Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 599
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
kalika, на така зададения въпрос и моя отговор е като на останалите - Samsara. Ако попиташ обаче кой повече ми харесва, бих отговорила по друг начин.  Wink

Денси, честит Amber Absolute и от мен! Честита годишнина!   bouquet

# 691
 Mini Rebel, няма къде, освен от частна колекция. За съжаление не се продават тук.

За среща съм за, в понеделника съм ОК. Къде е обаче читалището?

Денси, честита годишнина и придобивки! Пожелавам ти още по много и от двете  Hug

# 692
старото читалише Аура на бул. Стамболийски - близо до Двореца на децата /т. е. до Факултето  Mr. Green/; мисля, че спирката на метрото се казва К. Величков

# 693
  • София
старото читалише Аура на бул. Стамболийски - близо до Двореца на децата /т. е. до Факултето  Mr. Green/; мисля, че спирката на метрото се казва К. Величков

Съвсем точно  Peace Освен с метро, дотам се стига лесно и с трамваи 8 и 10, спирка ул. Димитър Петков (бившия пазар, който в момента е една голяма строителна площадка). Също горе-долу наблизо спират и трамвай 22 и автобуси 83 и 11.

Някой ако се затруднява, предлагам съвместна разходка от Ботев или МОЛ София  Hug

Приемам и поръчки какво да нося.. не че имам кой знае какво ново, де, но ако са ви любопитни някои по-стари  Laughing

# 694
  • Sofia
Като заговорихте за ванилия извадих една шушулка бурбонска ванилия, която бях купила с парфюмно-образователна цен, а не готварска.  Grinning
Ароматът е по- различен от това, което съм срещала в парфюми. Има дървесна нотка, предполагам от самата шушулка. Иначе тази миризма свързвам със сладост и близнах шушулката - изобщо не е сладка.  Laughing  Като основна нота за парфюм е доста обикновена, но все пак хубава.
За същите цели съм си купила пръчки канела (а как се ползват, трошат ли се?  Embarassed) и кардамон. Последният разпознавам в някои парфюми, но не мога да приема, твърде кухненски е.

# 695
  • София
И аз съм "за" понеделник или вторник. Имам няколко интересни мострички, които мога да взема. Както и Ориенталското цвете на Miller Harris.

# 696
  • Варна
Всъщност, замислих се тези дни кой актьор би ме накарал да купя точно пък Шанел 5 - ами, доста имена и лица извъртях мислено и не съм намерила "победителят"  Thinking

Ако петицата върви в комплект с Хавиер Бардем - жертвам се одма!  Grinning

Денси, честита годишнина!   bouquet

# 697
  • Там, където ме обичат
Атти, освен така да ги провокираш мацките в следващата тема "Кой актьор/певец/хубавец би ви накарал да си купите точно Шанел 5"  Mr. Green(моля ,фенките му да не ме линчуват, стана ми смешно)

# 698
Атти, освен така да ги провокираш мацките в следващата тема "Кой актьор/певец/хубавец би ви накарал да си купите точно Шанел 5"  Mr. Green(моля ,фенките му да не ме линчуват, стана ми смешно)
Joy Добра идея Joy

Денси, честита годишнина и честит ти Амбър абсолют Heart Eyes

# 699

Много ми хареса Pulse Beyonce. Наподобява Хипноуз Ланком, но има и мек, сладък цитрус.

Това си го записвам наум за тест; много обичам хубави аромати, които не струват една торба пари.

Две нови вкуснотии от Акуолина - http://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Gold-Sugar-16661.html, http://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Steel-Sugar-16662.html

Аз още се чудя на първообраза, пък те се нароиха. Laughing

# 700
Денси, честита годишнина  bouquet

Петицата би ми се вързала с някой маалко по-възрастен актьор ама не мога да определя с кой, може би Джеръми Айрънс Simple Smile newsm78

# 701
  • на североизток от Рая
  Денси, желая ти топлина и любов! Дълги години!  Heart Eyes

Любимият ми Робърт де Ниро дали би се връзвал с Шанел?

# 702
  • София
Вече в две теми дъвчем на горкия Брад кокалите  Mr. Green Мен лично нито той, нито който и да е друг красавец или набеден за такъв, или полуприпадаща от нега хубавица може да ме накарат да купя парфюм, ако не го харесвам.
Явно от Шанел искат да привлекат най-младата част от клиентите и да ги убедят колко младежки, наивен и лесносмилаем аромат е Петицата  Crazy Очаквам като следващ рекламен ход да се появи Джъстийн Бийбър.

# 703
  • София
Очаквам като следващ рекламен ход да се появи Джъстийн Бийбър.

Joy Joy Joy е, тогава ще трябва с петицата и бутилка мляко да раздават.. бутилка с биберон, имам предвид  Laughing
но дори и някой лигльо като този не може да направи петицата да звучи по-малко бабешка  Naughty

# 704
  • Варна
Очаквам като следващ рекламен ход да се появи Джъстийн Бийбър.

Сакън. Дабъл Sick
Не дай, Боже.

Общи условия

Активация на акаунт