Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 599
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Денси, честита годишнина  bouquet

Петицата би ми се вързала с някой маалко по-възрастен актьор ама не мога да определя с кой, може би Джеръми Айрънс Simple Smile newsm78
Не знам дали ще има значение в случая, но Джеръми Айрънс е хомо.  Wink
Петицата ми се връзва най-много с Робърт де Ниро  Peace Дори не знам дали го бих купила, само ако той е на рекламата... може би ако лично ми го продаде..  Whistling ама ми се ще да е Хавиер Бардем.... ех, размечтах се  Flutter
Някой каза, че Sensuos-те стояли близо до кожата.. Thinking Само да отбележа, че Noir-a е един от най-шлейфовите парфюми, които познавам и то без да се натрапва и да е нахален за околните. Разкош, който със сигурност ще повторя като му видя дъното.  Heart Eyes

# 706
  • София
При мен Noir-а  седи като облак. Мисля, че не оставя шлейф.

Аз съм жертва на рекламата спрямо стоки, които не познавам. Заради Брат Пит бих носила Петицата само, ако ми я подари. Grinning

# 707
  • Пловдив
Денси, честита годишнина , както и прекрасна ароматна придобивка!  Heart Eyes

При мен Sensuous noir ,също стои като облак и не прави шлейф..  Peace , обичам го  Heart Eyes . 4 дни бях далеч от вкъщи само с два парфюма- Ботега и точно тъмното Сеншъсче , прелест . Беше ми трудно обаче...

# 708
  • София
Вчера една приятелка ми разправяше как пачулито привличало парите, а ванилията ги отблъсквала. Излиза, че трябва да се офъскаме с моноаромат на пачули!  Wink  Mr. Green

Elitsa_z, моля те вземи Lotus Petal The Body Shop на срещата.  Praynig Май при теб го мярнах.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 10:24 от Scintillia

# 709
  • София
Значи няма смисъл да пускаме тото.. или има шанс да изхитрим системата ако ходим само тогава напачулени  Laughing

За Лотус-а нямаш никакъв проблем, ако не съм го разменила дотогава  Wink

Като казах размени, на мен пък са ми любопитни ето тези двата от твоите:
Musc de Samarkand и Imperial Opoponax на Les Nereides  Flutter

# 710
  • София
Като казах размени, на мен пък са ми любопитни ето тези двата от твоите:
Musc de Samarkand и Imperial Opoponax на Les Nereides  Flutter
Разбира се!  Hug Ще ги взема!

# 711
  • Germany
Да опиша малко белоцветни парфюми, които изследвах от чисто любопитство, въпреки ненавистта ми към белоцветни аромати.

Central Park West Bond No 9 - признавам, че посегнах към този заради флакона Mr. Green - прекрасно зелено шише, съчетано чудесно с пепитена шарка в бяло и лилаво и за разкош нежна розова роза Crazy Въпреки огромната ми любов към шарениите разумът ми надделя и пръснах на блотер Mr. Green. Добре че го направих, защото това е най-мощният бял аромат, който съм откривала в парфюм Shocked Почувствах го, все едно са ме шамаросали с букет от жасмин, гардении и иланг иланг. Точно тази комбинация е непоносима за мен - толкова силни аромати на едно място ми докарва непоносимо главоболие. Буквално всичко, което се докосна до блотера мирише още на парфюма Shocked. Може би ще се хареса на заклетите любители на шлейфови аромати и на жасмин, но категорично не е моя парфюм Crossing Arms
Collection Extraordinaire Gardenia Petale Van Cleef & Arpels - това е аромат, който се доближава до представата ми за съвършен аромат. Много е природен, естествен, не ме предизвиква, не ме напряга. Усеща се като полъх от нацъфтяло бяло дърво. Базата му е изключително нежна, чиста и красива. За мен е съвършения булчински парфюм, толкова бял с нежни перлени отблясъци го усещам Heart EyesНе се чувствам толкова бяла и добра да го нося, но за любители на бели и чисти аромати е добро попадение, препоръчвам. Стои близо до кожата, но е с много добра трайност.
Collection Extraordinaire Muguet Blanc Van Cleef & ArpelsHeart Eyes Най-прекрасния пролетен букет Heart Eyes. В него има и момини сълзи, и зюмбюли, и люляк, и фрезии. Много нежен, свеж и зелен. Сигурно ще бъде прекрасен в студените зимни дни, когато ни е омръзнало от ориенталци и мечтаем за пролет. Много красив, и отново уникална трайност, без да прави огромен шлейф.

# 712
Съвършения домашен шоколад, под формата на аромат. Шоколадът!!!!!,който правя у дома, от който изяждам огромни количества, бавно и методично. Никога не съм вярвала, че ще го открия. Няма такова блаженство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Musc Maori PG.   bouquet на дамата. Тия PG-та май трябва да се разучат Grinning

Ковачева, чудесно си описала Gardenia Petale, усещам го по същия начин. Предполагам, че цялата тази серия стои близо до кожата или поне тези които познавам са такива, но си заслужават всяка стотинка. Peace

# 713
  • Sofia
Честити радости на всички,които имат повод!

Musc Maori PG  на мен ми мирише повече на изкуствено (сухо) мляко, отколкото на шоколад, но то май влиза в състава на домашния шоколад.

Бих припаднала по парфюм, който мирише на черен Lindt с портокал.
На Ив Роше за малко ме заблуди, но той трае точно 5 минути.

# 714
Musc Maori при мен беше чисто какао при това нетрайно. Стига с тези шоколади бре станахме сто кила  Laughing
Аз като мразителка на белите цветя с удоволствие изчетох есето на Ковачева за булченските букети и китки Grinning  bouquet

# 715
  • София
Collection Extraordinaire Gardenia Petale Van Cleef & Arpels - това е аромат, който се доближава до представата ми за съвършен аромат. Много е природен, естествен, не ме предизвиква, не ме напряга. Усеща се като полъх от нацъфтяло бяло дърво. Базата му е изключително нежна, чиста и красива. За мен е съвършения булчински парфюм, толкова бял с нежни перлени отблясъци го усещам Heart EyesНе се чувствам толкова бяла и добра да го нося, но за любители на бели и чисти аромати е добро попадение, препоръчвам. Стои близо до кожата, но е с много добра трайност.
Collection Extraordinaire Muguet Blanc Van Cleef & ArpelsHeart Eyes Най-прекрасния пролетен букет Heart Eyes. В него има и момини сълзи, и зюмбюли, и люляк, и фрезии. Много нежен, свеж и зелен. Сигурно ще бъде прекрасен в студените зимни дни, когато ни е омръзнало от ориенталци и мечтаем за пролет. Много красив, и отново уникална трайност, без да прави огромен шлейф.
Ох, тази колекция на Van Cleef & Arpels ще се окаже страхотна. Влюбена съм засега в два от Collection Extraordinaire - Lys Carmin и Orchidee Vanille!  Heart Eyes Явно обаче и другите заслужават проучване и тестване!  Hug

# 716
Да попитам, някой познава ли и може ли да опише Meharees L`Erbolario? Интересува ме наистина ли прилича толкова на Musc Ravageur и усещат ли се фурмите така както в Arabie SL, например?

# 717
Ох, тази колекция на Van Cleef & Arpels ще се окаже страхотна. Влюбена съм засега в два от Collection Extraordinaire - Lys Carmin и Orchidee Vanille!  Heart Eyes Явно обаче и другите заслужават проучване и тестване!  Hug
Заслужават и още как.
Днес Ковачева ме напръска с два разкошни парфюма на Парфюмери Женерал. Този Коледния е просто приказка.

# 718
  • Велико Търново
Здравейте,парфюмни  bouquet Имам едно питане-разменям Шалимар инишъл/след третата опаковка ,искам малко почивка Wink/,и една дама ми предлага на Hermes 24 Faubourg,бихте  ли ми описали как стои,кои са преобладаващите нотки,как е от към трайност.... Thinking

# 719
Трайност удивителна, класа също, но е силно цветен, доста ретро аромат. Аз го харесвам, но не можах дълго да го нося и го размених.

Общи условия

Активация на акаунт