Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 599
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Чукарландия
Някой познава ли Aqua Allegoria Ylang & Vanille Guerlain? Звучи много примамливо: Иланг и Ванилия. Hug

# 676
  • София
Този е от моите любимци. Трае много. При мен на кожа 10 -12 часа, а на дреха повече от 24. Не е шлейфов, седи близо до кожата, усеща се отблизо, също и при движение като полъх. Аз лично в повечето случаи предпочитам този тип парфюми - много характерни, трайни, но без голям шлейф.  Hug
Изобщо на Молинар съм огромен фен.
Кайен, а има ли къде да се тества Молинар в Сф?   bouquet

# 677
Някой познава ли Aqua Allegoria Ylang & Vanille Guerlain? Звучи много примамливо: Иланг и Ванилия. Hug
Аз съм я пробвала отдавна, но не ми е направила някакво впечатление за хубава ванилия.

Днес имам годишнина от сватба и съпруга ми наред с мечтаните бижута ми поради супер изненадващо и Tom Ford Amber Absolutе, с което ме направи истински щастлива. Heart Eyes Напръскала съм се до уши и не мога да се нарадвам, че вече имам най-добрата амбра, която исках.

# 678
  • Sofia

Имам тази Алегория - много топъл и гушлив аромат като мохерен пуловер в студен ден.
Герлен 13 години по-късно направиха същия аромат под ново име -  Lys Soleia.
За мен са еднакви.

# 679
  • Чукарландия
Благодаря, момичета!  bouquet

Денс, честит ти Amber Absolute! Честита годишнина! Много любов ви желая. Heart Eyes

# 680
  • София

Имам тази Алегория - много топъл и гушлив аромат като мохерен пуловер в студен ден.
Герлен 13 години по-късно направиха същия аромат под ново име -  Lys Soleia.
За мен са еднакви.

и аз съм се размислила над приликата им, но понеже познавам Ylang & Vanille бегло не бях сигурна. Вземи го на следващата среща, да си сверя часовника  Hug

Денс, честит ти Абсолютен Амбър  Hug Дай боже на всеки по един Том Форд (поне  Wink)

# 681
Благодаря ви момичета, да се връща! Hug

Това е интересно, аз имам Лис Солея и ще ги сравним хубаво на среща.

# 682
Бихте ли написали кой от двата парфюма е по - траен и шлейфов -   Sensuous Nude Eau De Parfum или Samsara Eau De Parfum . Колебая се между двата , моля да ми помогнете  с коментар !

# 683
Samsara определено! Sensuous-ите стоят близо до кожата.

# 684
Samsara определено! Sensuous-ите стоят близо до кожата.

newsm10

# 685
  • София
Като сте казали среща - среща да е!  Hug Дата - 5 или 6 ноември, час - около 19:00, място - същото, с ексклузивното участие на Натали Никол - кой гласува за?

# 686
същото място е читалището, нали?

# 687
  • София
Да  Peace там поне вече сме се изложили представили, познават ни Simple Smile

# 688
  • София
Да  Peace там поне вече сме се изложили представили, познават ни Simple Smile

Joy Joy Joy представили викаш  Laughing

аз гласувам за понеделник - да ни тръгне на хубаво седмицата  Hug
а и защото вторник ще си лягам с кокошките, че в сряда пак трябва да ставам в 3   ooooh!

ПП. В сряда ще ходя към Губернията на мосю Елена. Ако някой нещо - да си каже  Hug

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 13:52 от Elitsa_z

# 689
  • Там, където ме обичат
Бихте ли написали кой от двата парфюма е по - траен и шлейфов -   Sensuous Nude Eau De Parfum или Samsara Eau De Parfum . Колебая се между двата , моля да ми помогнете  с коментар !
SAMSARA, edp на 1000%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт