marytza

# 478
Ассссссссие... не пропуска да ухапе...

Шега било... Майтапът на гол за**** си е чисто...

# 479
Впрочем, не само Нарин, Хатун и Дияр се съмняват в невинността на Аслан бей...

Аз - също. Не вярвам да е наредил да бъде убит - той смяташе, че може да го манипулира както си иска. Но е наредил да го следят изкъсо, а Карата се е престарал...

Общи условия

Активация на акаунт